Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Urzadzenie Kuchni...ale Jak?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 11.09.2011 12:58

Yyyy. To znaczy na zlocie będziesz... :lol:
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 11.09.2011 15:50

FUX napisał(a):Yyyy. To znaczy na zlocie będziesz... :lol:
możliwe zą na którys sie załapię,ale wez tez poprawke na to ,że pisałam" pod wpływem ".....chociaż ten .który był w Gniexnie (czy okolicy) to ostro mnie kusił,ale jakos chyba wtedy pracowałam :?
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 11.09.2011 16:40

Na ten za dwa tygodnie masz blisko...
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 11.09.2011 16:47

hajduczek napisał(a):
możliwe zą na którys sie załapię,ale wez tez poprawke na to ,że pisałam" pod wpływem ".....chociaż ten .który był w Gniexnie (czy okolicy) to ostro mnie kusił,ale jakos chyba wtedy pracowałam :?

To spiesz się , bo będzie tylko jeszcze jeden :):)
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 11.09.2011 17:21

FUX napisał(a):Na ten za dwa tygodnie masz blisko...

finansowo nie ma szans.....urlopowo (stan 0) nie ma szans :?

Bocian napisał(a):
hajduczek napisał(a):

To spiesz się , bo będzie tylko jeszcze jeden :):)

a dlaczego jeszcze tylko jeden 8O :?: :?: ....żarcik tak????....
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 11.09.2011 18:25

hajduczek napisał(a):a dlaczego jeszcze tylko jeden 8O :?: :?: ....żarcik tak????....

Na tym najbliższym FUX zamyka forum ... :D
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 11.09.2011 18:49

weldon napisał(a):
hajduczek napisał(a):a dlaczego jeszcze tylko jeden 8O :?: :?: ....żarcik tak????....

Na tym najbliższym FUX zamyka forum ... :D

to Go wywieziemy na taczce

:lol: FUX ja Cie prosze bez takich żartów.....potwierdx w końcu prosze ,że to żarcik :wink:

ale właściwie dlaczego Pietrucha piszesz że to FUX zamyka forum...przecież to Bocian nas straszy ,że to ze zjazdami koniec :?

tak mnie dręczcie :evil: ...mało ,że mnie instrukcje atakują ,to jeszcze to
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 13.09.2011 17:59

spróbuję pokazac stan kuchni na chwilę obecną.....troszke na zasadzie puzzli,bo kuchnia niewielka i trudno objąć wieksza część za jednym razem :wink:

jest to jeszcze nadal wersja "w czasie wykończenia",bo nowe fronty,bo zmywarka jeszcze bez fronyu(bo bedzie inny)....bo uchwyty...bo firanki .....koszyczki pod oknem (w półkach)...ewentualnie co rozważam część koszyczków...a część jednak jeszcze z frontami i mysle o "stelażu na butelki (napoje bezalkoholowe teoretycznie)na dwóch półkach...

.i przede wszystkim to ten codzienny "burdel" jeszcze dojdzie.....bo ona jeszcze ciagle jest bardziej do patrzenia niz do używania :wink:

no to taki skrót wstępny :wink: dla tych co śledza moje poczynania

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 14.09.2011 03:47

cześć od rana :D ....cos mi się jeszcze przypomniało :lol:

a jak juz wstałam ,to Wam opowiem jak "staram" sie czasem za wszelką cenę udowodnić żem blondynka :lol: .....a jaką potem mam frajdę jak się okazuje ,że taka "gapkowatość działa" :twisted:

trzeci dzień montowania mebli......monterzy od mebli dzień wcześniej zakładali zlewozmywak i gdzieś położyli syfon...............rano przyszedł facet do podłaczenia "sprzętów wodnych" ...no i co szukamy.....nie ma.....pan starszy ....zaczął się denerwować.....no a na robienie mu pierwszej pomocy ochoty nie było.....to dzwonie do monterów...a nr .telefonu miałam z powodu wymienionego wcześniej :wink: :oops: ....
oczywiście z przesadną grzecznością blondynki w potrzebie:
-dzień dobry Panu....Proszę Pana a gdzie wczoraj włożyliście mój syfonik....bo my tu z Panem od wody tak szukamy i szukamy....

-Pani Violetko syfonik jest na skosiku
-Acha to fajnie ...to ja dziękuję bardzo.....a Proszę Pana......aaaaa co to jest ten skosik :wink: :lol: :?:
-Pani Violetko to ta pułeczka przy lodówce...ale to my tam zaraz już przyjedziemy i pomożemy szukać"

oczywiście później się z tego pośmialiśmy ...a ja tym sposobem miałam 1,5 godz.wcześniej montowaną kuchnię :wink: 8)

miłego dnia....pa
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 14.09.2011 04:58

Zaraz tam zdenerwował.

Pewnie po słowach: "Zaraz zadzwonię do montera, bo nie pamiętam, gdzie mi wczoraj włożył rurkę" zagrała wyobraźnia ...

Fachowiec stale narażony jest na różne niebezpieczeństwa, a hydraulicy, polscy hydraulicy, najczęściej ;)

Miłego dnia :D
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 14.09.2011 06:50

cześć Viola -świetna robota.
Tak oglądam i się zastanawiam - tam pod oknem pod blatem szafki będą?

Pzdr
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 14.09.2011 09:35

hajduczek napisał(a):
Obrazek

Mam takie same lampki pod szafkami górnymi :!:
O tej czwartej to Ty jeszcze czy już na nogach jesteś :?: :!:

ładnie

pzdr :wink:
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 14.09.2011 16:30

weldon napisał(a):Zaraz tam zdenerwował.

Pewnie po słowach: "Zaraz zadzwonię do montera, bo nie pamiętam, gdzie mi wczoraj włożył rurkę" zagrała wyobraźnia ...

Fachowiec stale narażony jest na różne niebezpieczeństwa, a hydraulicy, polscy hydraulicy, najczęściej ;)

Miłego dnia :D

:lol: :lol: :lol: oj Ty ...oj Ty ,tez masz wirusa :lol: :wink:

Jacek S napisał(a):cześć Viola -świetna robota.
Tak oglądam i się zastanawiam - tam pod oknem pod blatem szafki będą?

Pzdr

wersja pierwsza była koszyczki wiklinowe
wersja druga to naprzemiennie 3 koszyczki i trzy fronty (czyli szafki) plus dwa miejsca z na butelki ...tak cos jak na wino ....tylko mi chodzi o np.wody
ale może być jeszcze wersja trzecia ......bo w sumie tak długo jak nie będzie nowych frontów to w sumie jeszcze mam jeszcze z nimi kontakt i moge wymyślać :D

longtom napisał(a):
Mam takie same lampki pod szafkami górnymi :!:
O tej czwartej to Ty jeszcze czy już na nogach jesteś :?: :!:

ładnie

pzdr :wink:

he ....he a sprawdziłeś ,że je na pewno jeszcze masz :wink: :lol:

a o 4 musiałam niestety juz wstać....co teraz nieźle odczuwam
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 14.09.2011 17:09

hajduczek napisał(a):
he ....he a sprawdziłeś ,że je na pewno jeszcze masz :wink: :lol:

Sprawdzę wieczorkiem. 8O :D
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 07.01.2012 07:07

wczoraj z nudów walnęłam sobie wzorek na ścianie.....a z braku szablonu poszło od ręki :wink: więc jest jak jest

Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Urzadzenie Kuchni...ale Jak? - strona 19
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone