.png)
weldon napisał(a):Wasserwaga, laserowa poziomica ...
Kiedyś, dawno temu, to się sznurek zanurzało w takiej sproszkowanej farbie i, jak już złapałaś poziom,
naciągało i odbijało na ścianie.
No, w sumie, jak masz poziomicę, to sobie zaznacz ołówkiem na ścianie linie pion, poziom.
Powinno wystarczyć.
Zresztą, nie wiem, jak szybko klej łapie, ale możesz kontrolować poziom w czasie dociskania do ściany.
.png)
hajduczek napisał(a):normalnie żem blondynkaprzecież ja je będę kleiła na stare płytki ,a one mają poziom
....
.png)
smoki3 napisał(a):hajduczek napisał(a):normalnie żem blondynkaprzecież ja je będę kleiła na stare płytki ,a one mają poziom
....
W ŻADNYM wypadku tego nie rób, ponieważ wszystko od ściany odpadnie!!!!!!!!!!
Musisz skuć stare płytki łącznie ze starym klejem (nie zależnie od tego, co ci powiedział Pan w sklepie o układaniu płytek na stare).
Jeśli tego nie zrobisz, to tylko kwestą czasu jest kiedy stare płytki odparzą się od ściany i będziesz miała nową niepotrzebną robotę.
.png)
.png)
Jacek L napisał(a):Gwarantuję ,że nie odpadną - kup tylko dobry klej - sam kładłem kafelki na kafelki , już 5 lat i wszystko się 3maa poziomnice laserową mogę Ci poźyczyć ...
.png)
FUX napisał(a):Weź płytę k/g i przyklej do niej.
marytka napisał(a):hajduczku,dokup do kompletu do paneli szyny do ich mocowania takie góra dół na kołki i poten te panele to juz sie tylko wsuwa w stelaż![]()
łatwizna![]()
pozdrawiam