Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Typujemy wynik meczu Austria - Polska

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 12.06.2008 22:28

Widać jak naszym się dupy trzęsły ze strachu na początku - stąd te błędy po których nam Boruc kilka razy ratował rzyć.
Mentalność Gołoty - fizycznie był w stanie wygrać z każdym ale psycha siadała.
Obiektywnie bramka dla nas ze spalonego, karny dla Austrii też niesłuszny, czyli teoretycznie wynik sprawiedliwy.
Ale taki mecz nasi powinni wygrać w pierwszej połowie pierwszej połowy, a nie wygrali bo im psycha siadła i tyle. A potem już było za późno.

Ostatni mecz pewnie sobie razem obejrzymy w knajpie z moim kumplem Chorwatem tu w Holandii :)
makosm
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) makosm » 12.06.2008 22:38

ale sędziowanie to jakiś skandal- ewidentnie było pod gospodarza
Krzyżak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzyżak » 12.06.2008 22:39

Mam wątpliwą satysfakcję, że przewidziałem co do joty wyniki Polaków w obu meczach (co prawda nie obstawiałem tu na forum), ale wolałem oczywiście się mylić :wink:

Niestety, ale remis z Austrią jest rozstrzygnięciem w sumie sprawiedliwym (no, może remis ze wskazaniem na Polaków - byliśmy lepsi przez ok. 50-60 minut), niemniej szkoda, że obie bramki padły po sędziowskich błędach.

Pozostało emocjonować się meczami innych drużyn, bo szanse Polski zmalały do 1%.

Tak na marginesie - moim zdaniem ofkors - widzieliśmy mecz dwóch najsłabszych drużyn turnieju.

Pozdrawiam
Krzyżak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzyżak » 12.06.2008 22:40

makosm napisał(a):ale sędziowanie to jakiś skandal- ewidentnie było pod gospodarza

Co do karnego - to zgoda. Za takie coś nie dyktuje się karnego - choć faul był :!:

Pamiętaj jednak, że bramka dla Polaków - to był ewidentny spalony.

Pozdrawiam
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 12.06.2008 22:43

Pierwsza połowa fatalna,żeby nie Artur to byłoby ze 3:0,i tak nie wierzyłem że nasi wyjdą z grupy,tylko wkurza mnie to że to sędzia angielski dyktuje takiego karnego,dziwi mnie to że angol wypuszcza Niemców z grupy,i tak miałem jechać przez Węgry do Chorwacji.
Ogólnie gra gorsza niż z Niemcami,grali najgorzej ze wszystkich drużyn,z Chorwatami też będzie kiepsko.
Chorwacji życzę mistrzostwa,choć obstawiam Holandi
plavac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) plavac » 12.06.2008 22:53

Krzyżak napisał(a):Tak na marginesie - moim zdaniem ofkors - widzieliśmy mecz dwóch najsłabszych drużyn turnieju.

Z przykrością się z Tobą zgadzam.
Może ten sędzia przejął choć część gniewu kibiców na siebie :wink:
Może dostał cynk od żon, matek i kochanek naszych "orłów" :evil:
Pierwszy raz użyłem tego emotikona ...
typ
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) typ » 12.06.2008 22:58

intruzik napisał(a):Tutaj nie chodzi nawet o ten karny (widać krzywa sprawiedliwość znowu triumfuje - bramka Rogera ze spalonego) ale o to co nasi pokazali albo konkretnej tego co nie pokazali oczywiście z małym wyjątkiem Artuuuur Boruc tak nie można grać i mam nadzieję że w ostatnim meczu Leo wstawi młodych bo przed nimi jest przyszłość i to oni będą walczyć w kolejnych eliminacjach do Mistrzostw Świata dla niektórych kończy się era w naszej reprezentacji i dobrze najwyższy czas dać innym (młodym) swoją szansę szkoda że ostatni mecz prawie o pietruszkę i szkoda mi Leo bo lawina krytyki na niego spadnie i nikt nie będzie pamiętać że ten remis był po karnym z księżyca w 91 minucie. Optymiści znów przegrali :( . Pozdrawiam.

Długie zdanie. Tylko jedna kropka przed "Pozdrawiam"
A jednak dwie :-)
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 13.06.2008 06:28

Brak mi słów. Tak się nie robi jak pan sędzia. :cry:
Kraja
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kraja » 13.06.2008 06:34

Krzyżak napisał(a):
makosm napisał(a):ale sędziowanie to jakiś skandal- ewidentnie było pod gospodarza

Co do karnego - to zgoda. Za takie coś nie dyktuje się karnego - choć faul był :!:

Pamiętaj jednak, że bramka dla Polaków - to był ewidentny spalony.

Pozdrawiam

To chyba jednak nie był spalony.
Wg nowych przepisów spalony jest tylko wtedy gdy zawodnik do którego jest kierowane podanie jest za plecami ostatniego obrońcy (wcześniej jakikolwiek zawodnik) - w tym przypadku był strzał na bramkę i odbicie piłki przez bramkarza - NIE BYŁO SPALONEGO bo to nie było podanie.
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 13.06.2008 07:39

Wszystko na ten temat :D:D:D

Obrazek
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 13.06.2008 07:41

Maciej napisał(a):Wszystko na ten temat :D:D:D

BOOOOOŻE 8O :? :evil: to gorsze niż hymn Polski w wykonaniu Górniakowej :evil:
Marcin29
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin29 » 13.06.2008 07:41

Maciej napisał(a):Wszystko na ten temat :D:D:D

Obrazek

oglada sobie szalik co w tym zlego? :roll:
co do meczu...okradl nas ten sedzia
i tyle.
szkoda slow.
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 13.06.2008 07:51

:lol: Zdjęcie super. :wink:
:papa:
hrehor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrehor » 13.06.2008 07:51

wielki skandal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
hrehor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrehor » 13.06.2008 07:56

Prowadziliśmy 1:0, ale w końcówce meczu angielski złodziej Howard Webb podyktował karnego z kapelusza i ukradł nam zwycięstwo!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Typujemy wynik meczu Austria - Polska - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone