weldon napisał(a):
Sam taras odśnieżałem ze dwadzieścia minut, bo mi z 60 cm napadało,
Janku,
Taa...z 60 cm mu napadało.( oficjalne opady do 30 cm).Przyznaj się ,że masz taras 100 m kwadratowych.
Dziś trasa Bytom- Zabrze 20 minut.Tak jak w lecie.
.png)
MorskiPas napisał(a): ... Nie wiem, może są w Polsce dwa miasta o tej samej nazwie?
.png)
janniko napisał(a):MorskiPas napisał(a): ... Nie wiem, może są w Polsce dwa miasta o tej samej nazwie?
Morskli
Myślę, że mieszkamy w tym samym mieście o tej samej nazwie, ale jednak żyjemy w całkiem dwóch różnych światach.
Niektórzy nawet na totalnie dziurawe drogi będą mówić, że to przecież tylko ciemniejszy kolor asfaltu!
.png)
. Osobówką już by się nie dojechało .png)
MorskiPas napisał(a):Wiesz coMasz 100% racji.
Ty wolisz swój świat, a mnie dobrze w moim i tak być powinno...

.png)
No to co? Bieri łopatę i odśnieżajjanniko napisał(a):Ja widzę, że świat, w którym przyszło nam żyć, wymaga totalnych zmian.
janniko napisał(a):A w Wawie też wszystko jest OK?
.png)
janniko napisał(a):A w Wawie też wszystko jest OK?
Czyżby to jakieś kolejne "pomówienie"??
Paraliż komunikacyjny w Wa-wie
.png)
janniko napisał(a):Ja widzę, że świat, w którym przyszło nam żyć, wymaga totalnych zmian
.png)
.png)
AndrzejJ. napisał(a):Taa...z 60 cm mu napadało.( oficjalne opady do 30 cm).Przyznaj się ,że masz taras 100 m kwadratowych.![]()
.png)
hepik napisał(a):... jeśli jednak zdecyduję się spędzić kilka godzin w toczącym się aucie, to swoje pretensje powinienem zaadresować do siebie, a nie niewinnych drogowców...
.png)
Rysio napisał(a):Wyobrażasz sobie terenówki z pługami odśnieżające KrakówPomyśl czasem zanim przywalisz jak łysy grzywką o parapet
.png)
janniko napisał(a):Rysiu, czego bronisz?
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.