adamk3 napisał(a):
ad a) umiesz
ad b) pójdź na jakieś spotkanie z JKM lub UPR to może zrozumiesz![]()
pozdrav
No przecież ja to nie pod Twoim adresem. A co do spotkania to parę razy miałem przyjemność z JKM wieczerzać.
.png)
jan_s1 napisał(a): No przecież ja to nie pod Twoim adresem. A co do spotkania to parę razy miałem przyjemność z JKM wieczerzać.
.png)
janniko napisał(a):
A te spotkanie przy wieczerzy, to były takie mniej oficjalne?
I jakie wrażenia jako o człowieku? Ciekaw jestem.
Bo na spotkaniach "klubowych" to chyba trochę inaczej.. no wiadomo, tak oficjalnie.
.png)
piotr.zdz napisał(a):Jeśli byłeś na tej imprezie to też zazdroszczę
janniko napisał(a):[PS
Ale jakoś tak dziwnie się składa tutaj, że gdy ktoś "walnie z grubej rury" rzetelnymi argumentami, a nie czczą paplaniną, jak np. kolego Adamk3, to od razu podnosi się larum, żeby usunąć, zaniechać, że tak nie można itp.. Natomiast, gdy ktoś wylewa pomyje lub szczyny na Pisiaków i inną opozycję, to jest spoko i luzik.
.png)
janniko napisał(a):Prezes K. i tym bardziej obślizgły fałszywy Rudzielec co najwyżej mogą sobie pozazdrościć i pomarzyć o takim zdjęciu, bo żadna nawet mało szanująca się kobieta by sobie nie pozwoliła na takie "zbliżenie" z tymi panami... a więc na otarcie łez Prezesowi pozostaje intymna wieczorna rozmowa telefoniczna z Tatą Dyrektorkiem, w moherowym szlafroczku z kieliszkiem dobrego wina w ręku, a Rudzielcowi to samotne solo pod prysznicem (chyba często mu się to zdarza, bo ma takie podkrążone i rozbiegane oczka.. ).
.png)
JacYamaha napisał(a):A Ty to wszystko wiesz bo Ci powiedziała Baśka z klatki B...![]()
JacYamaha napisał(a): Historia hotelu sejmowego mówi zupełnie co innego.
janniko napisał(a):JacYamaha napisał(a):A Ty to wszystko wiesz bo Ci powiedziała Baśka z klatki B...![]()
Eee... przestarzałe info masz!
najnowsze ploty to tylko u Elki z klatki C... Baśka się schlała i daty jej się plączą.. wypadła z interesu
A co mówi historia hotelowa? że Rudy brzydal to nie pod prysznicem? A może tak jak ten kolo z Dnia Świra... gazetka do łóżka?
.png)
janniko napisał(a):JacYamaha napisał(a):A Ty to wszystko wiesz bo Ci powiedziała Baśka z klatki B...![]()
Eee... przestarzałe info masz!
najnowsze ploty to tylko u Elki z klatki C... Baśka się schlała i daty jej się plączą.. wypadła z interesu
A co mówi historia hotelowa? że Rudy brzydal to nie pod prysznicem? A może tak jak ten kolo z Dnia Świra... gazetka do łóżka?
.png)
hepik napisał(a):Faktycznie przeuroczy:
[i]Janusz Korwin Mikke
Chyba ze dwa lata temu napisałem artykuł, który wzburzył (niektórych tylko) rodziców dzieci z zespołem Downa. Twierdziłem w nim, że dziecko takie nie powinno chodzić do szkoły z dziećmi normalnymi. .......
.png)
jan_s1 napisał(a):dziennikarze niechętni panu Januszowi
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.