pablo2222 napisał(a):No i Janniko się zagotował. Jak nic sam się doprowadzi do zawału. Czy to warte?????
Pabello, drogi kolego!
Toż to ty jakiś dziwny jesteś!
Jakie tam gotowanie? Co ty masz za pojęcie o gotowaniu!?
Ja się gotuję tylko na temat zasranych POlityków, którzy wypierają się tego, że są partią chroniącą za wszelką cenę spuścizny po PRL-u. Podgotowuje mnie obecność takich wielkich "kontestatorów" jak Niesioł czy Mimimimichnik, srał jego pies! Troszkę mi podnoszą ciśnienie, ale żeby od razu gotowanko? No nie, tego wart byłby tylko faktyczny mezalians Pisiorów z czerwonymi szmaciarzami, czyli SLD, LSD i inne "opia dla ludu"...
Miałem na myśli (i wydaje się, że Janusz też) faktyczną koalicję Pisiorów lub POlikotów z czerwonymi! To byłaby zupełna porażko-katastrofa.
A to, ze czasem i jedni i drudzy muszą stanąć w jednym szeregu w ramach "opozycji", to, owszem, haniebne, ale zło konieczne, czyli H.Z.K (haniebne zło konieczne)!
i tylko tyle...
To, że PIS to socjaliści, to nie od dziś wiadomo, ale nie czerwoni! A to jest zasadnicza różnica.
Z dwóch powodów nie przepadam za Pisiakami:
1. Konszachty z klerem
2. Socjalistyczny program
Ale i tak w aspekcie POrywczych różopostkomuchów, to zdecydowania popieram tę jedyną jako-taką alternatywę!
PS
Wciąż mnie zadziwia swą wytrwałością pewien olewany już prawie przez wszystkich jedyny w swym rodzaju "popierdywacz forumowy"..
mam nadzieję, że wciąż będzie ubarwiał nam tego typu tematy, niczym Paliko ubarwia nam naszą nudną, szarą i beznadziejną scenę POlityczną..