Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tucepi, Podgora, Makarska- sprawdzone kwatery - we wrześniu

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
DENISE
Globtroter
Tucepi, Podgora, Makarska- sprawdzone kwatery - we wrześniu

Nieprzeczytany postnapisał(a) DENISE » 23.07.2010 15:34

Drodzy Cro...maniacy. Chcę pojechać we wrześniu ( 2 osoby) na Makarską. Zastanawiam się na Tucepi, Podgora, Makarska.
Proszę o namiary na apartament ( mile byłoby ze śniadaniem)- w dobrej lokalizacji ( co nie znaczy,że nad samiutkim morzem). Najważniejszy jest większy balkon, taras i widoczek. Please, please, please
jaser
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaser » 26.07.2010 13:51

We wrześniu jedź w ciemno z kwaterami nie ma problemu a wybieżesz sobie co ci odpowiada i nie narazisz się na jakiegoś zonka.
Ja byłem w Podgora na początku lipca i kwater jest wiele i jest w czym wybierać.
Polecam PODGORE.
stentor
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) stentor » 05.08.2010 09:35

a Tucepi i okolice ostatni tydzień sierpnia - jak może być z kwaterami - niby to jeszcze sezon, a chce w ciemno jechać a marzy mi się przy plaży...
agapu
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agapu » 21.08.2010 09:28

W tamtym roku byliśmy we wrześniu w Podgorze. Mieliśmy co prawda rezerwację, ale nie był żadnego problemu z miejscami. U naszych gospodarzy na 5 apartamentów tylko 2 były zajęte. Na każdym kroku ktoś do nas podchodził i proponowała apart.
Jeśli chodzi o samą Podgorę to bardzo fajne miasteczko, zawsze jest co robić.
AMFI
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AMFI » 23.08.2010 14:00

Hello :) zazdroszczę planów wakacyjnych, my już po :(
w Tucepi polecam kwaterę u Leona Sarica, byłam tam co prawda parę lat temu, ale warunki niezłe i nad samym morzem!
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

a jeśli nie musi być na Makarskiej riwierze, to bardzo polecam Tribunij, właśnie stamtąd wróciliśmy, cudowna miejscowość (moim zdaniem fajniejsza, bardziej klimatyczna od Tucepi), 100 km bliżej a i okolice do zwiedzania ciekawsze :)
No i również app przy samej plaży, na ulicy Podvrh, było bosko!

Pozdrawiam
saimonk
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) saimonk » 23.08.2010 20:07

AMFI napisał(a):Hello :) zazdroszczę planów wakacyjnych, my już po :(
w Tucepi polecam kwaterę u Leona Sarica, byłam tam co prawda parę lat temu, ale warunki niezłe i nad samym morzem!

a jeśli nie musi być na Makarskiej riwierze, to bardzo polecam Tribunij, właśnie stamtąd wróciliśmy, cudowna miejscowość (moim zdaniem fajniejsza, bardziej klimatyczna od Tucepi), 100 km bliżej a i okolice do zwiedzania ciekawsze :)
No i również app przy samej plaży, na ulicy Podvrh, było bosko!

Pozdrawiam

Nazwisko, adres, kontakt?
AMFI
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AMFI » 23.08.2010 22:09

Już sypię kontaktam, nie jestem zbyt wytrwała na torturach...:roll:
w Tribunj byliśmy tu:

ale jak wpiszesz w googla "tribunj podrh" to wyskoczy Ci parę fajnych propozycji
:lol:

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje