Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tucepi i okolice-atrakcje dla dzieci

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
M_i_m_i
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) M_i_m_i » 14.08.2009 14:34

Witam,
Wybieramy się tam za tydzień - jeśli ktoś był z dziećmi w wieku przedszkolnym, będę wdzięczna za podzielenie się informacjami na temat atrakcji dla dzieci w Tucepi i okolicach. Synek wypytuje mnie, czy będą np. zjeżdżalnie do wody, które uwielbia - mimo dokładnej lektury tego forum, nie znalazłam takich informacji.
Czy z Tucepi są organizowane wycieczki statkiem na Korculę ?
Z góry bardzo dziękuję za info i serdecznie pozdrawiam.
M.
dede
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dede » 14.08.2009 15:35

Nie wiem jak w tym roku, ale w ubiegłym zjeżdżalni w Tucepi nie było. Sa za to wszystkie atrakcje związane ze sportami wodnymi: skuter, spadochron itp. Są rejsy na Korculę. :lol:
M_i_m_i
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) M_i_m_i » 14.08.2009 15:49

dede napisał(a):Nie wiem jak w tym roku, ale w ubiegłym zjeżdżalni w Tucepi nie było. Sa za to wszystkie atrakcje związane ze sportami wodnymi: skuter, spadochron itp. Są rejsy na Korculę. :lol:

Dzięki za odpowiedz. Na skuter za wcześnie, na spadochron tym bardziej :D
A ten rejs na Korculę jest bezpośrednio z Tucepi ? I ile +/- kosztowała taka przyjemnośc w ubiegłym roku ?
ravel
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ravel » 14.08.2009 22:58

M_i_m_i napisał(a):Dzięki za odpowiedz. Na skuter za wcześnie, na spadochron tym bardziej :D
A ten rejs na Korculę jest bezpośrednio z Tucepi ? I ile +/- kosztowała taka przyjemnośc w ubiegłym roku ?

Rejs na Korcule tylko z Makarskiej, z Tucepi zabiera bus cena z dzisiaj 220 kun dzieci do 6 lat gratis, rejs na Hvar i Brać też z Makarskiej 150 kun.
Atrakcji w Tucepi dla dzieci sporo, zjeżdzalni wodnej brak.
robert_55
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) robert_55 » 15.08.2009 00:03

Wybieramy się tam za tydzień - jeśli ktoś był z dziećmi w wieku przedszkolnym, będę wdzięczna za podzielenie się informacjami na temat atrakcji dla dzieci w Tucepi i okolicach.

witaj m_i_m_i
My również wybieramy się do Tucepi z przedszkolakami 27.08. więc może jak będzie więcej dzieciaków nie będą się nudzić
pzdr i do zobaczenia na miejscu :)

A ponieważ to mój pierwszy post na tym forum, wszystkich cromaniaków pozdrawiam i podziwiam za Wasza wiedzę - czapka z głów
M_i_m_i
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) M_i_m_i » 15.08.2009 07:47

To super, a w jakim wieku są Wasze dzieci ?
Macie rezerwację, czy jedziecie "w ciemno" ?

Pozdrawiam

robert_55 napisał(a):
Wybieramy się tam za tydzień - jeśli ktoś był z dziećmi w wieku przedszkolnym, będę wdzięczna za podzielenie się informacjami na temat atrakcji dla dzieci w Tucepi i okolicach.

witaj m_i_m_i
My również wybieramy się do Tucepi z przedszkolakami 27.08. więc może jak będzie więcej dzieciaków nie będą się nudzić
pzdr i do zobaczenia na miejscu :)

A ponieważ to mój pierwszy post na tym forum, wszystkich cromaniaków pozdrawiam i podziwiam za Wasza wiedzę - czapka z głów
robert_55
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) robert_55 » 15.08.2009 22:26

To super, a w jakim wieku są Wasze dzieci ?
Macie rezerwację, czy jedziecie "w ciemno" ?

Witam
Chłopaki mają 4 i 5 lat. Jedziemy w "ciemno" po przeczytaniu kilkudziesięciu postów nie można chyba zrobić inaczej :wink: Jeszcze pozostaje kwestia czy wyjazd na noc czy w dzień i z noclegiem po drodze - raczej chyba opcja z noclegiem aby chłopaków nie męczyć.
pzdr
M_i_m_i
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) M_i_m_i » 17.08.2009 15:32

Mój ma 4,5 roku. też chcialam jechać bez rezerwacji bo czytałam, że po połowie sierpnia nie ma problemu ze znalezieniem apartamentu - ale starszyzna zadecydowała, że tylko z rezerwacją :D Będziemy na ul. Kamena.

Pozdrawiam,
miejski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miejski » 18.08.2009 20:40

Zjeżdżalnie do wody są, ale z rowerów wodnych które mozna wynająć. Ceny nie znam.

Są jeszcze jakieś place zabaw w rejonie portu.
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 18.08.2009 20:58

Witam :D :D tak wyglada mini plac zabaw w Tucepi :) :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Także jechać i sie nie zastanawiać....Tucepi czeka :!: :!: :!: :D
Dodam że zdjęcia zostały zrobione tydzień temu....i już tęsknie. :cry: :cry: :cry:
ravel
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ravel » 18.08.2009 23:31

A ja jeszcze jestem ale już pojutrze niestety wyjeżdzam. Jak tu jest pięknie :D
miejski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miejski » 19.08.2009 22:19

ravel napisał(a):A ja jeszcze jestem ale już pojutrze niestety wyjeżdzam. Jak tu jest pięknie :D

A ja do soboty (szmaragdowa Vectra z naklejką cro.pl) i potem na Peljesac :wink:
M_i_m_i
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) M_i_m_i » 20.08.2009 16:06

Aneta.K napisał(a):Witam :D :D tak wyglada mini plac zabaw w Tucepi :) :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Także jechać i sie nie zastanawiać....Tucepi czeka :!: :!: :!: :D
Dodam że zdjęcia zostały zrobione tydzień temu....i już tęsknie. :cry: :cry: :cry:

Dzięki za fotki- wygląda to zachęcająco :D

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone