Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Trochę humoru 2

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bogdan 63
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bogdan 63 » 04.01.2013 20:02

Po katastrofie dużego promu wycieczkowego na rozrzuconych po oceanie bezludnych wysepkach wylądowali nieliczni rozbitkowie. Los podzielił ich tak, ze na kolejnych wyspach wylądowali: Dwóch Włochów i jedna Włoszka, Dwóch Francuzów i jedna Francuzka, Dwóch Niemców i jedna Niemka, Dwóch Greków i jedna Greczynka, Dwóch Anglików i jedna Angielka, Dwóch Bułgarów i jedna Bułgarka, Dwóch Japończyków i jedna Japonka, Dwóch Chińczyków i jedna Chinka, Dwóch Amerykanów i jedna Amerykanka, Dwóch Irlandczyków i jedna Irlandka. Miesiąc później zaszły na tych wysepkach następujące wydarzenia: Jeden Włoch zabił drugiego w walce o Włoszkę. Dwaj Francuzi i Francuzka żyją szczęśliwie i tworzą menage-a-trois. Dwaj Niemcy wyznaczyli sobie dokładny plan naprzemiennych wizyt u Niemki i przestrzegają go dokładnie. Dwaj Grecy śpią ze sobą, a Greczynka gotuje i sprząta. Dwaj Anglicy czekają, aż ktoś ich przedstawi Angielce. Dwaj Bułgarzy popatrzyli na Bułgarkę, potem popatrzyli na bezkresny ocean, popatrzyli znowu na Bułgarkę, weszli do wody i zaczęli płynąć przed siebie. Dwaj Japończycy wysłali faks do Tokio i czekają na instrukcje. Dwaj Chińczycy otworzyli aptekę / restauracje / pralnie i zapłodnili Chinkę, by dostarczyła im pracowników. Dwaj Amerykanie zastanawiają się nad popełnieniem samobójstwa, ponieważ Amerykanka ciągle skarży się na swoje ciało, mówi o prawdziwej naturze feminizmu, o tym, jak może robic wszystko, co oni mogą robić, skarży się na potrzebę spełnienia, równy podział obowiązków domowych, jak palmy i piasek sprawiają, ze wygląda grubo, jak jej ostatni chłopak szanował jej zdanie i traktował ja lepiej niż oni to robią, jak poprawiają się jej kontakty z matka, jakie są podatki i ze nie pada. Dwaj Irlandczycy podzielili wyspę na część północną i południową i zbudowali gorzelnie. Nie pamiętają, co to seks, bo po paru pierwszych litrach kokosowej whisky wszędzie robi się mglisto. Ale są szczęśliwi, bo przynajmniej Anglicy nie mogą się dobrze bawić.
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 04.01.2013 22:10

Aneta.K napisał(a):Każdy ma swoją receptę na szczęście. Ja na przykład powiesiłem na lodówce kartkę ''Jutro rzucam picie''. Każdego dnia, gdy sięgam po flaszkę, widzę ten napis i myślę: ''Dobrze, że jutro, a nie dzisiaj''...

Na szczęście to może nie jest dobra recepta :wink: :lol:
Ale kartka na lodówce do polecenia.. :wink: :lol:
cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 04.01.2013 22:20

jeszcze 100
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 06.01.2013 01:14

piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 06.01.2013 01:21

kaszubskiexpress napisał(a):Czas kolęd :mrgreen:

:mrgreen: :oczko_usmiech:
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 06.01.2013 01:22

kaszubskiexpress napisał(a):Czas kolęd :mrgreen:

:lool: :lool: :lool:

dobre :wink:
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 06.01.2013 01:29

A Wy co, spać nie możecie ?
:oczko_usmiech:
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 06.01.2013 01:31

kaszubskiexpress napisał(a):A Wy co, spać nie możecie ?

tak jak Ty :oczko_usmiech: :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 06.01.2013 01:33

Matka przyprowadziła swoją osiemnastoletnią córkę do lekarza,informując go, ze córka nieustannie cierpi na mdłości.
Lekarz po zbadaniu córki stwierdził, ze jest ona mniej więcej w czwartym miesiącu ciąży.
- Co też pan mówi, panie doktorze, moja córka nigdy nie miała do
czynienia z żadnym mężczyzną ! Prawda, córeczko?
- Prawda, nawet się nigdy nie całowałam - zapewniła córeczka.
Lekarz bez słowa podszedł do okna i zaczął się intensywnie wpatrywać w dal.
- Panie doktorze, czy coś nie tak?- pyta po pięciu minutach zaniepokojona mamuśka.
- Nie, nie! Po prostu w takich wypadkach zazwyczaj na wschodzie ukazuje się jasna gwiazda i przybywa trzech króli. I za nic nie chce tego przegapić.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.01.2013 01:34

kaszubskiexpress napisał(a):A Wy co, spać nie możecie ?

Bo słuchają :oczko_usmiech: ale już koniec :idea: :papa:
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 06.01.2013 01:35

Matko złoto, skąd Was tylu tutaj o tej godzinie.
8O

Ja piję to i usprawiedliwion jestem. :oczko_usmiech:
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 06.01.2013 01:36

kaszubskiexpress napisał(a):Matko złoto, skąd Was tylu tutaj o tej godzinie.
8O

Ja piję to i usprawiedliwion jestem. :oczko_usmiech:

a ja juz skończyłam.......pić też :oczko_usmiech: :papa:
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 06.01.2013 02:21

Ja jeszcze, ale dowcipy do głowy nie przychodzą:)
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 06.01.2013 13:35

CÓRECZKA BUDZI SIE O TRZECIEJ W NOCY I MÓWI:
MAMO,OPOWIEDZ MI BAJKE.
ZARAZ WRÓCI TATUS I OPOWIE NAM OBU.... :))
bogdan63
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bogdan63 » 07.01.2013 19:45

miecia, kaszubskiekspres, piotrf, ale co was w tym "czasie kolend" śmieszy...
chamstwo was smieszy???
nie pozdrawiam.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone