Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 17.09.2013 13:01

Ciekawe, Wy jedziecie do Dario, czyli kontakt z nim jest, ja do niego piszę i od wielu dni nie odpowiada :roll:.
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 17.09.2013 14:01

Może znów mu laptop padł-zadzwoń najlepiej a co do zakupów to spokojnie Dario wszystko Ci powie.Blisko masz do konzumu 150m. oraz lidl i plodin w pobliżu.
KDW
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KDW » 17.09.2013 19:36

Dużo wątków o zakupach itp. ale coś pomogę "andzulina".
Weź z Polski wędliny paczkowane do lodówki turystycznej, serki topione te w krazkach. Ja lubie słoiki z pudliszek klopsiki, golabki, fasolka, wiesz tu to jest jak znalazł. A na miejscu zakupy warto robic w lidlach, oraz kaufland w Szybeniku, owoce i warzywa - Szybenik na targu, pieczywo na miejscu w piekarniach.

Teraz tanie sa tutaj pomidory, ogorki, papryka, arbuz, nektaryny i brzoskwinie, piękne i pyszne granaty akurat dojrzewają, kiwi które również dojrzewają na drzewach i sa figi, ale to można samemu znaleźć drzewa jak się poszuka ;)

A my wlasnie wrocilismy ze Splitu było świetnie, zachód słońca był dzisiaj około 19:06 akurat staneliśmy w okolicach Primostenu i cuuudne zdjęcia.
andzulina
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) andzulina » 17.09.2013 21:28

Dzięki za podpowiedzi:) zawsze to już człowiek coś wie więcej i może skorzystać z doświadczenia innych;) W każdym bądź razie liczę również na pomoc Dario. A co do jego "milczenia", to czekałam ostatnio na jego odp chyba 2-3 dni.
A przy okazji - KDW - jeśli jesteś na miejscu, to może wiesz, jaką pogodę zapowiadają za tydzień? Bo tu w PL zimnoooo... Niby sprawdzam wszelkie możliwe portale z prognozami, ale czasami informację są sprzeczne:/
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 18.09.2013 07:26

Z napisał(a):Może znów mu laptop padł-zadzwoń najlepiej ...

Na szczęście szukam i dopytuję o lokum na 2014, więc jeszcze trochę czasu mam ;)

KDW napisał(a):...
A my wlasnie wrocilismy ze Splitu było świetnie, zachód słońca był dzisiaj około 19:06 akurat staneliśmy w okolicach Primostenu i cuuudne zdjęcia.

A jak tam wygląda temp. po tak wczesnym zachodzie ? Ogólnie pogoda dopisuje ?
KDW
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KDW » 18.09.2013 08:00

KDW napisał(a):...

sdolas napisał(a):A jak tam wygląda temp. po tak wczesnym zachodzie ? Ogólnie pogoda dopisuje ?

Powiem tak połowa urlopu od 2 września do około 13 była cudna dzień w dzień żarówa. Później bywało różnie trochę deszczu, nawet jedna burza, ale to w nocy i nad ranem piękne słońce. W ten poniedziałek byliśmy na plaży temperatura coś koło 27 stopni, ale duży wiatr więc odczuwalność spadła, kąpaliśmy się ja i córa woda była ok. Wczoraj padało w Splicie dosłownie oberwanie chmury, pół godziny i po ulewie i słońce w sekundzie 26 stopni, chodziłem boso po pałacu Dioklecjana - tak nagrzane były kamienie. teraz wyglądam na balkon w Tribunj ani jednej chmurki na niebie :mrgreen: temperatura 14 stopni, piękne słońce po południu ma być ponad 20, więc myślę że pójdziemy na plażę :mrgreen:

A po zachodzie temp. spada drastycznie do 12 stopni, jak robiłem fotki o zachodzie dosłownie zmarzłem :roll:
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 18.09.2013 08:24

To Was pocieszę :D
Dziś wstając rano tradycyjny rzut okiem na termometr i jakie miłe zaskoczenie jak zobaczyłem 3 st. :roll:
andzulina
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) andzulina » 18.09.2013 08:34

U mnie 6 st... nieduża różnica :/ ale przynajmniej nie pada:)
KDW
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KDW » 18.09.2013 08:46

sdolas napisał(a):To Was pocieszę :D
Dziś wstając rano tradycyjny rzut okiem na termometr i jakie miłe zaskoczenie jak zobaczyłem 3 st. :roll:

andzulina napisał(a):U mnie 6 st... nieduża różnica :/ ale przynajmniej nie pada:)

Poznęcam się nad Wami jeszcze troszkę, właśnie byłem po kruha na śniadanko, wyskoczyłem w klapkach i w krótkim rękawku - 15 stopni :mrgreen:
andzulina
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) andzulina » 24.09.2013 12:02

W nocy wróciłam z targów, więc dzisiaj jeden wielki "dym" z przepakowaniem, zakupy zrobione i wieczorem wyruszamy:))) mam nadzieję, że pogoda będzie...
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 24.09.2013 16:43

andzulina napisał(a):wieczorem wyruszamy:))) mam nadzieję, że pogoda będzie...

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Powodzenia :papa:
andzulina
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) andzulina » 26.09.2013 15:04

Melduję się z Vodice - i napiszę tylko jedno - jest super:)))) Pogoda rewelacyjna, woda ciepła, ludzi malutko:) cisza i spokój:)))
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 27.09.2013 09:23

Tylko pozazdrościć bo u nas wczoraj było pierwsze skrobanie aut z rana :evil:
Woda ciepła tzn. ... ?
andzulina
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) andzulina » 27.09.2013 21:19

Woda ma tę samą temp co powietrze prawie;)
A o pogodzie w PL słyszałam... aż się wracać nie chce...
m0ry
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) m0ry » 25.10.2013 19:31

Witam. Można prosić namiary do Daria lub inne miejsce w Tribunj. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj- super miejsce i tanio- 15 m od morza - strona 42
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone