.png)
Marcin1976* napisał(a):Pierwszy raz będe jechał trasą Zagrzeb-Goričan-Budapeszt-Koszyce.
Jakieś praktyczne rady od bardziej doświadczonych i znających tę trasę??? Będę wdzięczny!
.png)
.png)
.png)
Marcin1976* napisał(a):W Budapeszcie planuję być około 15-16-tej w piatek w lipcu.... Jak uważacie obwodnica czy przez miasto????
.png)
.png)
lukas_drill napisał(a):witam wszystkich,
wybieram się za miesiąc do Breli - trasa Słowacja-Węgry-Chorwacja. Piszecie tutaj, iż w pewnych sytuacjach lepiej jedzie się przez Budapeszt niż jego obwodnicą M0. Ja wyjeżdżam od siebie ok 18:00 w sobotę, więc ok., północy będę zbliżał się do granicy węgiersko-chorwackiej, tak mniej więcej 22:30 będę zapewne przed zjazdem na M0 lub wjazdem do Budapesztu. Czy o takim czasie lepiej jest skierować się na obwodnicę, czy przeciąć sobie stolicę nocną porą?
pozdrawiam
.png)
wybieram się za miesiąc do Breli - trasa Słowacja-Węgry-Chorwacja. Piszecie tutaj, iż w pewnych sytuacjach lepiej jedzie się przez Budapeszt niż jego obwodnicą M0. Ja wyjeżdżam od siebie ok 18:00 w sobotę, więc ok., północy będę zbliżał się do granicy węgiersko-chorwackiej, tak mniej więcej 22:30 będę zapewne przed zjazdem na M0 lub wjazdem do Budapesztu. Czy o takim czasie lepiej jest skierować się na obwodnicę, czy przeciąć sobie stolicę nocną porą?
pozdrawiam

.png)
pozdrawiam
.png)
victoo napisał(a):Przejazd nocą przed Budapeszt jest wg mnie atrakcją samą w sobie.
.png)
rufus295 napisał(a):Nigdy nie jechałem przez miasto. Nie ma problemu jak stracę 15 minut. W sobotę około 15 będę przyjeżdżać. Warto, jest z auta coś ciekawego do zobaczenia?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi