Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Temat niechorwacki ale zapraszm do oglądnięcia zdjęć.

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Adam,K
Cromaniak

Postnapisał(a) Adam,K » 20.08.2008 10:12

Moja wizyta w Wolfsburgu, mieście gdzie produkują VW.
Pokaz wody i świateł. Nazywał się Magia Pacyfiku. Bezpośrednio przy fabryce VW
Obrazek
Obrazek
Fabryka VW
Obrazek
Obrazek
Autostadt przy fabryce VW
Obrazek

Do autostadt ludzie oddają stare samochody, a VW restauruje je i wyglądają tak właśnie
Obrazek

Obrazek

Kubuś robi prawo jazdy w VW
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jest i Passat
Obrazek
Obrazek
To pewnie znacie wszyscy
Obrazek
Obrazek
Audi R8
Obrazek
i A8
Obrazek
R8 i Kubuś. Oby takie cacko stało w moim garażu.
Obrazek
Lambo wisi na ścianie pod kątem 90 st. w stosunku do gleby i co jakiś czas obraca się na dwór
Obrazek
VW Arena. Stadion VFL Wolfsburg. Wszystko o rzut kamieniem od fabryki. Obyśmy się doczekali takich stadionów.
Obrazek
Ostatni rzut ika na autostadt i wrek
Obrazek
Obrazek
To już wszystko co mam do powiedzenia na temat wojny w Wietnamie.
Ostatnio edytowano 26.08.2008 14:35 przez Adam,K, łącznie edytowano 2 razy
asikx
Cromaniak
Re: Temat nie chorwacki ale zapraszm do oglądnięcia zdjęć.

Postnapisał(a) asikx » 20.08.2008 12:35

Adam,K napisał(a):Pokaz wody i świateł. Nazywał się Magia Pacyfiku. Bezpośrednio przy fabryce VW
Obrazek

Podobna rzecz jest umiejscowiona w Pradze. Teren targów międzynarodowych. Nazywa się to Križkova Fontanna.

Obrazek

Niestety, trzeba było przyjechać na późniejszy seans, bo cały efekt poszedł w diabły.

Adam,K napisał(a):To już wszystko co mam do powiedzenia na temat wojny w Wietnamie.

No cóż... Ale pamiętaj, że życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiesz na co trafisz ;) ;)

Pozdrawiam
Rafał
Dziadek Maciek
Koneser

Postnapisał(a) Dziadek Maciek » 20.08.2008 13:28

Adamie, K---zwiedzałeś fabrykę :?:
Byłem w Autostad ok 3 mies temu, teren, który pokazujesz robi na żywa zdecydowanie większe wrażenie, pięknie wystrzyżona trawa, kwiaty w obracającym się pzrez wodę walcu, kaczki, basen wydzielony w porcie, "cylindry" z gotowymi autami do odbioru...
Po fabryce wozili nas specjalnie zrobionym Golfami cabrio z najlepszymi silnikami i ze specjalnymi przyczepkami. 10 lat pracowałem w FSO, różnica jest niesamowita, to jest różnica kilku pokoleń technologicznych. Aparaty wchodząc do fabryki zabrali nam, zresztą, przy takim ataku na Ciebie, na jakość zdjęć, lepiej, że zdjęć z fabryki nie mam, a z Autostad pokazałeś ciekawostki.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.08.2008 15:11

Adam, fajny temat.
W końcu nie tylko morzem i górami człowiek żyje :lol:
Wrzucaj dalej.....

Pozostałych (oprócz jednego) przepraszam za znikające posty ale w tym wypadku tak chyba będzie lepiej..... :oops: :wink:
Pozdrav :papa:
Joker_28
Cromaniak

Postnapisał(a) Joker_28 » 20.08.2008 15:57

Ciekawa wycieczka i fotki :D

Pozdrawiam Passatomaniaka :wink:
Adam,K
Cromaniak

Postnapisał(a) Adam,K » 20.08.2008 20:00

Dlatego pomyślałem, że nie tylko Chorwacją człowiek żyje. I cieszę się, że co niektórym podobały się zdjęcia.
a to ja
Cromaniak

Postnapisał(a) a to ja » 20.08.2008 21:06

8O

Piotrek_B napisał(a):... Pozostałych (oprócz jednego) przepraszam za znikające posty ...

... i wszystko jasne :D

Adam.
Ja mam czterech miłośników aut ... przy sobie.
Wolfsburg wpisuję na prywatną listę "do przejechania" :oczko_usmiech:

Pozdrav
krakuscity
Koneser

Postnapisał(a) krakuscity » 20.08.2008 21:13

Admie, rozumiem , że to sportowe auto kupiłeś Beacie :wink: , pewnie go zobaczymy na zlocie. :D
wojan
Koneser

Postnapisał(a) wojan » 20.08.2008 21:34

krakuscity napisał(a):Admie, rozumiem , że to sportowe auto kupiłeś Beacie :wink: , pewnie go zobaczymy na zlocie. :D

I przejechać się może da .... :D :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.08.2008 23:38

Widzę, że auto bardzo niskie - zapisuję się na jazdę :wink: :lol: :papa:
piotrulex
Koneser

Postnapisał(a) piotrulex » 21.08.2008 09:42

Piekne, naprawe piekne zdjecia

tak przemyslane kadry, dobrze skomponowane - nie mogly by byc lepsze

No i te fontanny, pomimo dluzszego czasu naswietlania wszystko pieknie widoczne, nie poruszone, nic tylko pozazdroscic

naswietlony pierwszy plan pomimo focenia na tle okien itd

Co tu duzo pisac

Po prostu cud, miod i orzeszki :D
a to ja
Cromaniak

Postnapisał(a) a to ja » 21.08.2008 10:10

piotrulex napisał(a):Piekne, naprawe piekne zdjecia

tak przemyslane kadry, dobrze skomponowane - nie mogly by byc lepsze

No i te fontanny, pomimo dluzszego czasu naswietlania wszystko pieknie widoczne, nie poruszone, nic tylko pozazdroscic

naswietlony pierwszy plan pomimo focenia na tle okien itd

Co tu duzo pisac

Po prostu cud, miod i orzeszki :D

Wróciłeś tu w białych rękawiczkach.

W kontekście wczorajszej Twojej wypowiedzi ... ta brzmi doprawdy niesmacznie.
Wkręcasz Adama,K że aż się niedobrze robi.

I nie usprawiedliwia Cię to, że TO Hyde park przecież ... .
Żenua
piotrulex
Koneser

Postnapisał(a) piotrulex » 21.08.2008 10:26

a to ja napisał(a): .......

I nie usprawiedliwia Cię to, że TO Hyde park przecież ...

masz racje

to co napisalem dzis i jeszcze nie zostalo skasowane przez moda klubu wzajemnej adoracji moze byc niesmaczne i wcale mi sie to nie podoba

nie wiem tylko co bylo niesmacznego i obrazliwego w tym co napisalem wczesniej. nie sklamalem, nie obrazalem, napisalem co mysle uzywajac standardowych i dopuszczalnych argumentow - jesli sie myle prosze wytknac moje klamstwa palcami :( a przyznam sie do bledu i publicznie przeprosze

jesli wstawia sie jakies zdjecia to mozna sie spodziewac ze wszystkim sie nie spodobaja i beda slowa krytyki ale zeby krytyczne posty kasowac to raczej malo profesjonalne i wrecz smieszne

to tak dla zastanowienia po co wogole forum jak nie mozna prawdziwie i kulturalnie zaprezentowac swojej opinii

Pozdrawiam
piotrulex
Koneser

Postnapisał(a) piotrulex » 21.08.2008 10:28

Piotrek_B napisał(a):Adam, fajny temat.

Pozostałych (oprócz jednego) przepraszam za znikające posty ale w tym wypadku tak chyba będzie lepiej..... :oops: :wink:
Pozdrav :papa:

skoro tak uwazasz to nie ma problemu lecz moze zadasz sobie nieco trudu aby wyjasnic mi co jest powodem skasowania moich wczesniejszych postow

nie musisz tego robic oczywiscie ale moze by wypadalo ...
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.08.2008 10:33

piotrulex napisał(a):....moze zadasz sobie nieco trudu aby wyjasnic mi co jest powodem skasowania moich wczesniejszych postow

nie musisz tego robic oczywiscie ale moze by wypadalo ...

1) temat dotyczy fabryki w Wolfsburgu a nie pseudo-fotograficznych wywodów,
2) dział foto (w tym i recenzje ze zdjęć) są w innym wątku,
3) obiektywne/subiektywne komentarze są jak najbardziej na miejscu ale patrz pkt. 2
4) sposób Twojej wypowiedzi jakby to powiedzieć "żeby Cię nie urazić" był lekko mówiąc......wpisz sobie sam, co jak sam zauważyłeś, wywołało lekką konsternację nie tylko u mnie,
5) zdjęcia Adama, żeby nie wiem jak były technicznie do "d....y" w odczuciu innych, mają prawdopodobnie dla niego nieco inną wartość jak dla Ciebie. W związku z tym złośliwości można sobie darować,
6) jesteś "mocny" w fotografii wpadnij do działu foto na cro.pl i pokaż co potrafisz. Krytykować jest bardzo prosto

Jak Ci nie odpowiada sposób zmoderowania wątku - zgłoś problem do Administratora
EOT
Ostatnio edytowano 21.08.2008 10:45 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone