Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Temat niechorwacki ale zapraszm do oglądnięcia zdjęć.

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 21.08.2008 10:34

Adam,K napisał(a):Dlatego pomyślałem, że nie tylko Chorwacją człowiek żyje. I cieszę się, że co niektórym podobały się zdjęcia.

Zdjecia oczywiscie moga sie podobac. Ciekawe miejsce, ladne autka i tyle ...

Lubie robic i ogladac zdjecia

Czasem cos ciekawego uda sie ustrzelic

Mala kiedy mam ustawione AUTO w syfraku i kombinuje ile wlezie

Staram sie w zdjeciu zamknac cos wiecej niz ladne auto

dla wlasnej ciekawosci przeczytaj sobie jakas cienka ksiazke o fotografii, zdabadz jakis kurs na plkytach np z "naszynal dzeografik" :D czy jakies fajne forum fotograficzne. Tylko dobra rada. Nie wstawiaj tam zdjec tylko czytaj i majstruj w domku. jak wstawisz zdjecia to nie beda tal laskawi jak ja ...

ja jestem amatorem i lubie ogladac

bez obrazy ale jesli krytyka jest konstruktywna to powinna byc akceptowana a kasowanie negatywnych postow mysle ze kolegi nie powinno satysfakcjonowac ..

no chyba ze sie myle :(
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 21.08.2008 10:35

jesli wstawia sie jakies zdjecia to mozna sie spodziewac ze wszystkim sie nie spodobaja i beda slowa krytyki ale zeby krytyczne posty kasowac to raczej malo profesjonalne i wrecz smieszne

zdjęcia były wstawione do zilustrowania wycieczki, nie wszystkim się muszą podobać, ale po co komentować ich jakość? To nie jest forum fotograficzne, chodziło o pokazanie i opisanie ciekawego miejsca. Aż się będę bała swoje zdjęcia wstawiać...

nie czytałam usuniętego postu, więc się nie wypowiadam dalej.
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 21.08.2008 10:37

Piotrek_B napisał(a):
piotrulex napisał(a):....moze zadasz sobie nieco trudu aby wyjasnic mi co jest powodem skasowania moich wczesniejszych postow

nie musisz tego robic oczywiscie ale moze by wypadalo ...

Jak Ci nie odpowiada sposób zmoderowania wątku - zgłoś problem do Administratora
EOT

JA problemu nie mam ...

Tak tez sie spodziewalem :wink:

Moja corka uzywa podobnych argumentow. Nie powiem ile ma lat bo ...
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 21.08.2008 10:40

helen napisał(a):
jesli wstawia sie jakies zdjecia to mozna sie spodziewac ze wszystkim sie nie spodobaja i beda slowa krytyki ale zeby krytyczne posty kasowac to raczej malo profesjonalne i wrecz smieszne

zdjęcia były wstawione do zilustrowania wycieczki, nie wszystkim się muszą podobać, ale po co komentować ich jakość? To nie jest forum fotograficzne, chodziło o pokazanie i opisanie ciekawego miejsca. Aż się będę bała swoje zdjęcia wstawiać...

nie czytałam usuniętego postu, więc się nie wypowiadam dalej.

pewnie ze tak

jeden powie ze piekne auto

jakis budowlaniec ze swietne domy

ogrodnik ze piekna zielen lecz strasznie zaniedbana

erotoman ze ksztaltne piersi

ktos jeszcze ze technicznie do bani

inny ze w tym miescie strasznie smierdzi i ogromne korki

wszyscy beda patrzec na te samo zdjecie

ktora wypowiedz wykasujesz?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.08.2008 10:49

odpowiedź masz na stronie nr 1
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 21.08.2008 10:52

Gość wstawił zdjęcia żeby zobrazować gdzie był i co widział. W czym tu problem. Nie jest artystą i nawet nie starał sie nim być. Nie oczekiwał pochwał ani oceniania jego zdjęć co do formy a raczej tylko co do treści. To, że ktoś zna sie lub mu sie wydaje , że zna sie na robieniu zdjęć nie oznacza , że musi innych oceniać. A w tym usuniętym poście to właśnie było... Jeśli ktoś chodzi w białych skarpetach do sandałów czy klapek, to nie oznacza , że muszę mu od razu powiedzieć , że jest kasztan. Ale zdanie o nim mam na tej podstawie jakoś wyrobione. I zachowuje je dla siebie, póki co...
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 21.08.2008 10:57

Sławomir Wocial napisał(a): ...Jeśli ktoś chodzi w białych skarpetach do sandałów czy klapek, to nie oznacza , że muszę mu od razu powiedzieć , że jest kasztan. Ale zdanie o nim mam na tej podstawie jakoś wyrobione. I zachowuje je dla siebie, póki co...

no widzisz

ja jak bym kogos takiego widzial i dazyl ga powiedzmy sympatia powiedzialbym bym mu o tych sparketkach i ze wyglada raczej niespecjalnie. moze by sie zastanowil. moze chodzilby pozniej w bosych nozkach do klapeczek a moze na skarpetki ubralby jakies "adidaski"

co mysle to powiem i moze dlatego ludzie w pracy czesto prosza mnie o opinie i wiedza ze nie rąbie im d... za plecami :D

"wchodzi do autobusu czlowiek z lisciem na glowie

nikt go nie poratuje, nikt mu nic nie powie

tylko sie kazdy gapi, tylko ... "
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 21.08.2008 11:02

Piotrek_B napisał(a):odpowiedź masz na stronie nr 1

hmmmmmmm

szkoda ze edytowales wczesniejsza wypowiedz dopiero po porownaniu Twoich wypowiedzi z tekstami mojej corki :wink:

Pozdro i powodzenia w moderowaniu :D
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 21.08.2008 11:24

piotrulex napisał(a):...
"wchodzi do autobusu czlowiek z lisciem na glowie

nikt go nie poratuje, nikt mu nic nie powie

tylko sie kazdy gapi, tylko ... "

Gdyby wszedł do aubotusu "FotoForum" - moglibyśmy podyskutować o technicznej stronie zdjęć .
Ale ...

Tylko to chciałam Ci powiedzieć.

A propos mówienia - rozmawiam z Tobą m.in. dla tego samego, dlaczego podbiegłam niedawno do babeczki, która szła przede mną ... z "lecącym oczkiem" w pończosze :)

Pozdraviam i życzę więcej rozwagi w wypowiadaniu się (rozwagi - nie kalkulowania, czy komuś się to opłaci ... :wink: )
RobCRO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobCRO » 21.08.2008 11:30

wykasować proszę ostatnie posty...nie na temat. Ponadto, moderatorzy, nie grzmicie, że brak polskich znaczków u piotrulexa. Skoro innym zwraca uwagę, to niech zacznie od siebie...

PS jak ktoś będzie w okolicy Stuttgartu, polecam muzeum Mercedesa. Warto... :D
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 21.08.2008 11:38

a to ja napisał(a):Pozdraviam i życzę więcej rozwagi w wypowiadaniu się (rozwagi - nie kalkulowania, czy komuś się to opłaci ... :wink: )

bardzo dziekuje

jak sie wypowiadam to zawsze w dobrej wierze ale nie kazdemu to pasuje

Glowny zainteresowany jakos niespecjalnie sie obruszyl - moze wiedzial po co to pisze i moze dzieki temu kolejne jego foty na forum beda "ciekawsze" a fontanny robione w nocy nieco bardziej widoczne :wink:

jak bede sie wypowiadal to kalkulowac nie bede co do oplacalnosci jak zreszta nie mam zwyczaju. zbadam tylko czy nie ma klubu wzajemnej adoracji i przelicze jakie mam szanse ze moje posty nie zostana skasowane w przypadku gdy bede mial podstawy cos skrytykowac

jest cos takiego jak konstruktywna krytyka - z zasady jest mile widziana i sie o tym dyskutuje a nie strzela do oponenta :D

Proponuje nie kasowac

Moze glowny zainteresowany dobrnie do konca

Za brak kropek czy kresek przepraszam - taki program w biurze :cry:
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 21.08.2008 11:45

PS jak ktoś będzie w okolicy Stuttgartu, polecam muzeum Mercedesa. Warto...

Kiedyś planowaliśmy taką podróż szlakiem fabryk samochodowych w Niemczech, ale jakoś nie wyszło. Męża do Eisenach do muzeum od dawna ciągnie, a to w sumie nie tak daleko.
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 21.08.2008 12:16

piotrulex napisał(a):
Adam,K napisał(a):Dlatego pomyślałem, że nie tylko Chorwacją człowiek żyje. I cieszę się, że co niektórym podobały się zdjęcia.

Zdjecia oczywiscie moga sie podobac. Ciekawe miejsce, ladne autka i tyle ...

Lubie robic i ogladac zdjecia

Czasem cos ciekawego uda sie ustrzelic

Mala kiedy mam ustawione AUTO w syfraku i kombinuje ile wlezie

Staram sie w zdjeciu zamknac cos wiecej niz ladne auto

dla wlasnej ciekawosci przeczytaj sobie jakas cienka ksiazke o fotografii, zdabadz jakis kurs na plkytach np z "naszynal dzeografik" :D czy jakies fajne forum fotograficzne. Tylko dobra rada. Nie wstawiaj tam zdjec tylko czytaj i majstruj w domku. jak wstawisz zdjecia to nie beda tal laskawi jak ja ...

ja jestem amatorem i lubie ogladac

bez obrazy ale jesli krytyka jest konstruktywna to powinna byc akceptowana a kasowanie negatywnych postow mysle ze kolegi nie powinno satysfakcjonowac ..

no chyba ze sie myle :(

Bez urazy. To Ty masz problem ze zdjęciami, nie ja. Chciałem jedynie pokazać ciekawe miejsce, bo podejrzewam, że nigdy tam nie pojedziesz, a ja byłem, widziałem i pojadę znów. Jednak Ty należysz do tej grupy, której nigdy nie dogodzisz. Pozdrawiam mistrzu foto.
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 21.08.2008 12:23

krakuscity napisał(a):Admie, rozumiem , że to sportowe auto kupiłeś Beacie :wink: , pewnie go zobaczymy na zlocie. :D

Ba! Takie auta tam rozdawali w cenie biletu! Jako że na zlot pojedziemy z Zajecem, niestety nie pojeździcie tą furą, bo się po prostu nie zmieścimy. Może następnym razem. :lol:
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 21.08.2008 12:40

Adam,K napisał(a):Bez urazy. To Ty masz problem ze zdjęciami, nie ja. Chciałem jedynie pokazać ciekawe miejsce, bo podejrzewam, że nigdy tam nie pojedziesz, a ja byłem, widziałem i pojadę znów. Jednak Ty należysz do tej grupy, której nigdy nie dogodzisz. Pozdrawiam mistrzu foto.

Faktycznie trudno mi dogodzic zwlaszcza jak sie nie ma dobrego towaru ...

reszta Twojej wypowiedzi jak najbardziej bledna lecz Ty nalezysz do grupy, ktora wszystko wie najlepiej :wink: - oczywiscie wedle wlasnego mniemania

Pozdrawiam mistrzu sam nie wiem czego

EOT
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Temat niechorwacki ale zapraszm do oglądnięcia zdjęć. - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone