Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Temat niechorwacki ale zapraszm do oglądnięcia zdjęć.

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.08.2008 12:46

piotrulex napisał(a):Za brak kropek czy kresek przepraszam - taki program w biurze :cry:

Co to za biuro , że brak polskiego oprogramowania :?:
piotrulex
Koneser

Postnapisał(a) piotrulex » 21.08.2008 13:05

Janusz Bajcer napisał(a):
piotrulex napisał(a):Za brak kropek czy kresek przepraszam - taki program w biurze :cry:

Co to za biuro , że brak polskiego oprogramowania :?:

NIE MOGE POWIEDZiec gdyz Szefa swego do chorwacji w tym roku udalo mi sie wyslac i jeszcze nie daj Boze na forum mi zbladzi i za ciety jezor premii nie dostane :D

pracuje na duzych literach i bez polskich znakow - kreski i takie tam sa do zrobienia lecz nie sa zwykla kombinacja Atl + litera tylko jest to znacznie bardziej skomplikowane

Jest to do zrobienia lecz wydluza pisanie dośĆ znacznie :roll:
a to ja
Cromaniak

Postnapisał(a) a to ja » 21.08.2008 13:32

Piotrulex.
Weź trzy spokojne wdechy i wydechy ...
1 ...,
2 ...,
3 ...,
i przeczytaj spokojnie to, co poniżej.

Powtórzę krótko: to nie dział fotoforum.
Wstawię uśmiech, bo gotowy jesteś przyjąć to pisanie za kolejny atak.
:)

Howgh!

I dodam że w tym temacie jesteś ... cytowanym przez Ciebie gościem z liściem na głowie, o którym kilka osób stara Ci się tu powiedzieć :lol:.

A dlaczego to mówimy? - a m.in. dlatego, że należysz do "towarzystwa" cro.pl . A znajomym mówi się i o liściu, i staje się w jego obronie ... .
Jak w przypadku Adama,K.

Jaśniej już nie potrafię.
Odpadam z tego tematu :)
piotrulex
Koneser

Postnapisał(a) piotrulex » 21.08.2008 13:42

a to ja napisał(a): ....... w tym temacie jesteś ... cytowanym przez Ciebie gościem z liściem na głowie, o którym kilka osób stara Ci się tu powiedzieć
......

iloraz inteligencji moze nie uwierzysz ale mam znacznie powyzej przecietnej (i nie sprawdzalem tego podczas testu IQ na tvn-ie :wink: ) wiec zrozumialem wczesniej co chcesz mi powiedziec :D

z tym IQ to wclae sie nie chwale, bardziej zale - czasami to przeszkadza ...

:cry:

pozdro

ale temat sie rozwinal

Moje nowe motto:

Konstruktywnej krytyce mowimy nie - slodzimy, slodzimy i na koniec wazelinka - NIESTETY ALE POMIMI WIELU PRZEMYSLEN TAKIE TYLKO WYCIAGNALEM WNIOSKI

jeden popatrzy na auto, inny na budynki, ktos na kragle piersi a inny na techniczna strone wykonania foty ..

OK, bo powtarzam sie

Was jest wiecej wiec po co ta pisanina, klade glowe na "chafoud" i zamykam oczy
Adam,K
Cromaniak

Postnapisał(a) Adam,K » 21.08.2008 14:09

piotrulex napisał(a):
a to ja napisał(a): ....... w tym temacie jesteś ... cytowanym przez Ciebie gościem z liściem na głowie, o którym kilka osób stara Ci się tu powiedzieć
......

iloraz inteligencji moze nie uwierzysz ale mam znacznie powyzej przecietnej (i nie sprawdzalem tego podczas testu IQ na tvn-ie :wink: ) wiec zrozumialem wczesniej co chcesz mi powiedziec :D

z tym IQ to wclae sie nie chwale, bardziej zale - czasami to przeszkadza ...

:cry:

pozdro

ale temat sie rozwinal

Moje nowe motto:

Konstruktywnej krytyce mowimy nie - slodzimy, slodzimy i na koniec wazelinka - NIESTETY ALE POMIMI WIELU PRZEMYSLEN TAKIE TYLKO WYCIAGNALEM WNIOSKI

jeden popatrzy na auto, inny na budynki, ktos na kragle piersi a inny na techniczna strone wykonania foty ..

OK, bo powtarzam sie

Was jest wiecej wiec po co ta pisanina, klade glowe na "chafoud" i zamykam oczy

Skoro masz taki wysoki ajkju, jak mówisz, to poco się wdajesz w dyskus z plebsem?
piotrulex
Koneser

Postnapisał(a) piotrulex » 21.08.2008 14:21

Adam,K napisał(a):Skoro masz taki wysoki ajkju, jak mówisz, to poco się wdajesz w dyskus z plebsem?

dlaczego obrazasz innych forumowiczow?

kazdy inny wszyscy rowni

nie widze tu lepszych czy gorszych a porozmawiac warto z kazdym pod warunkiem, ze potrafi sie wyciagnac odpowiednie wnioski a nie wyrywa slowa z kontekstu starajac sie podgotowac niepotrzebnie mila atmosfere cro.pl

Zapewne potrafisz zalatwic wiele spraw o ktorych ja nie mam zielonego pojecia wiec nie badz tak samokrytyczny :wink:

kazdy cos potrafi a to ze nie potrafisz robic dobrych zdjec wcale nie swiarczy o tym ze masz prawo czuc sie gorszy

Ja znow tylko dlatego ze potrafie je "konstruktywnie" aczkolwiek amatorsko skrytykowac nie mam prawa uwazac sie za lepszego

Chlopie

3 glebokie oddechy ..

Mi pomoglo :D

Edit

papa, spadam na weekend nieco odpoczac po trudach obcowania z ludzmi majacymi inne danie niz ja :D

Cos tam skrobne w poniedzialek jak bedzie oczywiscie co :D
Adam,K
Cromaniak

Postnapisał(a) Adam,K » 21.08.2008 14:46

Ciekawe co dziś miałeś na obiad? :?
Beaa
Globtroter

Postnapisał(a) Beaa » 21.08.2008 20:19

Piotrulex ale się czepiasz . Niektóre zdjęcia robiłam ja , niektóre nasz syn - nie jesteśmy profesjonalistami. Jeśli Ci się coś nie podoba to nie wypowiadaj się w tak bezczelny sposób, bo nie masz prawa wyśmiewać się z nas.
A teraz dziękuję ty wszystkim , którym podobały się nasze amatorskie fotki i zrozumieli co chcieliśmy pokazać :D
Krakus, Janusz Bajcer i Wojan -pierwsza jazda należy do Was :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.08.2008 23:31

piotrulex napisał(a):Jest to do zrobienia lecz wydluza pisanie dośĆ znacznie :roll:

Czyli leniuszek z Ciebie :wink:

Cytat z BYKOM STOP - "Głównym argumentem za niestosowaniem polskich znaków jest najczęściej wygoda - to tak, jakbyśmy tłumaczyli przejeżdżanie na czerwonym świetle tym, że nie chce nam się przekładać nogi na pedał hamulca."

Pamiętaj, że pisząc poprawnie - pokazujesz swoją klasę.

Ps. Przypominam Ci też, że od jakiegoś czasu zmienił się regulamin.

Patrz pkt. 4
piotrulex
Koneser

Postnapisał(a) piotrulex » 25.08.2008 07:49

Adam,K napisał(a):Ciekawe co dziś miałeś na obiad? :?

obiad jadam zdecydowanie pozniej niz przed 15-ta wiec dzisiaj czyli wtedy nie jadlem jeszcze obiadu :wink:

wydaje mi sie ze jak dojechalem na miejsce (na tak straszna wies ze w tym miejscu konczy sie droga ktora i tak na samym koncu jest z jakis bialych kamykow) jadlem gofry i pewnie cos jeszcze ale przepraszam nie pamietam

jesli to wazne zapytam sie zony :?:
piotrulex
Koneser

Postnapisał(a) piotrulex » 25.08.2008 07:51

Beaa napisał(a):Piotrulex ale się czepiasz . Niektóre zdjęcia robiłam ja , niektóre nasz syn - nie jesteśmy profesjonalistami. Jeśli Ci się coś nie podoba to nie wypowiadaj się w tak bezczelny sposób, bo nie masz prawa wyśmiewać się z nas.

nie wysmiewam sie i nie jestem bezczelny ale to moje zdanie - przykro mi ze odbierasz to inaczej - nie bylo to moim zamyslem ani celem

cel to zachecenie do podszkolenia sie ale jest foty robil sym to przepraszam - trzeba bylo o tym napisac a nie bylo by mnie tu - nieco to zmienia sedno sprawy

Pozdrawiam
piotrulex
Koneser

Postnapisał(a) piotrulex » 25.08.2008 08:03

Janusz Bajcer napisał(a):
piotrulex napisał(a):Jest to do zrobienia lecz wydluza pisanie dośĆ znacznie :roll:

Czyli leniuszek z Ciebie :wink:

Cytat z BYKOM STOP - "Głównym argumentem za niestosowaniem polskich znaków jest najczęściej wygoda - to tak, jakbyśmy tłumaczyli przejeżdżanie na czerwonym świetle tym, że nie chce nam się przekładać nogi na pedał hamulca."

Pamiętaj, że pisząc poprawnie - pokazujesz swoją klasę.

Ps. Przypominam Ci też, że od jakiegoś czasu zmienił się regulamin.

Patrz pkt. 4

troche leniuszek - to prawda choc jak bys widzial moja klawiature i skomplikowanosc wpisywania polskich znakow to raczej bys tak njie napisal :wink:

popieram poprawne pisanie a zwlaszcza ortografie choc im wiecej sie zastanawiam tym wiecej bykow udaje mi sie walnac :oops:

ostatnio osmielilem sie wyslam maila do UM pewnej miesciny w borach tucholskich gdyz na swoich stronach internetowych pisali m.in o "koŻystaniu z kOMpieliska"

punkt mowi w laskawym podejsciu do osob piszacych z zagranicy i zagramanicznych klawiszach ...

poszukam moze jakiegos fociaka w biurze i zrobie foto mojego laptoka a sekretarke poprosze o podeslanie mi scanow dokumentow firmy w ktorej pracuje czy paszportu mojego szefa - moze chociaz brak kreseczek ujdzie mi plazem ...

jednak zdecydowana wiekszosc czasu spedzam w polskim biurze wiec moze kiedys cos sie zmieni ...

POZDRAWIAM WSZYSTKICH CZYTAJACYCH
ZAJEC
Koneser

Postnapisał(a) ZAJEC » 25.08.2008 20:22

Czoł(gi)em piotrulex,
tak sobie czytam i czytam(bo potrafię)na temat zdjeć Adama i nawet nie wiesz człowieku jakie ty masz szczęście ,ze to nie ja wystawiłem zdjęcia na forum ,bo pewnie z powodu ich beznadziejnosci zapomniałbyś alfabetu , robię zdjęcia tak beznadziejne,ze nikt pewnie nie robi gorszych ale dla mnie one są wspaniałe i bez względu na to co kto na ich temat napisze czy powie nic to dla mnie nie znaczy i pociesz się ,że Twoje oceny zdjęć mojego przyjaciela ,jego dziecka i małżonki są tylko tematem do rozmowy na temat tego ,że osoba je pisząca ma pewnie problem z samym sobą .Dlaczego ?,bo jeszcze nikt w tak brzydki sposób na tym forum nie wypowiadał sie o dobrych intencjach innej osoby.Czas kończyć ten troche przydługi wywód a więc jak to mówili indianie-ja wsio skazał
Miłosz_S
Cromaniak

Postnapisał(a) Miłosz_S » 25.08.2008 20:40

Adam, dzękuję że chciałeś się z nami podzielić swoimi fotkami. Mojej rodzince (szczególnie chłopakom) bardzo się podobały. Pozdrawiamy.
MWN
Cromaniak

Postnapisał(a) MWN » 25.08.2008 22:25

Teraz dopiero trafiłem na te wątki i dla odmiany od reszty świata, nie tylko rozumiem ale i podzielam pewne wypowiedzi piotrulexa. Tak trzymać! Nie znoszę obłudy!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Temat niechorwacki ale zapraszm do oglądnięcia zdjęć. - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone