piotrulex napisał(a):Za brak kropek czy kresek przepraszam - taki program w biurze
Co to za biuro , że brak polskiego oprogramowania
.png)
piotrulex napisał(a):Za brak kropek czy kresek przepraszam - taki program w biurze
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):piotrulex napisał(a):Za brak kropek czy kresek przepraszam - taki program w biurze
Co to za biuro , że brak polskiego oprogramowania
.png)
.png)
a to ja napisał(a): ....... w tym temacie jesteś ... cytowanym przez Ciebie gościem z liściem na głowie, o którym kilka osób stara Ci się tu powiedzieć
......
.png)
piotrulex napisał(a):a to ja napisał(a): ....... w tym temacie jesteś ... cytowanym przez Ciebie gościem z liściem na głowie, o którym kilka osób stara Ci się tu powiedzieć
......
iloraz inteligencji moze nie uwierzysz ale mam znacznie powyzej przecietnej (i nie sprawdzalem tego podczas testu IQ na tvn-ie) wiec zrozumialem wczesniej co chcesz mi powiedziec
![]()
z tym IQ to wclae sie nie chwale, bardziej zale - czasami to przeszkadza ...
![]()
pozdro
ale temat sie rozwinal
Moje nowe motto:
Konstruktywnej krytyce mowimy nie - slodzimy, slodzimy i na koniec wazelinka - NIESTETY ALE POMIMI WIELU PRZEMYSLEN TAKIE TYLKO WYCIAGNALEM WNIOSKI
jeden popatrzy na auto, inny na budynki, ktos na kragle piersi a inny na techniczna strone wykonania foty ..
OK, bo powtarzam sie
Was jest wiecej wiec po co ta pisanina, klade glowe na "chafoud" i zamykam oczy
.png)
Adam,K napisał(a):Skoro masz taki wysoki ajkju, jak mówisz, to poco się wdajesz w dyskus z plebsem?
.png)
.png)
piotrulex napisał(a):Jest to do zrobienia lecz wydluza pisanie dośĆ znacznie
.png)
Adam,K napisał(a):Ciekawe co dziś miałeś na obiad?
.png)
Beaa napisał(a):Piotrulex ale się czepiasz . Niektóre zdjęcia robiłam ja , niektóre nasz syn - nie jesteśmy profesjonalistami. Jeśli Ci się coś nie podoba to nie wypowiadaj się w tak bezczelny sposób, bo nie masz prawa wyśmiewać się z nas.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):piotrulex napisał(a):Jest to do zrobienia lecz wydluza pisanie dośĆ znacznie
Czyli leniuszek z Ciebie![]()
Cytat z BYKOM STOP - "Głównym argumentem za niestosowaniem polskich znaków jest najczęściej wygoda - to tak, jakbyśmy tłumaczyli przejeżdżanie na czerwonym świetle tym, że nie chce nam się przekładać nogi na pedał hamulca."
Pamiętaj, że pisząc poprawnie - pokazujesz swoją klasę.
Ps. Przypominam Ci też, że od jakiegoś czasu zmienił się regulamin.
Patrz pkt. 4
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.