Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tani Nocleg KoŁo Innsbrucka

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
przepiory
Turysta
Tani Nocleg KoŁo Innsbrucka

Nieprzeczytany postnapisał(a) przepiory » 30.04.2009 13:08

JEDZIEMY NA TRASIE SZCZECIN-GARDA -ISTRIA, KONIECZNY BĘDZIE TRANZYTOWY NOCLEG KOŁO INNSBRUCKA, MYŚLĘ OPTYMELNIE JEŻELI CHODZI O PODZIAŁ TRASY...NAJCHĘTNIEJ NOCLEG TYPU BED&BREAKFAST....MOŻECIE COŚ POLECIĆ???, JEDZIEMY Z MAŁYMI DZIEĆMI
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 02.05.2009 12:18

przepiory napisał(a):JEDZIEMY NA TRASIE SZCZECIN-GARDA -ISTRIA, KONIECZNY BĘDZIE TRANZYTOWY NOCLEG KOŁO INNSBRUCKA, MYŚLĘ OPTYMELNIE JEŻELI CHODZI O PODZIAŁ TRASY...NAJCHĘTNIEJ NOCLEG TYPU BED&BREAKFAST....MOŻECIE COŚ POLECIĆ???, JEDZIEMY Z MAŁYMI DZIEĆMI

Po pierwsze witaj, po drugie wyłącz CapsLk, po trzecie z buta bez problemu znajdziesz gasthof z wolnymi pokojami.
Spodziewaj sie korków kolo Monachium; tam mniejsze lub większe są ZAWSZE.
Zastanawia mnie jedno: po co chcecie jechać przez Włochy?
Nie lepiej przez Salzburg?
Albo unikając Słowenii, choć nie jestem pewien, czy w okolicach miejscowości Koper nie będzie autostrady wymagającej winiety (niestety jest autostrada, A1 raczej płatna), możecie jechać przez Kufstein, Lienz, Villach.
zybog
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zybog » 02.05.2009 13:28

Tu też Szczecin. Tradycyjnie jezdzimy przez Niemcy, Austria / Salzburg -A10,/ Wlochy /Udine A23 E55, Triest/ Slowenia / Hreplje- Kozina- 7E61/ Chorwacja -Rijeka.Trasa bardzo dobra, cały czas autostrady, tylko około 50 km przez Słowenię ''normalna droga'' BEZ WINIETY !
Monachium omija sie bokiem i nigdy nie staliśmy w korku- jest tylko większy ruch na autostradzie. Nocujemy 30 kim za Salzburgiem- duża stacja paliw przystosowana do nocowania dla aut tranzytowych, stoją tu campery, auta z przyczepami, / jakos nie widziałem tu tirów/. Jest tez tu Zajazd, ale nie orientuje się jak wygląda sprawa noclegów bo my jedziemy z przyczepą.Jest to miejsce akurat na nocleg po całodziennej jeżdzie/ dobijamy tu ok godz.20 - 21/.Zycze szcęsliwej drogi i miłych wakacji.
przepiory
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) przepiory » 03.05.2009 17:14

Dzięki serdeczne za odzew, planujemy Gardę bo tam mamy zarezerwowanych kilka noclegów na eurocampie, i chcemy tam po prostu pobyć stąd o Strasburg nie zachaczamy, boję się szukania noclegu na trasie, a nie tylko o miejsce się rozchodzi ale też o kasę. Nie wyobrażam sobie z dzieciakami zmęczonymi szukanaia znośniego cenowo noclegu, chcę rezerwować już teraz...może polecicie jakieś strony, miejsca
ineczka71
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ineczka71 » 20.05.2009 21:36

zybog napisał(a):Tradycyjnie jezdzimy przez Niemcy, Austria / Salzburg -A10,/ Wlochy /Udine A23 E55, Triest/ Slowenia / Hreplje- Kozina- 7E61/ Chorwacja -Rijeka.Trasa bardzo dobra, cały czas autostrady, tylko około 50 km przez Słowenię ''normalna droga'' BEZ WINIETY !
....

:oops:
Oczywiscie wiem, ze winiety w Slowenii to zupelnie inny watek, ale trudno zlapac kogos, kto przerobil trase od Villach ... A my bedziemy jechac z UK i planowalam przebic sie przez Slowenje wlasnie E61. Jak rozumiem jest to droga bez winiety i problemu z jakims skrzyzowaniem z A1 tez nie ma?
Bardzo bede wdzieczna za jakas podpowiedz bo jedziemy juz za 4 dni! :hut:
przepiory
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) przepiory » 25.05.2009 13:21

podciągam temat , bo wciąż temat noclegu na trasie wisi, a ja chciałabym juz dopiąć sprawę, może ktos ma jakieś pomysły moze być nocleg koło Monachium...byleby tani tzn do 60 euro za 2 dorosłych 2 małych dzieci...czy to możliwe?
przepiory
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) przepiory » 26.05.2009 20:56

uparcie podciągam,,,, :)

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone