Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam namiarów na apartamenty w Tucepi !!!!

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
sunshine000
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sunshine000 » 26.01.2008 17:32

jeśli mogę jeszcze prosić o namiary to bardzo proszę :) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 26.01.2008 17:42

sunshine000 napisał(a):jeśli mogę jeszcze prosić o namiary to bardzo proszę :) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Witam
Poszło na priv.
Tucepi, dobry wybór.

pozdrav :papa: :hut:
wojtek51
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtek51 » 26.01.2008 19:47

Witam, jeżeli jeszcze masz siłę to prześlij adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
ravel
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ravel » 26.01.2008 20:33

Jadę do Tucepi na długi weekend, szukam apartamentu 2+2 blisko morza. Może ktoś coś może polecić?
pozdrawiam
Rafał
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Beatka35
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beatka35 » 26.01.2008 21:25

bonar jeśli można to ja też proszę o te namiary:) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Jareksz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jareksz » 27.01.2008 15:08

Już trzecia strona wątku i każdy post "to ja też poproszę" :lool:
To ja się zlituję :lol: :P :P
Jak by ktoś miał problem to wystarczy kliknąć na numerek na mapce.
Ale najpierw trzeba kliknąć zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje