Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jeśli można to też proszę o namiary na apartamenty w Tucepi ale dla 3-4 osób adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub gg 9332504, pozdrawiam!
Tez sie jeszcze nie zdecydowalem , a wyjazd coraz blizej , wiec poprosze o info kto byl z krotkim opisem i koniecznie cena , wyjazd wrzesien 2 osoby
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Witam. Czy mogłabym prosić o jakies namiary na apartamenty w Tucepi dla dwóch dorosłych i 2 letniego dziecka . Chcemy jechac w drugiej połowie czerwca myślę ze to dobry okres Dziękuję
Witam
Ja również poszukuje apartmani w tym rejonie, chętnie widziane domki letniskowe/bungalow blisko morza. Z maleńkimi dziećmi jade więc szukam czegos sprawdzonego. Podaje email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Witam ja również szukam sprawdzonych namiarów, jade z maleńkimi dziecmi . Mile widziane domki przy plaży czy adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl