napisał(a) jamrys » 02.02.2010 08:31
Nie spierajcie się ludzie o to gdzie jest najlepiej! Bowiem każdy znajdzie miejsce dla siebie. Ja wraz z moją rodzinką od (chyba)5 lat jeździmy do Jelsy

Zresztą moja córka ma tam bardzo dużo przyjaciół, którzy są przyjaznymi i otwarymi ludźmi(tak jak większość mieszkańców tego kraju). W Jelsie są przystępne ceny w marketach, na targu jak i w restauracjach. My co roku jesteśmy na campie Mina. Może i jest tani, ale panuje tam bardzo miła, śmieszna, urocza atmosfera. Co roku są ci sami ludzie, więc się znamy, np by powiedzieć "hi". Moja córa to wielu tam zna i konwersuje po angielsku, kaleczy po chorwacku, ale ważne że się dogaduje! To jest dobre miejsce na wypad z dziećmi w wieku nastoletnim (mniej więcej 14-20), gdyż jest tam wiele pubów, dyskotek, knajpek dla młodzieży. Mimo, że wakacje rodzinne, ale rodzice sobie odpoczywają osobno i dzieci. Jest tam bezpiecznie. Jeśli chcecie więcej info to piszcie na maila
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl (mail mojej córki, ona się na tym wszystkim lepiej zna)
Pozdrav!