Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Sveta Nedjelja na Hvarze - poszukuję namiaru na apartament

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 19.01.2010 10:34

Teraz wychodzę na jędzę, co to się na tę biedną Jelsę uparła, by ją szkalować.
Zatem do mojej wcześniejszej wypowiedzi dodaję: mam świadomość, że jako miasteczko może się podobać turystom, szczególnie tym, którzy na wyspach bawią po raz pierwszy i wcześniej wypoczywali na przykład na Rivijerze Makarskiej czy w podobnych charakterem miejscach.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 19.01.2010 11:22 przez Katarzyna Głydziak Bojić, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.01.2010 11:17

mirek111 napisał(a):
maslinka napisał(a):Zebik, nie przejmuj się tak :D Wiesz, jak to się mówi o gustach :wink: Moim zdaniem Jelsa to bardzo urokliwe miasteczko. Nie wiem, czy oglądałeś ją sobie np.

Maslinko mialem podobne wrażenia z Jelsy, zresztą potwierdziło się to,
co wcześniej pisałaś, i co zainspirowało mnie aby tam się wybrać.
Dziękuję :!: :!: :!:
Zebik mieszkałem w Grebisce przez 2 tygodnie (lipiec 2009), codziennie wieczorkami niestrudzenie spacerowaliśmy do Jelsy, było cudownie. Osobiście bywałem tam samotnie dodatkowo skoro świt po zaopatrzenie w owoce morza. Miało to swój dodatkowy smaczek.
Wiem co mówię, zwiedziłem sporo miejscowości na Hvarze. Jelsa (wg mnie i mojej rodzinki) jest OK. :)

POZDRAViam!
Mirek

Dzięki za info.
pozdrawiam.
jamrys
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jamrys » 02.02.2010 08:31

Nie spierajcie się ludzie o to gdzie jest najlepiej! Bowiem każdy znajdzie miejsce dla siebie. Ja wraz z moją rodzinką od (chyba)5 lat jeździmy do Jelsy :) Zresztą moja córka ma tam bardzo dużo przyjaciół, którzy są przyjaznymi i otwarymi ludźmi(tak jak większość mieszkańców tego kraju). W Jelsie są przystępne ceny w marketach, na targu jak i w restauracjach. My co roku jesteśmy na campie Mina. Może i jest tani, ale panuje tam bardzo miła, śmieszna, urocza atmosfera. Co roku są ci sami ludzie, więc się znamy, np by powiedzieć "hi". Moja córa to wielu tam zna i konwersuje po angielsku, kaleczy po chorwacku, ale ważne że się dogaduje! To jest dobre miejsce na wypad z dziećmi w wieku nastoletnim (mniej więcej 14-20), gdyż jest tam wiele pubów, dyskotek, knajpek dla młodzieży. Mimo, że wakacje rodzinne, ale rodzice sobie odpoczywają osobno i dzieci. Jest tam bezpiecznie. Jeśli chcecie więcej info to piszcie na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl (mail mojej córki, ona się na tym wszystkim lepiej zna)
Pozdrav!
misia53
Globtroter
Do majeczki

Nieprzeczytany postnapisał(a) misia53 » 08.04.2010 08:45

Majeczko , poprosze o ten namiar na ta oaze spokoju
Z góry dzieki
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
jamrys
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jamrys » 08.04.2010 09:48

Ja uwazam że jeśli masz małe dzieciaki to powinienes być w Jelsie tam masz chociaz kasek plaży piaszczystej i sklepy bliziutko ja byłem z wnikiem co miał 10 m-c i było bardzo fajnie ja jezdzę tam już 6 lat i z tamtą sa świetne wypady na zwiedzanie .pozdrawiam :D
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 08.04.2010 10:14

jamrys napisał(a):Ja uwazam że jeśli masz małe dzieciaki to powinienes być w Jelsie tam masz chociaz kasek plaży piaszczystej i sklepy bliziutko ja byłem z wnikiem co miał 10 m-c i było bardzo fajnie ja jezdzę tam już 6 lat i z tamtą sa świetne wypady na zwiedzanie .pozdrawiam :D

A gdzie to w Jelsie jest piaszczysta plaża?
Pozdrawiam
manekk
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) manekk » 11.04.2010 21:51

Witam ! Pewnie się powtórzę ale szukam apartamentu na 8 osób czyli 4 rodzinki z 4 dzieci w wieku od 2-8 lat. Wybieramy się do Chorwacji pierwszy raz i zamierzamy uderzyć w kierunku miejscowości Makarska lub Marusici. Jeżeli macie coś sprawdzonego możecie polecić to proszę o info na > adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub gg 3676964
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.04.2010 21:55

manekk napisał(a):Witam ! Pewnie się powtórzę

10 identycznych postów rzeczywiście to potwierdza :roll:

1) Dla przypomnienia punkt 3 regulaminu forum:
"Nigdy nie zakładaj wielu identycznych wątków w różnych działach forum. Dublujące się tematy będą usuwane, nawet jeśli już ktoś odpowiedział"

2) szukałeś coś wogóle na ten temat ? Przypuszczam, że nie. Mała podpowiedź w dziale FAQ jest wątek pt. "Noclegi w Chorwacji: apartamenty i pokoje" - masz tam namiary, w tym również te tzw "sprawdzone" cokolwiek to znaczy (w pkt "d" wątku)
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje