Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Sprawdzony apartament na 2009 moze ktoś polecić?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Świecie
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Świecie » 24.10.2008 10:02

Witam wszystkich!
szukam sprawdzonego przez Was apartamentu w Chorwacji, najlepiej Dalmacja.Rodzina 4 os, warunek blisko plaza,blisko centrum, przystepne ceny.Prosze o konkretne namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Świecie
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Świecie » 27.10.2008 09:56

Czy nikt nie moze mi pomoc?Jest tylu entuzjastow Chorwacji, ale jakos nikt nie chce podzielic sie pewnym i sprawdzonym apartamentem.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.10.2008 10:01

Świecie napisał(a):Czy nikt nie moze mi pomoc?Jest tylu entuzjastow Chorwacji, ale jakos nikt nie chce podzielic sie pewnym i sprawdzonym apartamentem.

Taki temat pojawia się co chwila ...poszukaj na forum...jest tego od groma...np.tutaj albo tutaj
Ostatnio edytowano 27.10.2008 10:05 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Świecie
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Świecie » 27.10.2008 10:04

Ale nie znalazlam nic co konkretnie by mnie zainteresowalo. strony mnie nie interesuja, szukam czegos konkretnie sprawdzonego. pozdrawiam
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 27.10.2008 10:09

Świecie napisał(a):Ale nie znalazlam nic co konkretnie by mnie zainteresowalo. strony mnie nie interesuja, szukam czegos konkretnie sprawdzonego. pozdrawiam

Takie rzeczy to tylko w Erze.

Może jechać jeszcze za Ciebie?
Świecie
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Świecie » 27.10.2008 10:11

Za mnie nie, ale ze mna, czemu nie? Pozdrawiam
beatusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) beatusia » 03.11.2008 10:28

Świecie napisał(a):Ale nie znalazlam nic co konkretnie by mnie zainteresowalo. strony mnie nie interesuja, szukam czegos konkretnie sprawdzonego. pozdrawiam

Jak Stola1 chciała Ci pomóc to zaczęłaś wypytywać o nią;-)) Więc Ci napiszę ...Stola -Alicja to bardzo miła , ciepła i uczynna osoba, latem poznałam ją osobiście (oczywiście w cro).Teraz znowu poszukuję czegoś na wakacje i dzięki niej mam już coś ciekawego na "oku" Mam nadzieję że znowu będziemy mogły się spotkać ;-))) Więc jak chciała Ci pomóc to się ciesz i korzystaj , bo nie wszyscy są tacy mili i uczynni;-))
stola1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) stola1 » 03.11.2008 14:22

:hearts: :hearts: :hearts:
Świecie
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Świecie » 03.11.2008 15:08

Zycze miłego spotkania.Podobno kto pyta nie błądzi! i po co tyle szumu? podobno to wolny Kraj i nie ma cenzury, tak więc każde pytanie dozwolone pozdrawiam
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 03.11.2008 17:37

Takich jak Ty jest tu setki. Z jednej strony o to chodzi, żeby się wymieniać poglądami a z drugiej strony każdy z nas był kiedyś pierwszy raz i też czegoś szukał i włożył w to swój czas i wysiłek. Znajdź kilka interesujących Cie ofert i spytaj ludzi o te konkretne namiary, biorąc pod uwaga, że to będą subiektywne odczucia. Piszesz , że strony Cie nie interesują... A my z czego to wynajdujemy?? ja tez mógłbym Ci coś polecić co MI się podoba, potem będziesz niezadowolona i do kogo będą pretensje?? Co to jest blisko centrum? Dla mnie z 5 km to już blisko. Co to jest blisko morza? Dla mnie 50 m to już daleko...
stola1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) stola1 » 03.11.2008 18:30

I tutaj Sławku trafiłeś w sedno sprawy.
Podasz komuś stronę swojego domu gotową jak na tacy i nie doczekasz nawet zwykłego "dziękuję".
Ja sobie tłumaczę, że to chyba objaw naszych czasów :).
Jeżeli się weźmie pod uwagę, że wcześniej namiary nie były tak powszechne w internecie dla nas są one "wartościowym" nabytkiem, pieszczonym przez lata i polecanym tylko rodzinie czy znajomym - to tymbardziej jest przykre.

Beatko dziękuję, jak zwykle, za miłe i sympatyczne słowo. Pozdrawiam.
:papa:
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 03.11.2008 18:56

Sławomir Wocial napisał(a):Takich jak Ty jest tu setki. ... ja tez mógłbym Ci coś polecić co MI się podoba, potem będziesz niezadowolona i do kogo będą pretensje?? Co to jest blisko centrum? Dla mnie z 5 km to już blisko. Co to jest blisko morza? Dla mnie 50 m to już daleko...

Czasami jest tylko 50m, ale w pionie dla alpinistów na 160 schodów, a stopnie takie wysokie, że jak zapomnisz coś z plaży to lepiej czekać do następnego dnia i liczyć, że Ci bura nie porwie :!: a wnoś jeszcze dzieciaka!

Można mieć taki parking przy domu, że będziesz zostawić auto przy Jadrance, jak boisz się pionowych zjazdów!

Zdarzają się jeszcze imprezowi sami właściciele to można pospać :?

Jeden na codzień mieszka przy autostradzie i miał w Cro wyjście z app na mniej ruchliwą drogę i powie - super spokojnie! Bierz śmiało! Tylko kilka samochodów! Nie przeszkadza, a za to taniocha! :lol: :lol: :lol:
A jak szukasz spokoju to może ktoś tu polecić np Bast pod Makarską, bo on akurat ma w nosie morze :lol: :lol:
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 03.11.2008 19:13

:?:
Sam zastanawiam się nad Peljesac, tylko nie wiem którą część wybrać, by nie trafić blisko portu z brudną wodą i z dala od nawet drobnych rybaków, po rybki wolę dojechać.
Raczej nie otwarte morze a wysepki, które zatrzymują fale.

Którą część półwyspu polecacie bym mógł szukać kwaterunku co będzie mi odpowiadał :?: :lol:

A jak nic wcześniej to biorę rezerwacje na kilka dni w sprawdzonych miejscach i na resztę pobytu jadę szukać w ciemno. O taki plan mam. Na Peljesac daleko, więc i nocka jedna bliżej po 25godz. jazdy się przyda :twisted:

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

A jak spędziłeś kilka godzin przed monitorem, pojechałeś do Cro, tam app okazał się nieciekawy ale na przyszłość pochodziłeś, popytałeś, czasu straciłeś i chcesz mi na tacy dać sprawdzone namiary to nr :arrow: gg widoczny - Brela lub od razu Peljesac (to będę spał gdzieś na granicy) :wink:
rusek_3000
Turysta
okrug gornij

Nieprzeczytany postnapisał(a) rusek_3000 » 03.11.2008 20:23

naprawdę miejsce godne polecenia
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 03.11.2008 20:33

6000 PLN za 2 tygodnie w lipcu i ponad 8000 PLN za 2 tygodnie w sierpniu... Jak ktoś ma kasę i go stać...
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone