Też polerowałam ten paluch, a jakoś nie mogę wrócić do Splitu
.png)
.png)
Potter napisał(a):Też polerowałam ten paluch, a jakoś nie mogę wrócić do Splitu. Pewnie dlatego, że zwiedzałam go w samo południe i wrażenia mam mieszane ...
.mirasowski napisał(a):Witam. Bardzo fajna relacja , przeczytałem ją jednym tchem. Foty super , w szczególności podobały mi się te z Vidovej Gory.
Pozdrawiam.
Roxi napisał(a):Split- jak nic trzeba mu dać drugą szansę! Zdecydowanie!
.png)
mirasowski napisał(a):Witam. Bardzo fajna relacja , przeczytałem ją jednym tchem. Foty super , w szczególności podobały mi się te z Vidovej Gory.
Pozdrawiam.
.png)
.
.
.png)
mysza73 napisał(a):Ufffffffffff, to już koniec mojej wycieczki po Splicie![]()
,
ale ... nie koniec relacji, więc ...
cdn
.png)
tony montana napisał(a):Spotkałaś na górze gołego Chowarta, który najwyraźniej Cie RWAŁ?![]()
![]()
![]()
![]()
.tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Ufffffffffff, to już koniec mojej wycieczki po Splicie![]()
,
ale ... nie koniec relacji, więc ...
cdn
DAWAJ ... PLAŻĘ
chce zobaczyć te .... lazury
,
..png)
.png)
Potter napisał(a):Kurcze, nawet nie wiedziałam, że tam jest takie fajne wzgórze. Widoki z niego super ! Warto się tam wspiąć - szczególnie na Twoich nogach
.
Nic tam nie cenzuruj - dawaj lazury z motylkami na Twoich rękach ... Bo jak na razie to do wody w tej relacji nie weszłaś jeszcze![]()
.
.png)
Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):...codziennie rano była plaża i kąpiele.
DO-WODY poproszę.
.png)
tony montana napisał(a):Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):...codziennie rano była plaża i kąpiele.
DO-WODY poproszę.
DO WODY!! DO WODY!!
![]()
.Powrót do Nasze relacje z podróży