.png)
PAP napisał(a):...I na koniec pytanie do Ciebie... przy tym waszym hotelu to mieli jakiś parking dla gości, że gdyby tak przyjechać własnym autem, to by było gdzie bezpiecznie na czas pobytu zaparkować
![]()
Pozdrawiam,
PAP
.png)
Rafał K napisał(a):PAP, znam Twoje możliwości ale... myślę, że przez Kair nawet Ty byś nie przejechałTam organizacja ruchu przypomina najbardziej... rój pszczeli.
Zasady pierwszeństwa przejazdu przekazuje - chyba telepatycznie - królowa matka.
.png)
.png)
to chyba galopująca ślepota, albo coś w tym rodzaju 
.png)
caal napisał(a): Natomiast jazdy samochodem do Egiptu nie polecałabym z innych względów. Zresztą to zależy dokąd chce się dotrzeć.
Planuję wyjazd do Egiptu i nie ukrywam - rozważałam podróż samochodem, po namyśle doszłam do wniosku, że jednak samolot.
.png)
Rafał K napisał(a): PAP, znam Twoje możliwości ale... myślę, że przez Kair nawet Ty byś nie przejechałTam organizacja ruchu przypomina najbardziej... rój pszczeli.
Zasady pierwszeństwa przejazdu przekazuje - chyba telepatycznie - królowa matka.
.png)
wojan napisał(a): Parking pod hotelem jest, ale tylko kilka stanowisk,niestrzeżony,a po dwóch tygodniach stania pewnie roztopiłaby Ci się deska rozdzielcza - więc nie polecam.
.png)
PAP napisał(a):Rafał K napisał(a): PAP, znam Twoje możliwości ale... myślę, że przez Kair nawet Ty byś nie przejechałTam organizacja ruchu przypomina najbardziej... rój pszczeli.
Rafale,
Kiedy ja lubię takie klimaty... Tirana, Bukareszt, Warszawa
![]()
![]()
![]()
...
Pozdrawiam,
PAP
.png)
PAP napisał(a):caal,
A można prosić o więcej szczegółów tych przemyśleń, i tych 'za' jazdą tam samochodem, ale zwłaszcza tych 'przeciw'...
Z góry dzięki,
PAP
Rafał K napisał(a):Sporo osób lata też do E. czarterem na własną rękę a na miejscu porusza się lokalną komunikacją - ponoć jest to spokojny i bezpieczny sposób na zwiedzania całego tego kraju własnym tempem (może za wyjątkiem południa - okolic granicy z Sudanem i synajskiego interioru - znowu jak mniemam).
.png)
Rafał K napisał(a): EOT - obiecuje więcej nie śmiecić - sami wiecie jednak, że najlepiej gada się w relacjach![]()