bluesman napisał(a):Się zrobi ale .... nie była zachwyconai bądź tu mądry ma o ponad 1kg lżejszy rower
Będzie można zabrać 1 litr wody więcej

.png)
bluesman napisał(a):.... nie była zachwycona![]()
.png)
piotrulex napisał(a):piotrulex napisał(a):Za niecałe 2 tygodnie śmigam 25km w mini maratonie MTB po wertepach a rower nietykany ponad pół roku ...
Zaczynam jeździć
Od jutra
Jak pisał tak zrobił
Od kilku dni jeżdżę więc może za te 10 dni dojadę do mety
W tematach rowerów na miasto to żonie kupiliśmy rok temu bardzo fajną Gezelkę. Szczerze to sam się nad takim zastanawiam na niedzielne, rodzinne wycieczki
.png)
.png)
.png)
bluesman napisał(a):Wczoraj się działo![]()
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):bluesman napisał(a):Wczoraj się działo![]()
Wczoraj się działo.![]()
Pojechałem nowym rowerkiem nowym mostem na ul. Dunajcową do wnuków, popatrzyłem na trwająca rozbiórkę starego mostu, a potem na małe zakupy do Tesco.
.png)
bluesman napisał(a):Wczoraj się działo![]()
(...)
urwałem łańcuch.
.png)
Lechoo napisał(a):Używacie endomondo ? Można by pośledzić poczynania forumowiczów
piotrulex napisał(a):Wystartowałem, do mety dojechałem, nie ostatni, nawet jako nagrodę kask wart z 2 stówki przygarnąłem :). Świetna pogoda, super się jechało, bardzo miła impreza
te kiero napisał(a):Że też urwane łańcuchy, pęknięte widelce, ramy spotykają innych tylko nie mniejak już tu pisałem kiedyś hen, obecny wysłużony rower trzymam do czasu, aż "naturalnie" padnie w ten wymieniony czy inny sposób, i dopiero zakupię już upatrzony; niestety pomimo moich "wysiłków" nadal się trzyma.
Pewnie niewiele on ma wspólnego z Waszymi bluesman (jak resorak do prawdziwego samochodu), ale dostrzegam taką dziwną "zaletę" jego wytrzymałości.
BTW: właśnie z dalszych wyjazdów zawsze mam przed oczami myśl o awarii, gdzieś na znacznej odległości od domu. 20km u Was w górzystym regionie to dużo. Grunt, że znaleźliście sposób.
.png)
bluesman napisał(a):piotrulex napisał(a):Wystartowałem, do mety dojechałem, nie ostatni, nawet jako nagrodę kask wart z 2 stówki przygarnąłem :). Świetna pogoda, super się jechało, bardzo miła impreza
Szczerze ? wstydziłbym się o czymś takim wspominać. Dystans mega ok. ale tak ? Też mógłbym jeździć mając za rywali dzieci, ich mamy czy też seniorów ale tego nie robię ! Powód jest prosty ! Wybieram równych sobie rywali ! Na kask mnie jeszcze stać.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.