Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rower - kondycję buduje i paliwa nie potrzebuje

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bluesman
Koneser
Re: Rower. Kondycję buduje i paliwa nie potrzebuje.

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 11.04.2014 09:51

auto_gt napisał(a):Jaki jest twój najlepszy utwór muzyczny ? nie tylko Polski ?

Jak miałbym poważnie odpowiedzieć na to pytanie to szczerze mówiąc nie jestem w stanie. Mogę Ci wymienić koło setki równolegle ważnych dla mnie utworów, które są dla mnie najlepsze.
Co do rocznika, kiedy się rodziłeś ja już dziewczyny podszczypywałem :mrgreen:
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 11.04.2014 09:53

bluesman napisał(a):jak miałbym poważnie odpowiedzieć na to pytanie to szczerze mówiąc nie jestem w stanie. Mogę Ci wymienić koło setki równolegle ważnych dla mnie utworów, które są dla mnie najlepsze.

wiedziałam :mrgreen:
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 11.04.2014 09:54

ita napisał(a):ale wiesz, chęci są, żeby coś w nim ulepszyć :roll:

Służę radą, niestety uprzedzam klikakrotnie pytano mnie o rady ale nie do końca będą one dobre gdyż jestem w pewien sposób przetechniczony :)
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 11.04.2014 09:55

ita napisał(a):
bluesman napisał(a):jak miałbym poważnie odpowiedzieć na to pytanie to szczerze mówiąc nie jestem w stanie. Mogę Ci wymienić koło setki równolegle ważnych dla mnie utworów, które są dla mnie najlepsze.

prorok jaki czy co ??? wiedziałaś co jest dla mnie ważne czy kiedy się urodziłem ? :mrgreen:
Ostatnio edytowano 11.04.2014 09:56 przez bluesman, łącznie edytowano 1 raz
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 11.04.2014 09:56

bluesman napisał(a):
ita napisał(a):

prorok jaki czy co ???

no właśnie nie wiem 8O

dzięki za chęć pomocy, muszę dojrzeć i się zgłoszę :)
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 11.04.2014 09:57

ita napisał(a):
bluesman napisał(a):
ita napisał(a):

prorok jaki czy co ???

no właśnie nie wiem 8O

dzięki za chęć pomocy, muszę dojrzeć i się zgłoszę :)

Obyś nie przejrzała jak np gruszka :mrgreen:
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 12.04.2014 10:53

Jakby ktoś był zainteresowany rowerowaniem w moich okolicach to polecam wcześniej zapoznać się z tą stroną gdzie jest obszerne kompendium wiedzy na temat okolicznych szlaków rowerowych :

http://www.rowerempogorach.pl/onas.php
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 12.04.2014 20:39

Wspaniała stronka , najlepszy niezbędnik , co najmniej 500 zł :)

No ale liczy się bezpieczeństwo i przetrwanie w odległym terenie od domostw może się zdarzyć coś co będzie wymagało natychmiastowej pomocy
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 13.04.2014 20:02

Dzisiaj wycieczka z Krościenka poprzez Szczawnicę wzdłuż Dunajca do Czerwonego Klasztoru (SK) i do Niedzicy. Troszkę poważniejszy test nowego rowerka :) Za wygląd i rozmiar ramy same superlatywy natomiast praca zawieszenia to już gorzej. Małżonka stwierdziła, ze jest twardsze i mniej komfortowe mimo prób ustawienia go jakoś miękcej :)

Taki mały peszek po drodze :) kapeć to nie problem ale przypadkiem zakładając koło uderzyłem tarczą w okładzinę tylnego hamulca i niestety się oderwała od metalowej płytki więc wracałem tylko o przednim hamplu :) Dobrze, że teren nie był wymagający :)

IMG_3072.JPG
Załączniki:
IMG_3074.JPG
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 23.04.2014 10:16

te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 23.04.2014 11:29

bluesman napisał(a):Dzisiaj wycieczka z Krościenka poprzez Szczawnicę wzdłuż Dunajca do Czerwonego Klasztoru (SK) i do Niedzicy.

naprawdę zazdroszczę traski, ja na razie tylko od jeziorka do jeziorka na GŚ przewietrzyłem koło
bluesman napisał(a):Troszkę poważniejszy test nowego rowerka :) Za wygląd i rozmiar ramy same superlatywy natomiast praca zawieszenia to już gorzej. Małżonka stwierdziła, ze jest twardsze i mniej komfortowe mimo prób ustawienia go jakoś miękcej :)

nawet fajny sprzęcik
bluesman napisał(a):Taki mały peszek po drodze :) kapeć to nie problem ale przypadkiem zakładając koło uderzyłem tarczą w okładzinę tylnego hamulca i niestety się oderwała od metalowej płytki więc wracałem tylko o przednim hamplu :) Dobrze, że teren nie był wymagający :)

miałem kiedyś podobnie, ale przedni hampel był za żyleta, więc tylko lekko naciskałem, co by nie koziołkować, ratowałem się lądowaniem w krzaczorach
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 23.04.2014 11:34

te kiero napisał(a):miałem kiedyś podobnie, ale przedni hampel był za żyleta, więc tylko lekko naciskałem, co by nie koziołkować, ratowałem się lądowaniem w krzaczorach

Teraz już pod siodełkiem są na wszelki słucziaj 2 klocki zapasowe :)
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 23.04.2014 11:57

te kiero kupiłeś w końcu rowerek ?

A tu pech z sobotniej wyprawy, udało się małżonce wbić w tylna oponę taki drobiazg vide zdjęcie poniżej :mrgreen: (rozmiar ma znaczenie? ).
Coś mnie tknęło i wziąłem 2 zapasowe dętki bo inaczej musiałbym wrócić po następny zapas :)
Z kolei wczoraj, wracając z wycieczki 40 min jazdy w ulewnym deszczu, dobrze, że wzięliśmy błotniki :) Coś ostatnio same przygody :)

Zdjęcie0065.jpg
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 23.04.2014 14:31

bluesman napisał(a):te kiero kupiłeś w końcu rowerek ?

nie, jeszcze nie, zmiana priorytetów :| ale w głowie jest :)
bluesman napisał(a):Z kolei wczoraj, wracając z wycieczki 40 min jazdy w ulewnym deszczu, dobrze, że wzięliśmy błotniki :) Coś ostatnio same przygody :)

co ciekawe u mnie po takiej ulewie (bez błotników), stary sprzęcik znacznie lepiej chodzi, szczególnie przerzutki, może potrzebował takiego solidnego przyciorania
remikrmk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) remikrmk » 28.04.2014 18:26

Dawno nie zaglądałem i co widzę? Same awarie :mrgreen: Ja w sobotę też miałem małą na trasie, złamała mi się szprycha. Ale nie zrażony jechałem dalej ;) Pierwsza dwusetka w tym roku, z przygodami na trasie, przejechana :) Forma idzie w górę, oby tylko czas był na jazdę :)
http://rmk.bikestats.pl/1132900,Lowca-burz.html
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Rower - kondycję buduje i paliwa nie potrzebuje - strona 77
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone