.png)
.png)
szaki17 napisał(a):A jak będę chciał zrezygnować z Revoluta i zamknąć u nich "konto", to gdzie szukać takiej opcji![]()
.png)
szaki17 napisał(a):A jak będę chciał zrezygnować z Revoluta i zamknąć u nich "konto", to gdzie szukać takiej opcji![]()
.png)
.png)
Wojtek_M napisał(a):Mam pytanie do użytkowników Revolut'a w związku z kupnem winiet na Słowację i Węgry przez internet (mowa o oficjalnych stronach: eznamka.sk i ematrica.nemzetiutdij.hu).
Konkretnie chodzi mi o przykład.. karta Revolut VISA z kontem tylko złotówkowym. Czy przy kupnie winiet poprzez wspomniane oficjalne strony ściągnie mi tylko tyle ile kosztuje po kursie Revolut'a (słowacka strona EURO, węgierska forint węgierski) czy po kursie (i ew. opłacie dodatkowej) według danego "systemu rozliczeniowego" z którego korzystają te strony?
Prosiłbym o odpowiedź osoby, które poprzez te konkretne strony internetowe już płaciły Revolut'em.
.png)
KrzysTurbo napisał(a):Ja mogę tylko ostrzec przed Revolut. Do tej pory nie wysłano mi karty.A zamówiłem już trzeci raz i każdym razem obiecują że tym razem do mnie zostanie wysłana. Teraz tez ma do mnie przyjść,jednak nie mogą powiedzieć kiedy....
Osobiście jestem zdania że takiej nierzetelnej firmie nie powinno powierzac się swoich pieniędzy.
erci napisał(a):Revolut przysyła swoje karty zwykłym listem. Może to nie wina revoluta tylko poczty.
.png)
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne