Czekam na kartę, wyjazd coraz bliżej więc chcę rozwiać wątpliwości.
.png)
szaki17 napisał(a):Jak jest z płatnością kartą na bramkach, bo jak czytam to czasami terminal pyta o przewalutowanie na Funty, więc jak się zapyta obsługi a oni klikną "tak" to będziemy w plecy, albo jak to wygląda na bramkach "kartowych", czy na nich terminal może chcieć przewalutować![]()
.png)
szaki17 napisał(a):Jak jest z płatnością kartą na bramkach, bo jak czytam to czasami terminal pyta o przewalutowanie na Funty, więc jak się zapyta obsługi a oni klikną "tak" to będziemy w plecy, albo jak to wygląda na bramkach "kartowych", czy na nich terminal może chcieć przewalutować![]()
wikol napisał(a):Ja mam konto w banku na który wpływa pensja, mam zgromadzone środki na tym koncie.
Raczej nie chciałbym podpinać mojego głównego osobistego konta pod Revolut.
kaeres napisał(a):WYSYŁAJĄ w ciągu 1-3 dni roboczych.
NIE DOSTARCZAJĄ.
.png)
zip20 napisał(a):Czy Chorwackie banki naliczają jakąś prowizje od wypłaty Kun revolutem?
Może ktoś się podzieli wiedzą które bankomaty (jakich banków ) są sprawdzone i nie doliczają prowizji.
.png)
KrzysTurbo napisał(a):kaeres napisał(a):WYSYŁAJĄ w ciągu 1-3 dni roboczych.
NIE DOSTARCZAJĄ.
DOSTARCZAJA w przeciągu 1-3 dni
kaeres napisał(a):KrzysTurbo napisał(a):kaeres napisał(a):WYSYŁAJĄ w ciągu 1-3 dni roboczych.
NIE DOSTARCZAJĄ.
DOSTARCZAJA w przeciągu 1-3 dni
Nie znam Niemieckiego.
Po polsku to brzmi
"EKSPRESOWA WYSYŁKA NA CAŁY ŚWIAT
W ciągu 1-3 dni roboczych wyślemy do Ciebie kartę Premium: za darmo i w dowolne miejsce na świecie.."
.png)
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne