.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Czekam na cd rajdu![]()
![]()
lotnikwsk napisał(a):Zapisuję się na rajd
piotrf napisał(a):No to jedziemy
kmichal napisał(a):... no to jedziemy ......
mysza73 napisał(a):Ciekawa jestem jak tam 5T wypada no i tych innych miejsc po drodze też,
mysza73 napisał(a):nie leń się, bo będę Cię poganać![]()
piekara114 napisał(a):Ja także tu jestem.
trinity napisał(a):Jestem i się melduję do podróży po pięknej Sardynii, którą miałam okazję częściowo zwiedzić w tym rokuKorsyka jeszcze przede mną więc tym bardziej podpatrzę ją w Twojej relacji:D
krakusowa napisał(a):Rajdowcem nie jestem
JoannaG napisał(a):Z wielką przyjemnością pojadę z Wami
Na Korsyce byliśmy 8 lat temu i wyspa nas zachwyciła. Bierzemy pod uwagę powrót w przyszłym roku ale mam wątpliwości czy łączyć ją z Sardynią czy jednak jechać tylko na Sardynię... bo będziemy mieli tylko 2 tyg. na obie wyspy...
maslinka napisał(a):Cześć Michał!
Na Korsykę bardzo namawiali nas Francuzi - nasi tegoroczni sąsiedzi z kwaterki na Šolcie.
Kiedy wyjeżdżaliśmy, nawet napisali nam na kartce kilka zdań - co warto zobaczyćPolecili też camping Olva
ajdadi napisał(a):Mikeee napisał(a):Zawirowania w życiu prywatnym i zawodowym spowodowały, że konkretne planowanie wakacji (poza rezerwacjami noclegów i promów) rozpocząłem dopiero 2 tygodnie przed wyjazdem.
Skądś to znam...oczywiście również będę zaglądał...Serdecznie pozdrawiam.
Sara76 napisał(a):Jak będą piękne zdjęcia to i ja z miłą chęcią zapisuję się do czytelni
arko2007 napisał(a):Jaki mam numer startowy

marze_na napisał(a):Czekałam na tą relację z niecierpliwością prawie codziennie sprawdzając czy Michał juz pisze.
Pomimo napiętych planów będę śledzić na bieżąco![]()
marze_na napisał(a):Pozdrawiam z Katanii.
piotrf napisał(a):mysza73 napisał(a):Jak dla mnie to ten pit-stop jest już ciut przydługi ...
Agnieszko , to "Park Maszyn" jest jeszcze , strefa serwisowa - dobór opon , przełożeń , zawieszenia . . .
.png)
.png)
.png)
.png)
Bo to złośliwe sierściuchy sąMikeee napisał(a):Obchodzę znajdujące się zaraz obok jeziorko dookoła słysząc gwizdanie świstaków. Słyszę je naprawdę bardzo blisko, ale za cholerę nie mogę ich dostrzec.
(mąż nawet płacze, że Jeep taki bezużyteczny stoi .png)
.png)
Mikeee napisał(a):właśnie się zastanawiałem, czy już wróciliście, czy jeszcze sycicie się Sycylią. Zatem samych przyjemności do końca urlopu!.
Mikeee napisał(a):Grossglockner Hochalpenstrasse
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe