Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

pytanie o zakwaterowanie - Makarska

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
edka
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) edka » 13.06.2007 15:36

Witam wszystkich miłośników Chorwacji!!!
W tym roku planuję wybrać się tam pierwszy raz i przekonać o jej walorach.
Mam jednak do doświadczonych bywalców pytanie.
Wynalazłam nocleg i chciałabym dowiedzieć się czy ktoś przypadkiem coś wie na jego temat i może się podzielić ze mną swoją opinią.
Nocleg znajduję się w MAkarskiej, a chodzi o: Apartamenty Tamburovic
Z góry dziękuję o wszelkie wrażenia i opinie.
edyta
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 13.06.2007 15:52

Coprawda nie byłem tam, ale ze stronki patrząc to jest zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link pięknie :D.
edka
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) edka » 13.06.2007 16:53

no właśnie...ze stronki prezentuje się nieźle...tylko ja jestem dość ostrożna :wink:
jednocześnie zastanawia mnie przeciętna cena takiego apartamentu????
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.06.2007 19:31

edka napisał(a):no właśnie...ze stronki prezentuje się nieźle...tylko ja jestem dość ostrożna :wink:

Jeżeli jesteś jak to określiłaś "dośc ostrożna" i nie masz zaufania do tego co widzisz na ekranie to nie pozostaje Ci nic innego jak opcja "jazda w ciemno" :papa:
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 13.06.2007 19:42

Piotrek_B napisał(a):
edka napisał(a):no właśnie...ze stronki prezentuje się nieźle...tylko ja jestem dość ostrożna :wink:

Jeżeli jesteś jak to określiłaś "dośc ostrożna" i nie masz zaufania do tego co widzisz na ekranie to nie pozostaje Ci nic innego jak opcja "jazda w ciemno" :papa:

100% pzdr.
edka
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) edka » 14.06.2007 17:58

no to ja już mam gdzie się zahaczyć na wakacje!!!
hurrra!!!
jeszcze tylko półtora miesiąca i wymarzona wyprawa
pozdrawiam
woren
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) woren » 10.06.2008 12:48

Tez sie zastanawiam na ta miejscowka.... mozesz zdradzic ile Ci wyszlo za nocleg i jaki apartament ... ?

Pozdrawiam.
edka
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) edka » 10.06.2008 20:55

woren napisał(a):Tez sie zastanawiam na ta miejscowka.... mozesz zdradzic ile Ci wyszlo za nocleg i jaki apartament ... ?

Pozdrawiam.

Hej!
choć nie mamy porównania to bardzo nam się podobało.
Nocleg wyniósł nas 40 € za apartament. A ten również był bez zastrzeżeń. sypialnia umeblowana z łóżkiem małżeńskim, TV, tarasik z mebelkami ogrodowymi z widokiem na Adriatyk, łazienka i wyposażona kuchnia.
Sam obiekt również jest super - daleko mu do wielkich kołchozów i choć cały czas było 100% obłożenie w ogóle nie było tego czuć.
Więc polecam i życzę udanych wakacji!
pozdrawiam
woren
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) woren » 11.06.2008 10:55

edka
Gdybys mogla mi jeszcze napisac jak jest ulokowany sam apartament byloby super. Wybieram sie tam z zona i malym dzieckiem. Myslalem tez o Tucepi ale tu jest dobra oferta cenowa. Makarska jest podobno tetniaca zyciem i dosc pelna. Czy miejsce gdzie jest apartamanet Tamburovic jest glosne takze czy moze jakos na uboczu? Masz moze porownanie do Tucepi? Bylas tam? Bede wdzieczny za Twe subiektywne zdanie w tym temacie :) Jak np z plaza czy jest zatloczona etc.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.
edka
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) edka » 11.06.2008 21:31

woren napisał(a):edka
Gdybys mogla mi jeszcze napisac jak jest ulokowany sam apartament byloby super. Wybieram sie tam z zona i malym dzieckiem. Myslalem tez o Tucepi ale tu jest dobra oferta cenowa. Makarska jest podobno tetniaca zyciem i dosc pelna. Czy miejsce gdzie jest apartamanet Tamburovic jest glosne takze czy moze jakos na uboczu? Masz moze porownanie do Tucepi? Bylas tam? Bede wdzieczny za Twe subiektywne zdanie w tym temacie :) Jak np z plaza czy jest zatloczona etc.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.

Hej!
Makarska jest jedną z niewielu miejscowości w okolicy położoną po obu stronach drogi, która wzdłuż wybrzeża prowadzi na południe. Więc idąc nad morze każdorazowo trzeba przekraczać tę drogę. Jednak kierowcy bywają bardzo uprzejmi i niejednokrotnie puszczają pieszych:) niestety nie mogę się wypowiadać na temat Tucepi.
Jeśli chodzi o lokalizację apartamentu to jest bardzo dobra. jest on bardzo oddalony od jezdni więc zgiełk uliczny nie powinien doskwierać. Dom generalnie znajduje się w swoistym "zaułku" - jest z każdej strony otoczony innymi domami.
Nie można się raczej nastawiać na odosobnienie od innych ludzi ;)
jeśli chodzi o plażę to my się początkowo kilka razy zdziwiliśmy, gdy w południe się na niej pojawialiśmy - miejsca brak. znajdzie się coś na zewnętrznej części plaży wzdłuż deptaku, ale to raczej nie jest przyjemne. Od rana np.10 miejsca będzie tyle, że będzie można wybierać. Niemal na całej długości plaży rosną ichne drzewa - takie rozłożyste iglaki. Miejscami zacieniają całą plaże, a zdarza się nawet - jeśli plaża w danym miejscu jest wyjątkowo wąska, że cień wchodzi już na wodę:) ale oczywiście nie wszędzie tak jest. Plaża jest kamienista jak się pewnie domyślasz, ale wszędzie oferują wypożyczenie leżaka - nas cena odstraszała, więc byliśmy twardzi:)
Jeśli miałbyś jeszcze jakieś pytania to służę.
pozdrawiam.[/b]
sog
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sog » 14.06.2008 01:46

Witam
mam ogromną prośbę -szukam tanich(studenckich) kwater,apartamentow dla 2 osob w Chorwacji. Byłabym bardzo wdzięczna za wszelkie informacje. Termin który mnie interesuje to przełom czerwca i lipca.
Dziekuje za wszelkie informacje.
moj mail to: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
edka
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) edka » 14.06.2008 15:42

sog napisał(a):Witam
mam ogromną prośbę -szukam tanich(studenckich) kwater,apartamentow dla 2 osob w Chorwacji. Byłabym bardzo wdzięczna za wszelkie informacje. Termin który mnie interesuje to przełom czerwca i lipca.
Dziekuje za wszelkie informacje.
moj mail to: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

hej!
trudno stwierdzić czym jest dla ciebie tania studencka kwatera...
na tej stronie jest mnóstwo informacji i linków do "wyszukiwarek" noclegów. W ten sposób najłatwiej wynajdziesz coś, co Ci będzie odpowiadać.
powodzenia

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone