Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

pytanie o ceny kwater pod koniec września

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
lennon
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) lennon » 03.09.2007 15:13

J.W pytanko! chodzi mi o średnią cenę kwatery (miejsce narazie nie sprecyzowane ale to chyba znormalizowane na całym wybrzeżu) 4 osoby, kwaterka nad wodą, najlepiej z kompleksem kuchennym że o łazience nie wspomnę. może i durne pytanie zadałem ale nigdy nie byłem w Chorwacji w sezonie a cóz dopiero poza sezonem! ceny w sozonie wydaja mi się nie małe.
allos
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) allos » 05.09.2007 20:27

lennon napisał(a):J.W pytanko! chodzi mi o średnią cenę kwatery (miejsce narazie nie sprecyzowane ale to chyba znormalizowane na całym wybrzeżu) 4 osoby, kwaterka nad wodą, najlepiej z kompleksem kuchennym że o łazience nie wspomnę. może i durne pytanie zadałem ale nigdy nie byłem w Chorwacji w sezonie a cóz dopiero poza sezonem! ceny w sozonie wydaja mi się nie małe.

wracam ok 18 to napiszę o cenach we wrześniu w okolicach Splitu, z tego co doczytałem na forum to można dostać apartamenty z tv, łazienką, lodówką już od 10 e za osobę. Myślę, że klima nie będzie konieczna.
Aga1077
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aga1077 » 05.09.2007 21:24

Witam,

Myślę ze koncem wrzesnia to będziesz mógł troche poprzebierac w kwaterach na miejscu.
My w sezonie płacilismy 40 eur za apartament 3 osobowy z kuchnią, łazienką i widokiem na morze w Breli.
Mysle ze na 4 osoby ( tez zalezy czy dzieci czy dorosłe ) zapłacisz od 30 eur do 40 eur maksymalnie... :P i to powinien byc dobrze wypasiony apartament...

Pozdrawiam
Aga[/code]
arti333
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) arti333 » 15.09.2007 23:04

Właśnie wróciłem z samej Makarskiej i zapłaciliśmy za apartament z klimą (nie była potrzebna) 30 euro za dobę, ale myślę żą za 25 -20 też coś znajdziesz. My nie szukaliśmy ;)
*p*a*t*i*
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) *p*a*t*i* » 16.09.2007 05:14

Ja z Makarskiej wróciłam 12-tego, byłam na kwaterze u tej samej kobiety co w ubiegłym roku. Na początku za niewielki apartament 3 osobowy + dostawka, z aneksem kuchennym, klimą, łazienką i balkonem, jakieś 100 m od plaży zawołała 12,5 euro / osobę, później stargowaliśmy 10 euro z klimą, aż w końcu zrezygnowaliśmy z klimatyzacji (i tak by się nie przydała) i płaciliśmy 9euro / osobę. Z tego co się rozglądałam, to widziałam, że szczególnie w mniejszych miejscowościach sporo było po 8 euro.
verus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) verus » 17.09.2007 16:19

Byłem na Hwarze ( południowa strona za Pitve ) tego września i nie znalazłem taniej niż 12e za noc ale szukałem tylko w bliskim sąsiedztwie morza. Fakt, że apartamenty dalej od morza są tańsze - można wynająć od 8e/noc

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone