Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

PYTANIE O APARTAMENT w Slatine

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
livia
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) livia » 18.01.2011 16:08

witam
Chciałabym sie wybrać sie do Slatine w pierwszej połowie lipca 2011 roku z mężem i dwójka dzieci w wieku 5 i 10 lat. Bardzo proszę o podanie namiarów na sprawdzone apartamenty.
z góry dziękuję i pozdrawiam
livia
lukasz1977
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz1977 » 18.01.2011 16:27

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 18.01.2011 20:14

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

apartament polecam, Slatine mniej

pozdrawiam, Krystof
Sophija
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sophija » 19.01.2011 14:52

Krystof napisał(a):http://www.apartmani-maslina.com/

apartament polecam, Slatine mniej

pozdrawiam, Krystof

Proszę, mógłbyś napisac coś więcej, np. jaki jest właściciel, czy mu nie będą przeszkadzały dzieci, jaka jest plaża w pobliżu itp? Wybieram się w ten rejon i byłabym bardzo wdzięczna za odp. Pozdrawiam
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 20.01.2011 20:58

właściciele bardzo w porządku - mają wnuki, które czasem je odwiedzają i widać, że kochają dzieci i na wiele im pozwalają - bardzo sympatycznie

rodzina zamieszkuje dół budynku i jest bezinwazyjna - oprócz grzeczności zero kontaktu

lubią jednak (kulturalnie, lecz długo w nocy) biesiadować - widziałem z balkonu - ładnie nakrywają stół (obrus, talerze, ładne sztućce, karafki, białe szkło) i robiąsobie pyszne smakołyki - gorzej, że później starzy idą spać, a średni (nie mówię, że tak jest do dziś :wink: ) siedzą i się gapią godzinami w rzędy cyferek w laptopie i je komentują - maklerzy jacyś smutni

plaża "na wprost" - nie wiem, czy jeszcze osiągalna, bo jak tam chodziliśmy (rzadko), to się coś tam budowało; niezachęcające miejsce, bo plaża nawieziona była gruzem (wcześniej lita skała)

chodziliśy więc ok. 400 metrów dalej na plażę przy knajpie - tam już lepiej, ale bez rewelacji - mi przeszkadzało nienaturalne podłoże i brak życia w wodzie (w sumie to później, gdy odpłynąłem ze sto metrów w bok, to życie kwitło bardzo bardzo bogato!)

apartament leży w środkowej części Slatine - raczej bliżej wjazdu do miasteczka niż wyjazdu z plażą główna i portem ...

i tyle :@) pozdrawiam, K.
Sophija
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sophija » 22.01.2011 17:46

Krystof, Dzięki za info. Bardzo mi to pomogło...
Rezygnuję z tego rejonu bez dwóch zdań. Pozdrawiam
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 24.01.2011 20:24

Krystof, Dzięki za info. Bardzo mi to pomogło...
Rezygnuję z tego rejonu bez dwóch zdań.

... do usług ... :roll:

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone