Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.09.2015 20:26

...
Ostatnio edytowano 22.09.2015 19:01 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
totylkoja
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) totylkoja » 21.09.2015 20:36

No to dzień dobry :)

klik :arrow: Pusta miska

Dziś posłuchamy sobie :arrow: https://www.youtube.com/watch?v=rmXGSvRb5nk

(mam nadzieję, że to bezpieczny post)
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 21.09.2015 20:37

Ciekawe................ przed momentem dostałem ostrzeżenie za krytykowanie adminów czy też ich decyzji. Taki jebitny napis wyskoczył, a teraz patrzę, że jednak go nie mam ? CO JEST KURNA GRANE ???

Na bank nie mam nic na sumieniu !
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 21.09.2015 20:39

totylkoja napisał(a):No to dzień dobry :)

klik :arrow: Pusta miska

Dziś posłuchamy sobie :arrow: https://www.youtube.com/watch?v=rmXGSvRb5nk

(mam nadzieję, że to bezpieczny post)

ten z pipą na pewno :mrgreen:
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 21.09.2015 21:16

bluesman napisał(a):Na bank nie mam nic na sumieniu !

Za niemanie nic na sumieniu też już buźki miałem :oczko_usmiech: :mrgreen:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 21.09.2015 21:22

bluesman napisał(a):Ciekawe................ przed momentem dostałem ostrzeżenie za krytykowanie adminów czy też ich decyzji. Taki jebitny napis wyskoczył, a teraz patrzę, że jednak go nie mam ? CO JEST KURNA GRANE ???

Na bank nie mam nic na sumieniu !

Może pomyślałeś coś nie tak? Przyznaj się.
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 21.09.2015 21:23

aaaaaaaaa to na pewno :lol:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 22.09.2015 07:00

Powitać. Podbijam wątek, co by gdzieś tam nie zaginął wśród tych jedynie słusznych.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.09.2015 09:22

Ja bym nie histeryzował.
Takich akcji juz na cro.pl było kilka albo kilkanascie.
Od slapola mam staż dwukrotnie krótszy a banów juz pięć czy sześć na koncie.
W 2010 zdecydowano w referendum w którym wzięło kilkadziesiąt nicków,że ani slowa o polityce,choć w tych dwu czy trzech tematach w Hyde Parku (sic!) bralo udział w porywach 5-8 osób(na kilkaset czynnych w danym momencie uczestników całego forum),polemizując,prawiąc sobie zlośliwości lub szyderkę.eraz I w ten sposob umacniali sie poszczególni moderatorzy.
Z nich wszystkich zostało dwóch.
I teraz juz mogą wszystko.
Tych najbardziej sensownych juz dawno nie ma.
O ile dziadka Janusza rozumiem,to juz Rysia nie bardzo.Po co mu ta wladza w internecie.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 22.09.2015 09:33

hepik napisał(a):O ile dziadka Janusza rozumiem,to juz Rysia nie bardzo.Po co mu ta wladza w internecie.

Tutaj nie chodzi o to kto tę władzę sprawuje, tylko jak.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.09.2015 09:51

Jedno determinuje drugie.
Przecie bany dożywotnie juz były.
Tylko jeśli to nam jest obojetne albo nawet po naszej mysli (vide Andrzej Janota czy darek albo zebik itd itp)
to potem się dzieje tak samo.
A władza sie czuje co raz mocniejsza i bezkarna.
A dla samego forum to nie ma najmniejszego znaczenia.Bedzie sobie istnieć w tej czy innej formie.
Aż jego formuła się wyczerpie,bez wzgledu na spory,animozje czy sposób zarządzania.
Tak chyla się ku upadkowi np fora na gazeta.pl ,10-15 lat prawdziwa potęga na tym polu.
I tak bedzie z tym,ylko,że żadnego wpływu na to nie bedą mieli nawet najgorsi moderatorzy tego forum.
Był kiedys Morski Pas ,jeden z najbardziej merytorycznych i technicznych(choć tez od niego mialem bana)
i go jakas akcja forumowiczów zmusiła do tego,że miał dość.
I został nam Rysio ;)
Gorszy pieniądz wypiera ten lepszy.
(Kopernik) ;)
Janusza B. nie liczę.Ochrona przedemerytalna obowiazuje poki co ;)
totylkoja
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) totylkoja » 22.09.2015 12:03

Najgorsze też jest podejście na zasadzie "ustalam tu reguły, więc sam mogę je mieć w dupie", no bo jak inaczej nazwać, że sami wprowadzają jakieś zasady, których później się w ogóle nie trzymają?

Ups... miało nie być komentowania decyzji moderatorów, no ale na dobrą sprawę, to jak mam inaczej to napisać? A chodzi mi o to, że skoro powstał temat "Banany (żart słowny prymitywny, swoją drogą) i ostrzeżenia", to dlaczego konsekwentnie nie są tam te bany i ostrzeżenia wpisywane?
Dlaczego TAM nie ma wpisanych banów dla Bociana i Aldonki (o powodach już nie wspomnę)? Dlaczego TAM nie ma moich dwóch ostrzeżeń wpisanych z informacją DO KIEDY?

No i tym sposobem, chcąc się po prostu dowiedzieć tego otrzymam zaraz 3 ostrzeżenie (bana?) za komentowanie, ale doprawdy nie widzę innego sposobu zadania tego pytania w sytuacji, gdy powszechnie wiadome jest nie odpowiadanie na maile i prywatne wiadomości (Aldonka wysyła codziennie jeden mail z pytaniem o powód Jej dożywotniego bana - maili 6, odpowiedzi ZERO)

Aha!
No i dzień dobry :) i nie zapomnijcie nakarmić psa i włączyć radyjka - żeby nie było! ;)
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 22.09.2015 15:16

totylkoja napisał(a):Dlaczego TAM nie ma wpisanych banów dla Bociana i Aldonki (o powodach już nie wspomnę)? Dlaczego TAM nie ma moich dwóch ostrzeżeń wpisanych z informacją DO KIEDY?

Już są. Nie udało się ukryć.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.09.2015 16:54

...
Ostatnio edytowano 22.09.2015 19:01 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 2 razy
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 22.09.2015 17:04

totylkoja napisał(a):Najgorsze też jest podejście na zasadzie "ustalam tu reguły, więc sam mogę je mieć w dupie"

... i userów. No bo jak inaczej skomentować podpis pod avatarem nowo mianowanej moderator. Nikt z rządzących guru tego nie dostrzegł?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone