Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 22.09.2015 19:01

jara napisał(a):
totylkoja napisał(a):Najgorsze też jest podejście na zasadzie "ustalam tu reguły, więc sam mogę je mieć w dupie"

... i userów. No bo jak inaczej skomentować podpis pod avatarem nowo mianowanej moderator. Nikt z rządzących guru tego nie dostrzegł?

Szkoda że przez lata nie dostrzegałeś podpisów Twojego guru. Jarek powiedz szczerze, te wszystkie problemy które poruszasz to Twoje pomysły czy dostałeś napisane na kartce :?:

Co do wpisu w temacie o banach to najzwyczajniej zapomniałem. Zbyt mocno byłem zaangażowany przez Was w tym temacie.
Basiulinek
Cromaniak

Postnapisał(a) Basiulinek » 22.09.2015 20:16

Tak obserwuję i widzę,że administracja wierzy w niezwykłą siłę Bociana,w jego zdolności przywódcze i umiejętność sterowania ludźmi!!! A wszyscy wokół to bezmózgi dające sobą manipulować....
Brawo! :?
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 22.09.2015 20:17

Rysio napisał(a):Szkoda że przez lata nie dostrzegałeś podpisów Twojego guru. Jarek powiedz szczerze, te wszystkie problemy które poruszasz to Twoje pomysły czy dostałeś napisane na kartce :?:

Co do wpisu w temacie o banach to najzwyczajniej zapomniałem. Zbyt mocno byłem zaangażowany przez Was w tym temacie.

Piszę sam. Ja miałem dostrzegać? Przecież od tego jest moderacja. A skoro były za to kary to i u siebie powinna zadbać, o swoje dobre imię. Jak Wy wyciągacie i snujecie różne teorie, to ja mogę podać fakt.
A że zapomniałeś? No cóż, może pora o zdrowie bardziej zadbać. Odpowiedzieć na kilka albo już w tej chwili kilkanaście maili też zapomniałeś?
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 22.09.2015 20:30

Rysio napisał(a):Szkoda że przez lata nie dostrzegałeś podpisów Twojego guru.

Tu się zgadzam ! jakiś Liroy jakieś ciotki i inne... nie ma co z niego robić męczennika jakieś wyznawanie cromaniackich wartości, a później ich nie dotrzymywanie
Ostatnio edytowano 22.09.2015 20:33 przez bluesman, łącznie edytowano 1 raz
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 22.09.2015 20:32

bluesman napisał(a):

Tu się zgadzam ! jakiś Liroy jakieś ciotki i inne...

To trzeba było zameldować, a nie teraz się żalić... .
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 22.09.2015 20:47

Widzisz Jara. Może trzeba było pogadać z guru że to dobrze nie wygląda. Ja prosiłem jak pies pod drzwiami żeby zmienił i co i ch... Dla mnie to przez lata składało się w jeden obraz. Tolerowałem chyba aż za bardzo, bo wydawało mi się że jesteśmy kumplami. Jedno odmienne zdanie i dowiedziałem się kim jestem i kim są inni użytkownicy forum którzy mają podobne zdanie jak ja. OVER. Spójrz na inne tematy - mają się doskonale. Ktoś kto ma deżawu na forum próbuje być złośliwą. Jeszcze toleruję. Nie potrwa to długo.
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 22.09.2015 20:48

Podpis w avatarze, w którym mówisz widnieje od ponad roku, więc......
jara napisał(a):To trzeba było zameldować, a nie teraz się żalić... .

Tak na marginesie Twoje postawa w tym temacie, jak również zachowanie w miejscu gdzie mogą tylko zajrzeć "wybrańcy" nie upoważnia Cię do jakiejkolwiek krytyki w jakimkolwiek miejscu i na czyjkolwiek temat.
Dno.

Pora wstać, oczepać portki w kolanach i spróbować zacząć żyć swoim życiem.

ps.tak na marginesie to chciałem Ci jeszcze podziękować za pomoc udzieloną w Zatorze, ale na więcej grzeczności z mojej strony nie licz.Zasłużyłeś sobie na to wybitnie, a zasługi trzeba szanować.

........end offfffffffffffffffffffff.
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 22.09.2015 20:54

anakin napisał(a):Podpis w avatarze, w którym mówisz widnieje od ponad roku, więc......

Tak na marginesie Twoje postawa w tym temacie, jak również zachowanie w miejscu gdzie mogą tylko zajrzeć "wybrańcy" nie upoważnia Cię do jakiejkolwiek krytyki w jakimkolwiek miejscu i na czyjkolwiek temat.
Dno.

Pora wstać, oczepać portki w kolanach i spróbować zacząć żyć swoim życiem.

ps.tak na marginesie to chciałem Ci jeszcze podziękować za pomoc udzieloną w Zatorze, ale na więcej grzeczności z mojej strony nie licz.Zasłużyłeś sobie na to wybitnie, a zasługi trzeba szanować.

........end offfffffffffffffffffffff.

Ja się Ciebie nie czepiam, nie oceniam, więc Ty mnie też nie, jeśli łaska. I nie mów mi co mam robić, bo jeść mi nie dajesz. A za pomoc nie musisz dziękować, bo to była po prostu pomoc. I jakby było trzeba, udzieliłbym jej ponownie. Też end...
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 22.09.2015 20:57

jara napisał(a):
bluesman napisał(a):

Tu się zgadzam ! jakiś Liroy jakieś ciotki i inne...

To trzeba było zameldować, a nie teraz się żalić... .

Pozostaje mi się uśmiechnąć :)

Łatwo było napisać ale przeczytać co i w jaki sposób się napisało trudniej :)
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 22.09.2015 21:03

Rysio napisał(a):Widzisz Jara. Może trzeba było pogadać z guru że to dobrze nie wygląda. Ja prosiłem jak pies pod drzwiami żeby zmienił i co i ch... Dla mnie to przez lata składało się w jeden obraz. Tolerowałem chyba aż za bardzo, bo wydawało mi się że jesteśmy kumplami. Jedno odmienne zdanie i dowiedziałem się kim jestem i kim są inni użytkownicy forum którzy mają podobne zdanie jak ja. OVER. Spójrz na inne tematy - mają się doskonale. Ktoś kto ma deżawu na forum próbuje być złośliwą. Jeszcze toleruję. Nie potrwa to długo.

Tu nie chodzi o guru, tu chodzi o Ciebie. Kogoś odmienne zdanie od Twojego jest przyczyną tego wszystkiego. Są inni użytkownicy tego Forum, którzy mają podobne zdanie do mojego. Możemy tak odbijać piłeczkę, aż mnie zbanujesz, bo masz takie możliwości. Tylko takie, żadnych innych. A to trochę mało, żeby mnie przekonać.
Basiulinek
Cromaniak

Postnapisał(a) Basiulinek » 22.09.2015 21:07

I niech mi jeszcze raz ktoś spróbuje wytłumaczyć ,że ban dla Bociana nie jest zagrywką personalną :!:
I chciałabym wiedzieć gdzie Aldonka notorycznie krytykowała administrację :?:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.09.2015 21:42

jara napisał(a):A że zapomniałeś? No cóż, może pora o zdrowie bardziej zadbać. Odpowiedzieć na kilka albo już w tej chwili kilkanaście maili też zapomniałeś?

Pouczasz..mówisz co robić.....
jara napisał(a):Ja się Ciebie nie czepiam, nie oceniam, więc Ty mnie też nie, jeśli łaska. I nie mów mi co mam robić, bo jeść mi nie dajesz.

I pieprzysz żeby Cię nie pouczać i nie mówić co masz robić...
jara napisał(a): No bo jak inaczej skomentować podpis pod avatarem nowo mianowanej moderator. Nikt z rządzących guru tego nie dostrzegł?

I znowu to samo....

Podwójna moralność... :?:
Mam wrażenie że się zapętliłeś w tej MIŁOŚCI....
Nie wiesz już jak wyrazić swoje uwielbienie....
Moim subiektywnym zdaniem to się zrobiło trochę żenujące..nie masz takiego wrażenia... :?:
Nie słyszałem Twoich słów oburzenia na chamski numer jaki z zemsty za bana wyciął Twój kolega na fejsie...
Co prawda usunął wpis..ale w sieci nic nie ginie....jak byś zapomniał i zapragnął sprawdzić ....
Faktycznie...zachowanie w starym cromaniackim stylu...godne odklejenia nalepki i innych bzdetów....typu honor i oficer....
No ale autorytety wiedzą lepiej....
Morski Pas
Koordynator konkursów

Postnapisał(a) Morski Pas » 22.09.2015 23:20

hepik napisał(a):Był kiedys Morski Pas ,jeden z najbardziej merytorycznych i technicznych(choć tez od niego mialem bana)
i go jakas akcja forumowiczów zmusiła do tego,że miał dość....

Szok. Jesteś jednym z ostatnich po których bym się spodziewał. Tym bardziej czuje się połechtane moje próżne ego. :wink:
Basiulinek
Cromaniak

Postnapisał(a) Basiulinek » 22.09.2015 23:34

Morski Pas napisał(a):
hepik napisał(a):Był kiedys Morski Pas ,jeden z najbardziej merytorycznych i technicznych(choć tez od niego mialem bana)
i go jakas akcja forumowiczów zmusiła do tego,że miał dość....

Szok. Jesteś jednym z ostatnich po których bym się spodziewał. Tym bardziej czuje się połechtane moje próżne ego. :wink:

A ja mogę tylko potwierdzić ....
Morski...nie chcesz wrócić ?? :)
Morski Pas
Koordynator konkursów

Postnapisał(a) Morski Pas » 23.09.2015 00:16

Basiulinek napisał(a):Morski...nie chcesz wrócić ?? :)

Dwa razy do tej samej rzeki? Tym bardziej, że rzeka w międzyczasie popłynęła nie tam gdzie ja bym chciał.

Hepik napisał, że jakaś akcja forumowiczów zmusiła mnie do odejścia i to jest prawda, ale nie cała. Ta nagonka na mnie w wykonaniu obrońców wątku reklamowego Daria była tylko kroplą, która przelała ocean hejtu.

Cała prawda jest taka, że moją filozofią było forum jest dla wszystkich a większość wołała wprowadź zamordyzm. Przykro mi, ale ja do wprowadzania zamordyzmu się nie nadaję i dlatego przekazałem Was w łapy Rysia, który potrafi realizować ten vox populi.

Z tymi, którzy mieli inną wizję forum próbowałem dyskutować na argumenty, ale jak druga strona nie ustąpi ani na milimetr, to co to za dyskusja.

pozdrav K.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone