Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Basiulinek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basiulinek » 23.09.2015 00:34

Morski Pas napisał(a):
Basiulinek napisał(a):Morski...nie chcesz wrócić ?? :)

Dwa razy do tej samej rzeki? Tym bardziej, że rzeka w międzyczasie popłynęła nie tam gdzie ja bym chciał.

Hepik napisał, że jakaś akcja forumowiczów zmusiła mnie do odejścia i to jest prawda, ale nie cała. Ta nagonka na mnie w wykonaniu obrońców wątku reklamowego Daria była tylko kroplą, która przelała ocean hejtu.

Cała prawda jest taka, że moją filozofią było forum jest dla wszystkich a większość wołała wprowadź zamordyzm. Przykro mi, ale ja do wprowadzania zamordyzmu się nie nadaję i dlatego przekazałem Was w łapy Rysia, który potrafi realizować ten vox populi.

Z tymi, którzy mieli inną wizję forum próbowałem dyskutować na argumenty, ale jak druga strona nie ustąpi ani na milimetr, to co to za dyskusja.

pozdrav K.

To ja tylko powiem...straszna szkoda :( Byłeś wielkim autorytetem jako admin tego forum! !!
I .... widzę, że rozumiesz,skąd ten nasz krzyk!

Bez obaw administracjo! Bocian już śpi! Nic mi nie podyktował .... :|
Ja ciągle mam nadzieję, że w końcu wypowie się "admin - właściciel forum"....
CZEKAMY !!
totylkoja
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) totylkoja » 23.09.2015 01:05

Morski Pas napisał(a):moją filozofią było forum jest dla wszystkich a większość wołała wprowadź zamordyzm.

Morski Pas napisał(a):Przykro mi, ale ja do wprowadzania zamordyzmu się nie nadaję i dlatego przekazałem Was w łapy Rysia

Morski Pas napisał(a):ale jak druga strona nie ustąpi ani na milimetr, to co to za dyskusja

I to właściwie prawie wszystko tłumaczy. W tej sytuacji ja już nie mam żadnych pytań, a i języka strzępić nie ma po co... wracam do czytania.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 23.09.2015 06:08

Morski Pas napisał(a):Cała prawda jest taka, że moją filozofią było forum jest dla wszystkich a większość wołała wprowadź zamordyzm. Przykro mi, ale ja do wprowadzania zamordyzmu się nie nadaję i dlatego przekazałem Was w łapy Rysia, który potrafi realizować ten vox populi.

Z tymi, którzy mieli inną wizję forum próbowałem dyskutować na argumenty, ale jak druga strona nie ustąpi ani na milimetr, to co to za dyskusja.

pozdrav K.

I to jest kwintesencja. Zbliżone argumenty wczoraj do Janusza nie trafiły.
Puśćcie wody a nurt sam znajdzie koryto. Temat Daria także był poruszony.
boboo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 23.09.2015 06:19

Morski Pas napisał(a):(...) a większość wołała wprowadź zamordyzm (...) i dlatego przekazałem Was w łapy Rysia, który potrafi realizować ten vox populi (...)

Z całym szacunkiem, ale chyba przekazałeś niewłaściwemu. Bo Rysio do zamordyzmu forumowego za miękki jest, za pobłażliwy.
Wciąż z szacunkiem, moderator z lekką nutą zamordyzmu zdziesiątkowałby tu userów i ich posty.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 23.09.2015 06:33

boboo napisał(a):
Morski Pas napisał(a):(...) a większość wołała wprowadź zamordyzm (...) i dlatego przekazałem Was w łapy Rysia, który potrafi realizować ten vox populi (...)

Z całym szacunkiem, ale chyba przekazałeś niewłaściwemu. Bo Rysio do zamordyzmu forumowego za miękki jest, za pobłażliwy.
Wciąż z szacunkiem, moderator z lekką nutą zamordyzmu zdziesiątkowałby tu userów i ich posty.

Przy innej moderacji nie byłoby tych postów.
Paulka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paulka » 23.09.2015 07:41

jara napisał(a):. No bo jak inaczej skomentować podpis pod avatarem nowo mianowanej moderator. Nikt z rządzących guru tego nie dostrzegł?

Podpis dotyczył między innymi takich osób jak ja i pewnie nadal dotyczy, więc proszę sobie nie uzurpować prawa zawłaszczania ignorów. :lol:

Patrząc na to całe Wasze zamieszanie z boku śmiem zauważyć, że chyba tylko garbowski wyszedł z tego z twarzą. A może był po prostu przewidujący ?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.09.2015 10:59

A propos,MP i wszystkich innych,którzy byli a juz ich nie ma ;)

Martin Niemöller, 1892-1984
(niemiecki pastor luterański; wiersz napisany w obozie w Dachau w 1942 r.)

Kiedy przyszli po Żydów, nie protestowałem. Nie byłem przecież Żydem.
Kiedy przyszli po komunistów, nie protestowałem. Nie byłem przecież komunistą.
Kiedy przyszli po socjaldemokratów, nie protestowałem.
Nie byłem przecież socjaldemokratą.
Kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem. Nie byłem przecież związkowcem.
Kiedy przyszli po mnie, nikt nie protestował. Nikogo już nie było.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.09.2015 11:17

A lista moderatorów zacna przecież a wy rysia sie czepiacie :
group11979.html
;)
Morski Pas
Koordynator konkursów

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morski Pas » 23.09.2015 22:57

hepik napisał(a):A propos,MP i wszystkich innych,którzy byli a juz ich nie ma ;)

Martin Niemöller, 1892-1984
(niemiecki pastor luterański; wiersz napisany w obozie w Dachau w 1942 r.)

Kiedy przyszli po Żydów, nie protestowałem. Nie byłem przecież Żydem.
Kiedy przyszli po komunistów, nie protestowałem. Nie byłem przecież komunistą.
Kiedy przyszli po socjaldemokratów, nie protestowałem.
Nie byłem przecież socjaldemokratą.
Kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem. Nie byłem przecież związkowcem.
Kiedy przyszli po mnie, nikt nie protestował. Nikogo już nie było.

Przeczytałem to milionstopięćdziesiąttysięcy razy i wybacz, ale nie kumam co poeta (autor postu, nie wiersza) miał na myśli. Ten wiersz chyba jest o tych, którzy zostali wyrzuceni z forum. Ja zrezygnowałem z funkcji na własne życzenie, bo nie chciało mi się kupować następnej klawiatury na bezskuteczne kopanie się z końmi.

pozdrav K

PS1. Tę listę którą przytoczyłeś post niżej trzeba traktować jak listę honorową. Na tym forum panuje taki dziwny zwyczaj, że byłych działaczy nie wycina się ze wspólnych zdjęć.

PS2. Po kimś kto jest mi równy wiekiem i prawdopodobnie poziomem też, spodziewam się jaśniejszego wyrażania myśli :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2015 09:31

Tak mi się nasunęło "a propos" i nic nie poradzę.
Zwolnienia z pracy nie są tylko dyscyplinarne albo po wypowiedzeniu przez pracodawcę.
Czasami za porozumieniem stron albo wypowiada pracownik.
A,że po "mobingu" gdy ktos juz psychicznie i fizycznie ma dość to juz inny temat ;)

Ja tam żałuję ,że ci mądrzejsi juz tylko są symbolicznie na liście moderatorów ;)
Za Twoich czasów chyba nie byłoby tak,że w wątku :
is-panstwo-islamskie-grozi-chorwacji-t48758-270.html#p1646745
maja się dobrze czysto rasistowskie wypowiedzi a ja akurat w dwóch innych wątkach mam zablokowany dostep.
Bo odrobine bronię tych wszystkich "ciapatych" morderców białej ,polskiej rasy.

PS
Technicznie ciekawe rozwiązanie.Nie ma upomnień,nie ma bana a w niekórych tematach -"zablokowany"

PS
Czytając tych kilka ostatnich postów z w/w wątku,widząc,że sa tolerowane ,nie usunięte,bez banów wstydzę się,że przez tyle lat bylem uczestnikiem tego forum.
Jeszcze nie bardzo wiem jak technicznie nie byc uczestnikiem tego forum.
Na razie wysłałem meila do admina o usunięcie mojego konta.
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 24.09.2015 11:15

hepik napisał(a):Jeszcze nie bardzo wiem jak technicznie nie byc uczestnikiem tego forum.
Na razie wysłałem meila do admina o usunięcie mojego konta.

Taką operację można przeprowadzić samemu.

Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2015 11:59

Tak,tak,już doszedłem do tego.Jeszcze trochę porządków w swoich relacjach i odszukanie swojego hasła,bo wygenerowane automatycznie i zapisane w pamieci.
Jeśli mail ze strony cro.pl z hasłem skasowany,to jeszcze najpierw wygenerowanie nowego...
Nic w życiu nie jest proste ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2015 19:53

Czas na mnie. ;)
Pa.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2015 20:04

FUX napisał(a):
Morski Pas napisał(a):Cała prawda jest taka, że moją filozofią było forum jest dla wszystkich a większość wołała wprowadź zamordyzm. Przykro mi, ale ja do wprowadzania zamordyzmu się nie nadaję i dlatego przekazałem Was w łapy Rysia, który potrafi realizować ten vox populi.

pozdrav K.

I to jest kwintesencja. Zbliżone argumenty wczoraj do Janusza nie trafiły...

Przed chwilą napisałem do Janusza coś o tym, w temacie X (w sumie nie ma gdzie pogadać). Niestety patrząc na historię najbliższą, nie spodziewam się merytorycznej odpowiedzi i sensownej reakcji ...
Siedzący u koryta stawiają warunki.
Jak się warunki nie podobają to sp...... (czytaj punkt X regulaminu). Wszystko w temacie.
Ludzie aktywni, pomagający kiedyś nowym na forum, czy w drodze do Cro nie mają racji bytu...wg mnie to początek końca..
P.S.
W tzw. międzyczasie nadeszło ostrzeżenie :!:
Mój "kumpel" Janusz zareagował...pewnie zgodnie z regulaminem... :wink:
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 24.09.2015 20:46

slapol napisał(a):Mój "kumpel" Janusz zareagował...pewnie zgodnie z regulaminem... :wink:

Widzisz, takich masz kumpli :oczko_usmiech: :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone