napisał(a) andeo » 25.09.2015 07:19
slapol napisał(a):...wg mnie to początek końca
Dawno już o tym pisałam,może nie do końca ,nomen omen ,chodziło mi o całkowity upadek,co o jakość forum.
Wiele osób ,których relacje czytałam i korzystałam ,odstępuje od tego,nie piszą i mało się udzielają .Wielu pojawia się tylko przy okazji pisania swojej relacji ,ale też w relacjach rzadko są jakieś fajne dyskusje ,pytania.Często ludzie wchodzą pooglądać"obrazki" ,na żarty ,zapytania ,anegdotki piszącego ,mało kto reaguje ,bo nie czyta uważnie.Uważam że wchodzi tu coraz więcej osób chcących aby im na tacy wszystko podać,dostają w zamian linki i ...bujajcie się
Kiedyś jak zaczynałam czytać to forum wyglądało to troszkę inaczej.
Nie lubię mówić o nieobecnych ,ale muszę napisać ,że na Bociana zawsze można było liczyć ,nie raz tłumaczył mi piosenki,nawet konsultował z Kasią która mieszka w Chorwacji ,nie raz odpowiadał na pytania ,bardzo szczegółowo,wiele razy wstawiał prywatne zdjęcia, mimo że relacji nie pisał. To bardzo pomocny user,nie znam osobiście,nic mi nie dyktuje ,wina z nim nie piłam ,ale bardzo żałuję że tak się sprawa potoczyła i liczę ,że może coś się zmieni w tym temacie.Tylko czy Jego to jeszcze interesuje?