Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2015 21:17

dids76 napisał(a):
slapol napisał(a):Mój "kumpel" Janusz zareagował...pewnie zgodnie z regulaminem... :wink:

Widzisz, takich masz kumpli :oczko_usmiech: :mrgreen:

Dids...nie kumpli...tylko "kumpli"...to chyba różnica tak :?: :lol:
Prawdopodobnie niedługo dołączę do w/w, którego posty są opatrzone "nickiem"...użytkownik usunięty...

P.S.
Jedna jest globalna nieścisłość...powinno być: użytkownik sam się usunął :!: :!: :!:
andeo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 25.09.2015 07:19

slapol napisał(a):...wg mnie to początek końca

Dawno już o tym pisałam,może nie do końca ,nomen omen ,chodziło mi o całkowity upadek,co o jakość forum.
Wiele osób ,których relacje czytałam i korzystałam ,odstępuje od tego,nie piszą i mało się udzielają .Wielu pojawia się tylko przy okazji pisania swojej relacji ,ale też w relacjach rzadko są jakieś fajne dyskusje ,pytania.Często ludzie wchodzą pooglądać"obrazki" ,na żarty ,zapytania ,anegdotki piszącego ,mało kto reaguje ,bo nie czyta uważnie.Uważam że wchodzi tu coraz więcej osób chcących aby im na tacy wszystko podać,dostają w zamian linki i ...bujajcie się :roll:
Kiedyś jak zaczynałam czytać to forum wyglądało to troszkę inaczej.
Nie lubię mówić o nieobecnych ,ale muszę napisać ,że na Bociana zawsze można było liczyć ,nie raz tłumaczył mi piosenki,nawet konsultował z Kasią która mieszka w Chorwacji ,nie raz odpowiadał na pytania ,bardzo szczegółowo,wiele razy wstawiał prywatne zdjęcia, mimo że relacji nie pisał. To bardzo pomocny user,nie znam osobiście,nic mi nie dyktuje ,wina z nim nie piłam ,ale bardzo żałuję że tak się sprawa potoczyła i liczę ,że może coś się zmieni w tym temacie.Tylko czy Jego to jeszcze interesuje?
Paulka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paulka » 25.09.2015 10:35

andeo, pewnie masz sporo racji ale .... wydaje mi się, że nie ma co biadolić tylko brać się do tworzenia nowego być może konkurencyjnego forum.
andeo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 25.09.2015 15:08

ha! to jest myśl :mrgreen: ale jednak szkoda tego co było i trudno się zgodzić z niektórymi decyzjami
ZAJEC
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZAJEC » 26.09.2015 12:23

Czytam to co piszecie i dochodzę do wniosku ,że piosenka klapy Sufit-"PROPLAKAT CE SRCE" całkowicie odzwierciedla zaistniałą na forum atmosferę.
andeo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 26.09.2015 13:02

niestety nie wiem o czym śpiewają :?
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 09.10.2015 18:45

Czy jeszcze ktoś tu żyje 8O 8O 8O
totylkoja
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) totylkoja » 09.10.2015 19:53

Tu? ponoć administracja i moderatorzy mają się całkiem dobrze, a ludzie... cóż, ludzi się pobanuje, zmusi do odejścia i w ich miejsce wstawi się nowych, pokornych :)

Co to ja jeszcze chciałam...a! wiem!

end offffffffffff..........................
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 09.10.2015 20:11

Ural napisał(a):Czy jeszcze ktoś tu żyje 8O 8O 8O

A co potrzeba? :smo:
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 10.10.2015 07:58

Chleba naszego powszedniego ....... :mrgreen:
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 17.10.2015 07:02

Amen.
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 23.10.2015 11:20

Żyje tu kto czy wszyscy powymierali :?: :?: :?:
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 23.10.2015 11:22

żyć, żyją, ale pisać o pogodzie to nam się nie chce, a tu wiele więcej nie można :roll:
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 24.10.2015 03:55

Można ........................ tylko nie kłócić się. Brak wiodących osób w tym wątku.
klopot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) klopot » 24.10.2015 15:02

Ural napisał(a):Można ........................ tylko nie kłócić się. Brak wiodących osób w tym wątku.

Widziałeś żeby ktoś się kłócił w tym wątku :oczko_usmiech:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone