Edit: User Aldonka również dołączyła do listy banów stałych.
Jarku. To była czysta złośliwość z mojej strony do czego się przyznaję. Natomiast z czego ona wynikała już wyjaśniam. Poszukaj na forum wzmianek o ludziach południa. Pierwszy użył jaj Anakin w wątku zupełnie niekonfliktowym. Potem tekst wielokrotnie został zapożyczony jak choćby tu:
Bocian napisał(a):Ja dostałem z 5 kilo sardynek które złapaliśmy z Bobo (było ich więcej) i bujałem sie z nimi ze 2hZrobiłem z nich gavuni
Co do muli to gospodarze mieli niewielką hodowlę na linie od bojki ale swego czasu Polacy przyjechali i bez pytania zeżarli wszystkie a muszle wrzucili tam gdzie jest kąpielisko... To musieli być jacyś Ludzie Południa...
Możesz samodzielnie jeszcze poszukać w wielu miejscach podobnych złośliwości. Do pewnego momentu może to być odbierane jako humor, ale jak mówią co za dużo to i świnia nie zeżre. Tak więc miarka się przebrała. Może Admin i jednocześnie właściciel tego forum zdecyduje, że racja nie była po naszej stronie, wtedy może user Bocian będzie administratorem czy modem. Na razie jest jak jest - decyzje zapadły.

.png)
.png)
.png)
.png)