To dam ku przypomnieniu trochę wspomnień ze spotkań i zlotów

.png)
jara napisał(a):Bocian napisał(a):yzedef napisał(a):Dobra ale można gadać również o dupie Maryni..., no chyba że ktoś nie lubi bo jest homo...
Toć właśnie o tym piszęI niekoniecznie o Marynię chodzi
Siema. Może być Marynia. I tak wiocha
.png)
Bocian napisał(a):Patrzajta, czas zaiwania a nikt zlotu nie ogłasza. Taki jeden co dla niego było jak palcami pstryknąć też widać płynu w usta nabrałMoże zimowy będzie
krakuscity napisał(a):Bocian napisał(a):Patrzajta, czas zaiwania a nikt zlotu nie ogłasza. Taki jeden co dla niego było jak palcami pstryknąć też widać płynu w usta nabrałMoże zimowy będzie
A pamiętasz jak na ostatnim krakowskim spotkaniu rozmawialiśmy o następnym zlocie? Pytaliśmy Agę i Ciebie czy ewentualnie coś zorganizujecie ? Potwierdzenia i zaprzeczenia z Waszej strony nie było więc może jednak coś na last minute zorganizujecie. Jak już zrobicie 18 zlot to i ktoś za rok zrobi 19-ty a o jubileuszowy 20-sty się nie martwcie bo zgodnie z obietnicą zrobimy go razem z Krakusową i pewnie z innymi Krakusami.
![]()
Ps. Wlazłem tu pierwszy raz przez przypadek i zaraz spadam.
pozdrav Boćku z Chorwacji.
.png)
jara napisał(a):Ps.krakuscity napisał(a): Wlazłem tu pierwszy raz przez przypadek i zaraz spadam.
Mnie było miło Ciebie gościć.
Pozdrawiam.
.png)
Bocian napisał(a):SiemkaDla mnie ta rozmowa była prowadzona w konwencji żartu i tak ją traktowałem. Jak Aga to nie wiem
![]()