Szkoda by było aby taka ciekawa konwersacja zniknęła w śmietniku...
"anakin » 31-07-2015 15:00
Z tego co pamiętam, to wszystkie obowiązkowe "punkty" każdego Zlotu zostały zachowane, bez względu na to kto ile pierdów w tym wątku zostawi.
Fakt, meczu nie było, ale ciężko grać 7:2 i z tego właśnie powodu były te karne.
Obsrywania dupy jak widać jednak ciąg dalszy.
Tutaj na południu zwyczaj jest taki, że to gość przychodzi się witać z gospodarzem, który go zaprosił, a nie wchodzi na zasadzie całujmniewjaja (oczywiście z gębą pełną pretensji do wszystkich, tylko nie do siebie), nie otworzywszy gęby.
Ot, taka sytuacja.
Zwyczajowo (jak już Ania napisała) na każdym Zlocie ujawniają się organizatorzy następnego.
W Zatorze nic takiego nie miało miejsca.
Z czyjej winy?
Wyznafcy, jak mniemam posiadają na ten temat jedynie słuszną teorię, więc ode mnie tyle w temacie.
Zasrać można każdy temat.
Ten też.
edit:
A, przepraszam.
Nie było jeszcze corocznej narcystycznej kąpieli zlotowej, choć warunki ku temu były wymarzone:
Powiększ (rzeczywiste wymiary: 1000 x 665)Obrazek
Niestety wstęp nie był wliczony w koszt Zlotu, tak więc każdy na własną rękę musiałby kupić bilet , jeżeli chciał podziwiać.......rzeźbę.
Chętnych jednak nie było.
end offffffffffffff........"
" Bocian » 31-07-2015 17:37
A u nas, niezależnie w jakiej stronie świata, ktoś kto zaprasza gości to wychodzi do nich i ich wita bo to świadczy o kulturze i dobrych manierach. Nawet jak kogoś nie akceptuje i ma go w d... I tak właśnie z kulturą postąpiła większość organizatorów Zlotu czyli bardzo serdecznie przywitał mnie Krakuscity, fiolek i Joker28. Obowiązek został spełniony a dalej to bujaj sie pan sam, takie reguły. Ja na Zlot przyjechałem z postanowieniem zażegnania konfliktów na forum ale takie postawienie sprawy na początku ustawiło temat do końca

I można zakłamywać rzeczywistość, nazywać pisanie prawdy zasrywaniem wątków... Może na młodych co nie wiedzą kto z kim śpi to działa

Można straszyć jakimiś wklejkami na zasadzie Prezesa wiem ale nie powiem

naiwni uwierzą, że jak mówi że ma to ma czyli ci mitycznie jacyś wyznafcy szkalują... No to poprosimy te wklejki, już trzy osoby o tym mówiły

I ci niby wyznafcy to kto to jest? Nazwijmy rzeczy po imieniu

Czyi to wyznawcy? Kogo?

Czy chodzi o grupę wywrotowcy cro.pl z fejsa?

Kogo ci ludzie wyznają? Kogo wyznaje Baśka, jara, ita, Maciej, Aga, Andrzej, Katarzyna, Ewa, Oksa, telepol, Aśka...

Co do kąpieli to nie było sprzyjających warunków

Gdyby były to byłaby może i kąpiel gdyby znaleźli sie odważni

To że ja jestem narcyzem to wiem

Ale nie wiedziałem, że Olo, Winek, Egon i syn Romka Michał też nimi są

I co do narcyzmu to napisz kto podczas kąpieli na Jurkowym zlocie łaził za mną i robił mi zdjęcia, kadząc tak, że aż głupio mi sie robiło

Muszę zapytać na fejsie w wywrotowcach dlaczego nie ogłoszono w Zatorze następnego zlotu

Skurczybyki nie przypucowali się , że wiedzą

"