Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 23.07.2015 12:38

Dla niedowartościowanych dziamdziaków :) I zakompleksionych :) Można? Ale to pewnie plecak :)
http://wiadomosci.onet.pl/opole/nadinsp ... cji/c0nz1v
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 23.07.2015 15:38

klopot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) klopot » 23.07.2015 18:42

Bocian napisał(a):Dla niedowartościowanych dziamdziaków :) I zakompleksionych :) Można? Ale to pewnie plecak :)
http://wiadomosci.onet.pl/opole/nadinsp ... cji/c0nz1v

Witam
To nie plecak, to zapotrzebowanie na zaistniałą sytuację :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 26.07.2015 20:04

To co? Trochę zlotowo dalej? :)
Hłe, hłe, dwaj przyjaciele z boiska :lol:
Obrazek
Tu dwaj przyjaciele spoza boiska :)
Obrazek
A to se ne wrati...
Obrazek
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 01.08.2015 08:45

Szkoda by było aby taka ciekawa konwersacja zniknęła w śmietniku...
"anakin » 31-07-2015 15:00
Z tego co pamiętam, to wszystkie obowiązkowe "punkty" każdego Zlotu zostały zachowane, bez względu na to kto ile pierdów w tym wątku zostawi.
Fakt, meczu nie było, ale ciężko grać 7:2 i z tego właśnie powodu były te karne.
Obsrywania dupy jak widać jednak ciąg dalszy.
Tutaj na południu zwyczaj jest taki, że to gość przychodzi się witać z gospodarzem, który go zaprosił, a nie wchodzi na zasadzie całujmniewjaja (oczywiście z gębą pełną pretensji do wszystkich, tylko nie do siebie), nie otworzywszy gęby.

Ot, taka sytuacja.

Zwyczajowo (jak już Ania napisała) na każdym Zlocie ujawniają się organizatorzy następnego.
W Zatorze nic takiego nie miało miejsca.
Z czyjej winy?
Wyznafcy, jak mniemam posiadają na ten temat jedynie słuszną teorię, więc ode mnie tyle w temacie.
Zasrać można każdy temat.
Ten też.

edit:
A, przepraszam.
Nie było jeszcze corocznej narcystycznej kąpieli zlotowej, choć warunki ku temu były wymarzone:
Powiększ (rzeczywiste wymiary: 1000 x 665)Obrazek
Niestety wstęp nie był wliczony w koszt Zlotu, tak więc każdy na własną rękę musiałby kupić bilet , jeżeli chciał podziwiać.......rzeźbę.
Chętnych jednak nie było.

end offffffffffffff........"

" Bocian » 31-07-2015 17:37

A u nas, niezależnie w jakiej stronie świata, ktoś kto zaprasza gości to wychodzi do nich i ich wita bo to świadczy o kulturze i dobrych manierach. Nawet jak kogoś nie akceptuje i ma go w d... I tak właśnie z kulturą postąpiła większość organizatorów Zlotu czyli bardzo serdecznie przywitał mnie Krakuscity, fiolek i Joker28. Obowiązek został spełniony a dalej to bujaj sie pan sam, takie reguły. Ja na Zlot przyjechałem z postanowieniem zażegnania konfliktów na forum ale takie postawienie sprawy na początku ustawiło temat do końca :) I można zakłamywać rzeczywistość, nazywać pisanie prawdy zasrywaniem wątków... Może na młodych co nie wiedzą kto z kim śpi to działa :) Można straszyć jakimiś wklejkami na zasadzie Prezesa wiem ale nie powiem :) naiwni uwierzą, że jak mówi że ma to ma czyli ci mitycznie jacyś wyznafcy szkalują... No to poprosimy te wklejki, już trzy osoby o tym mówiły :) I ci niby wyznafcy to kto to jest? Nazwijmy rzeczy po imieniu :) Czyi to wyznawcy? Kogo? :) Czy chodzi o grupę wywrotowcy cro.pl z fejsa? :) Kogo ci ludzie wyznają? Kogo wyznaje Baśka, jara, ita, Maciej, Aga, Andrzej, Katarzyna, Ewa, Oksa, telepol, Aśka... :)
Co do kąpieli to nie było sprzyjających warunków :) Gdyby były to byłaby może i kąpiel gdyby znaleźli sie odważni :) To że ja jestem narcyzem to wiem :) Ale nie wiedziałem, że Olo, Winek, Egon i syn Romka Michał też nimi są :) :) I co do narcyzmu to napisz kto podczas kąpieli na Jurkowym zlocie łaził za mną i robił mi zdjęcia, kadząc tak, że aż głupio mi sie robiło :lol:
Muszę zapytać na fejsie w wywrotowcach dlaczego nie ogłoszono w Zatorze następnego zlotu :) Skurczybyki nie przypucowali się , że wiedzą :mrgreen:"
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 01.08.2015 08:55

A i rączki czyściutkie, bo to Autorka wątku prosiła o jego zamknięcie.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 01.08.2015 08:59

A propos rączek to jara wiesz, nie rób scen... :mrgreen: :oczko_usmiech:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 01.08.2015 09:01

Bocian napisał(a):A propos rączek to jara wiesz, nie rób scen... :mrgreen: :oczko_usmiech:

Znowu prowokujesz :roll: :smo:

Siema.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 12.08.2015 13:08

Przyczółki... jeszcze nie zamknięte. Gdybyście chcieli coś o czymś, to ciągle zapraszam. Może ten wątek nie posłuży jako worek treningowy i pole doświadczalne.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 12.08.2015 13:52

Przecież ciągle do tego służy :) I może jakiś wycinek z niego da się skopiować i pokazać żeby zabolało. :mrgreen:
A widziałeś jara na fejsie w grupie Agi jak jeden burak wpadł w dyskusje i ujami rzucał?
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 12.08.2015 13:58

Bocian napisał(a):Przecież ciągle do tego służy :) I może jakiś wycinek z niego da się skopiować i pokazać żeby zabolało. :mrgreen:
A widziałeś jara na fejsie w grupie Agi jak jeden burak wpadł w dyskusje i ujami rzucał?

Widziałem i czytałem. Ale nie pohulał, bo go na ziemię jednym słowem sprowadzili.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 12.08.2015 14:06

jara napisał(a):
Bocian napisał(a):Przecież ciągle do tego służy :) I może jakiś wycinek z niego da się skopiować i pokazać żeby zabolało. :mrgreen:

Widziałem i czytałem. Ale nie pohulał, bo go na ziemię jednym słowem sprowadzili.

Tak mi sie też jakoś o oko obiło :)
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 12.08.2015 14:34

Zajebistość nie wszędzie działa i nie na każdego. A jak się jeszcze nie ma żadnej funkcji... . Ot, zwykły user, któremu można nakopać.
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 18.08.2015 15:07

Dzień Dobry... ładną mamy dziś pogodę, jara... niestety Pani ta awanturnica Chorwatka co nie lubi nas polaczków co pytałem o ofertę olała mnie... widać nie będzie się zniżała do korespondencji z naszą nacją :(
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 02.09.2015 09:01

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone