.png)
.png)
damianołódź napisał(a):Jaka tu cisza i spokój, nic się nie dzieje...Podjeżdżam wczoraj do Manufaktury, 12:35 na spotkanie biznesowe, oczywiście do wyboru 3500 miejsc parkingowych, kilka wjazdów z różnych stron Miasta Włókniarzy, jadę sobie tak turystycznie i wybieram, teraz w lewo, prosto tu jest cień, za 2h słońce przejdzie i cień przesunie się tuż obok nowego 3 poziomowego parkingu, może wjadę na parking, ale nie... mam 2m antenę CB na dachu i nie chcę mi się jej odkręcać, o stanę tu w tej alejce....
Podjeżdżam... a tu przed moimi oczami, wprost przed maską mojej M6 wyrasta wielki, zielony kufer z biało-niebieskim śmigłem i naklejka CRO.PL Jara
Wszechświat jest mały w swoim bezmiarze
Pozdro Jara
.png)
jara napisał(a):te kiero napisał(a):Dobry... apropos uskuteczniania biznesu, czy to nie Twoja posesja (noclegi+żarło) U Jara w Wiśle Malince k. skoczni![]()
Wpadłem tam na chwilę i rzuciło się w oczy
Witam. Nie, ale wszystko przede mną.
.png)
Bocian napisał(a):Witam przygłupów czyli tych normalnychNie witam lamusów, wazeliniarzy i zasuszonych ciotek. Ograniczam pisanie z uwagi na panująca nagonkę wynikającą z animozji osobistych i straszenie mnie banem na pw przez użytkownika Janusz Bajcer. Zapraszamy tych co mają konto na fb do Wywrotowców Cro.pl
Za ten post zapewne zgodnie z zapowiedziami użytkownika Janusz Bajcer będzie ban
.png)
jara napisał(a):Bocian napisał(a):Witam przygłupów czyli tych normalnychNie witam lamusów, wazeliniarzy i zasuszonych ciotek. Ograniczam pisanie z uwagi na panująca nagonkę wynikającą z animozji osobistych i straszenie mnie banem na pw przez użytkownika Janusz Bajcer. Zapraszamy tych co mają konto na fb do Wywrotowców Cro.pl
Za ten post zapewne zgodnie z zapowiedziami użytkownika Janusz Bajcer będzie ban
No i bądź tu zdrowy
.png)
jara napisał(a):yzedef napisał(a):Ja jestem
Oj, to tylko tak Ci się wydajeDo czasu.
.png)
yzedef napisał(a):jara napisał(a):yzedef napisał(a):Ja jestem
Oj, to tylko tak Ci się wydajeDo czasu.
No masz racje... nikt nie żyje wiecznie... dziś na Korczuli ma być jakaś impreza.. połowa roku czyli świętowanie jakby nowego roku.. maskarada i inne... normalnie bym pojechał ale że moje najmłodsze ma 5 lat to bałbym się że zgubięco do wątku, borek jest fajny zwlaszcza głowna plaza jest boska.... wina z matusko sa super ale mają beznadziejne tandetne korki..