Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
maxredaktor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maxredaktor » 23.06.2015 10:57

Zazdarszczam pozytywnie :)
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 24.06.2015 22:06

Cisza tutaj, jak makiem zasiał :oczko_usmiech:
jara pisał, że mieli...widać tenże mak :wink: :)
damianołódź
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) damianołódź » 26.06.2015 17:32

Jaka tu cisza i spokój, nic się nie dzieje...Podjeżdżam wczoraj do Manufaktury, 12:35 na spotkanie biznesowe, oczywiście do wyboru 3500 miejsc parkingowych, kilka wjazdów z różnych stron Miasta Włókniarzy, jadę sobie tak turystycznie i wybieram, teraz w lewo, prosto tu jest cień, za 2h słońce przejdzie i cień przesunie się tuż obok nowego 3 poziomowego parkingu, może wjadę na parking, ale nie... mam 2m antenę CB na dachu i nie chcę mi się jej odkręcać, o stanę tu w tej alejce....
Podjeżdżam... a tu przed moimi oczami, wprost przed maską mojej M6 wyrasta wielki, zielony kufer z biało-niebieskim śmigłem i naklejka CRO.PL Jara
Wszechświat jest mały w swoim bezmiarze
Pozdro Jara
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 26.06.2015 18:43

damianołódź napisał(a):Jaka tu cisza i spokój, nic się nie dzieje...Podjeżdżam wczoraj do Manufaktury, 12:35 na spotkanie biznesowe, oczywiście do wyboru 3500 miejsc parkingowych, kilka wjazdów z różnych stron Miasta Włókniarzy, jadę sobie tak turystycznie i wybieram, teraz w lewo, prosto tu jest cień, za 2h słońce przejdzie i cień przesunie się tuż obok nowego 3 poziomowego parkingu, może wjadę na parking, ale nie... mam 2m antenę CB na dachu i nie chcę mi się jej odkręcać, o stanę tu w tej alejce....
Podjeżdżam... a tu przed moimi oczami, wprost przed maską mojej M6 wyrasta wielki, zielony kufer z biało-niebieskim śmigłem i naklejka CRO.PL Jara
Wszechświat jest mały w swoim bezmiarze
Pozdro Jara

Dzięki. Pozdrawiam również. Ja tez tam biznes uskuteczniałem. Kupowałem synowi buty. :D
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 27.06.2015 18:39

Dobry... apropos uskuteczniania biznesu, czy to nie Twoja posesja (noclegi+żarło) U Jara w Wiśle Malince k. skoczni :lol: :?: Wpadłem tam na chwilę i rzuciło się w oczy :D
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 27.06.2015 19:04

te kiero napisał(a):Dobry... apropos uskuteczniania biznesu, czy to nie Twoja posesja (noclegi+żarło) U Jara w Wiśle Malince k. skoczni :lol: :?: Wpadłem tam na chwilę i rzuciło się w oczy :D

Witam. Nie, ale wszystko przede mną. :smo:
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 28.06.2015 09:54

jara napisał(a):
te kiero napisał(a):Dobry... apropos uskuteczniania biznesu, czy to nie Twoja posesja (noclegi+żarło) U Jara w Wiśle Malince k. skoczni :lol: :?: Wpadłem tam na chwilę i rzuciło się w oczy :D

Witam. Nie, ale wszystko przede mną. :smo:

Może warto wystąpić o prawo do nazwy :)?.
A dziś w na półwyspie kolejny pochmurny dzień... aha jako ciekawostkę powiem że namierzyliśmy i jako tako obejrzeliśmy (dosyć zbunkrowany jest) domek makłowicza :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.06.2015 10:21

Witam przygłupów czyli tych normalnych :) Nie witam lamusów, wazeliniarzy i zasuszonych ciotek. Ograniczam pisanie z uwagi na panująca nagonkę wynikającą z animozji osobistych i straszenie mnie banem na pw przez użytkownika Janusz Bajcer. Zapraszamy tych co mają konto na fb do Wywrotowców Cro.pl :)
Za ten post zapewne zgodnie z zapowiedziami użytkownika Janusz Bajcer będzie ban :)
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 30.06.2015 13:04

Bocian napisał(a):Witam przygłupów czyli tych normalnych :) Nie witam lamusów, wazeliniarzy i zasuszonych ciotek. Ograniczam pisanie z uwagi na panująca nagonkę wynikającą z animozji osobistych i straszenie mnie banem na pw przez użytkownika Janusz Bajcer. Zapraszamy tych co mają konto na fb do Wywrotowców Cro.pl :)
Za ten post zapewne zgodnie z zapowiedziami użytkownika Janusz Bajcer będzie ban :)

No i bądź tu zdrowy :roll:
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 30.06.2015 20:30

jara napisał(a):
Bocian napisał(a):Witam przygłupów czyli tych normalnych :) Nie witam lamusów, wazeliniarzy i zasuszonych ciotek. Ograniczam pisanie z uwagi na panująca nagonkę wynikającą z animozji osobistych i straszenie mnie banem na pw przez użytkownika Janusz Bajcer. Zapraszamy tych co mają konto na fb do Wywrotowców Cro.pl :)

No i bądź tu zdrowy :roll:

Ja jestem :)
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 30.06.2015 20:40

yzedef napisał(a):Ja jestem :)

Oj, to tylko tak Ci się wydaje :smo: Do czasu.
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 30.06.2015 21:14

jara napisał(a):

No masz racje... nikt nie żyje wiecznie... dziś na Korczuli ma być jakaś impreza.. połowa roku czyli świętowanie jakby nowego roku.. maskarada i inne... normalnie bym pojechał ale że moje najmłodsze ma 5 lat to bałbym się że zgubię :) co do wątku, borek jest fajny zwlaszcza głowna plaza jest boska.... wina z matusko sa super ale mają beznadziejne tandetne korki..
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 30.06.2015 21:17

yzedef napisał(a):
jara napisał(a):

No masz racje... nikt nie żyje wiecznie... dziś na Korczuli ma być jakaś impreza.. połowa roku czyli świętowanie jakby nowego roku.. maskarada i inne... normalnie bym pojechał ale że moje najmłodsze ma 5 lat to bałbym się że zgubię :) co do wątku, borek jest fajny zwlaszcza głowna plaza jest boska.... wina z matusko sa super ale mają beznadziejne tandetne korki..

Jesteś zdrowy, dopóki ktoś nie zrobi z Ciebie chorego.
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 30.06.2015 21:25

na to nie masz rady... zmienie temat... czy na caly plejsaku tak piżdzi bo juz mam dosyc tego wiatru jaki jest w kuciste :)
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 30.06.2015 21:28

yzedef napisał(a):na to nie masz rady... zmienie temat... czy na caly plejsaku tak piżdzi bo juz mam dosyc tego wiatru jaki jest w kuciste :)

To ja miałem patelnię w 2013. Jedna burza po południu. Ok. 20 minut. A Kuciste to Mekka windsurferów. :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone