Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.06.2015 11:24

Bocian napisał(a):Jakby ktoś nie wiedział to dostałem ostrzeżenie za, jak to moderacja nazwała, odgrzewanie kotleta. Czyli zacytowanie czyjegoś postu. Pamiętajcie, nie cytujcie niczego co kiedyś ktoś napisał bo za to jest ostrzeżenie.

Za cytowanie - ban....
Bez komentarza bo musiałabym napisać coś podpadające pod forumowy paragraf.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 01.06.2015 12:37

I znowu bany. Nawet nie pytam za co, bo jak to mówią: dajcie mi człowieka, a paragraf się znajdzie.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.06.2015 15:18

.bo i nie ma po co pytać...ani...kogo. :(

Ja chciałam administracji forum podziękować, że ze zjawiskowego forum zrobili something of low quality czyli, mówiąc po polsku, wielki chłam.Polak potrafi...zniszczyć wszystko co ma jakąkolwiek wartość w imię....''regulaminu''.No cóż - pogratulować tylko :evil:

W ramach protestu likwiduję swoje konto.

Bocian jest jedną z niewielu indywidualności na tym forum a ktoś uparł sie aby go ''załatwić'' w białych rękawiczkach.
Nie mam już siły walczyć o sprawiedliwość..o równe traktowanie wszystkich userów ponieważ na cropli wolność słowa nic nie znaczy.Wprowadzono dyktaturę i niczym za czasów komuny karze się tych co osmielają się odezwać.
Cropla sięgnęła dna i nie zanosi się na to aby się poźwignęła...tym bardziej, że moderatorzy są bardziej z ''przypadku'' niż z powołania...albo poprzez znajomości zlotowe:wink:

Do dawnej administracji mialam wielki szacunek, do obecnej mam tylko ...litość z odrobiną pogardy.
andeo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 01.06.2015 16:11

Nie wiem kto zlikwidował konto,ale w większości się z nią zgadzam .To forum ledwo żyje ,ludzie zakładają konta ,mają po 1-5 wpisów ,żeby spytać o kwaterę i spadają stąd .wielu aktywnych jest tylko wówczas jak piszą swoją relację,potem też na rok znikają .Jak nadarza się ciekawy temat,dyskusja to trzeba się mocno pilnować,żeby kogoś nie urazić .Bardzo mi się to nie podoba.Udzielam się na niejednym forum i nigdzie czegoś takiego nie widziałam,żeby wlepiać bany po kolei jak leci i doprowadza się do śmierci danego wątku,o co tu chodzi?
Cenzura? przecież mamy wolny kraj 8O To forum ma służyć rozrywce,kontaktom,dyskusji ,a nie do prywatnych wojenek ,czuję niesmak ,wielki niesmak.Pozamykać buzie wszystkim najlepiej ,tylko kto tu zostanie w końcu? :?
adikos
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) adikos » 01.06.2015 17:41

Racja , dlatego raczej rzadko pisze posty i mam spokojna glowe :) lecz to nie wyjscie z sytuacji .Pare lat temu dzialo sie oj dzialo tutaj ,zylo sobie forum swoim zyciem , teraz jest to glownie baza o apartamentach , ludzie wejda przeczytaja i znikaja na rok :(
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 01.06.2015 20:21

andeo napisał(a):To forum ledwo żyje

Bzdura, bzdura i jeszcze raz bzdura ( bez urazy koleżenko andeo), takie opinie( jak Twoje) powtarzają się co roku od wielu wielu lat. To forum sobie radzi doskonale od kilkunastu lat, choćby np. taki Gajus czy andeo mieliby inne zdanie.
Z wyrazami szacunku Gajus.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 01.06.2015 20:43

andeo napisał(a):To forum ledwo żyje ,ludzie zakładają konta ,mają po 1-5 wpisów ,żeby spytać o kwaterę i spadają stąd .wielu aktywnych jest tylko wówczas jak piszą swoją relację,potem też na rok znikają .

To ja pozwolę sobie, nie zgodzić się z tą opinią. Na konkurencyjnych forach, można znaleźć m. in. takie opinie o naszym:
Dwa lata temu, udając się pierwszy raz do Chorwacji, w poszukiwaniu cennych informacji, trafiłem na niesamowitą skarbnicę wiedzy jaką jest forum Cro.pl. Nie skłamię jeśli napiszę, że każdemu kto udaje się pierwszy raz do Cro, wystarczy wiedza zgromadzona na tym forum przez rzeszę aktywnych i zawsze pomocnych CroManiaków. Trudno jest scharakteryzować nawet w wielkim skrócie jakie pomocne informacje zawiera forum Cro.pl – po prostu musicie się tam udać, a po powrocie odwdzięczyć się za okazaną pomoc, udostępniając swoją wiedzę oraz opis podróży. Gorąco zachęcam do odwiedzenia forum każdą osobę, która udaje się nad Adriatyk.

Może nie rzesza, ale pewna grupa jest zawsze gotowa do pomocy. Forum jak każda społeczność gromadzi tych bardziej aktywnych, jak i tych zaglądających okazjonalnie, czy wręcz jednorazowo. Nie będzie przesadą, jeśli napiszę, że prawie każdy znajdzie tutaj odpowiedź na rozmaite pytania, dotyczące nie tylko podróży po Chorwacji.

Abstrahując od spraw turystycznych, można świetnie bawić się w rozmaitych wątkach poświęconych bardzo różnorodnym tematom. Jest sport, muzyka oraz gry. :wink:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 01.06.2015 20:49

andeo napisał(a):To forum ledwo żyje

Wybacz ale jakoś nie zauważyłem tego , a sam fakt że czasem w sobotę i w niedzielę mam czas wolny od forum i jak usiądę wieczorem to mam średnio 7-8 kartek do czytania , świadczy o tym że forum żyje i ma się dobrze.
Fakt że są posty z pytaniem o kwatery , ale bez przesady nie tylko tym forum żyje.
andeo napisał(a):Jak nadarza się ciekawy temat,dyskusja to trzeba się mocno pilnować,żeby kogoś nie urazić
.....bo skoro są tu "Asy" którzy wszystko wiedzą najlepiej , słyszą tylko siebie i nie trafiają do nich żadne argumenty oraz są przekonani tylko do swoich racji , to fakt trzeba trzymać lejce ......
andeo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 01.06.2015 21:20

Ja niestety w większości widzę zapytania o kwatery i ciągłe podsyłanie przestarzałych,często nieaktualnych linków ,bez zdjęć. To że forum umiera ,to oczywiście lekka ironia ,wiadomo że jest tu masa ludzi i zawsze coś się będzie działo . Nie odpowiada mi natomiast atmosfera ,tropienie kto, gdzie i w jaki sposób napisał ,czy postawił przecinek czy nie itp itd ,oraz liczne wycieczki osobiste .Nie wskazane tu są jakiekolwiek dyskusje,więc zakończę na tym .Bye bye ,bawcie się dobrze :papa:
PS .Bez gospodarza tego wątku jakoś mi niezręcznie tu urzędować :wink:
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 02.06.2015 08:17

maniust napisał(a):.....bo skoro są tu "Asy" którzy wszystko wiedzą najlepiej , słyszą tylko siebie i nie trafiają do nich żadne argumenty oraz są przekonani tylko do swoich racji , to fakt trzeba trzymać lejce ......

O tak !!! :mrgreen: , tutaj się z Tobą zgodzę :mrgreen:

andeo napisał(a):PS .Bez gospodarza tego wątku jakoś mi niezręcznie tu urzędować

Mnie w ogóle tutaj nie było, więc tym bardziej :wink:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 02.06.2015 08:23

Miećka w Przyczółku 8O = KONIEC ŚWIATA. :mrgreen:
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 02.06.2015 08:32

ASIULA HK napisał(a):
maniust napisał(a):.....bo skoro są tu "Asy" którzy wszystko wiedzą najlepiej , słyszą tylko siebie i nie trafiają do nich żadne argumenty oraz są przekonani tylko do swoich racji , to fakt trzeba trzymać lejce ......

O tak !!! :mrgreen: , tutaj się z Tobą zgodzę :mrgreen:

Co tu się dzieje ..... :mrgreen:
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 02.06.2015 09:06

maniust napisał(a):....bo skoro są tu "Asy" którzy wszystko wiedzą najlepiej , słyszą tylko siebie i nie trafiają do nich żadne argumenty oraz są przekonani tylko do swoich racji , to fakt trzeba trzymać lejce ......

bounty proszę o pytanie ... ( którzy są Ci Asy ... )
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 02.06.2015 11:48

bluesman napisał(a):bounty proszę o pytanie ... ( którzy są Ci Asy ... )

Kiedyś chyba naczelny napisał , że nie grzecznie jest pisać o nie obecnych.

P.S. Jara przepraszam cię że ci mącimy w wontku jak cię nie ma. :wink:
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 02.06.2015 12:15

maniust napisał(a):
bluesman napisał(a):bounty proszę o pytanie ... ( którzy są Ci Asy ... )

Kiedyś chyba naczelny napisał , że nie grzecznie jest pisać o nie obecnych.

P.S. Jara przepraszam cię że ci mącimy w wontku jak cię nie ma. :wink:

Wybacz Maniust ale pytanie dotyczyło usera, który nie ma bana :) ale za to jest ciekawski w kwestiach osobowych :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone