prosze o pomoc ......
napisał(a) marge » 12.07.2008 22:43
witam i bardzo prosze o pomoc i rade....a wiec-jade do Chorwacji po raz pierwszy wiec co tu duzo mowic-jestem "zielona".....zeby nie tracic duzo czasu.mamy tylko tydzien-wybralismy istrie...i tu zaczyna sie dramat-gdzie?mysle o zjechaniu w strone Puli.....szukam milego,spokojnego miejsca na absolutny wypoczynek...lubie kamieniste plaze,aby woda byla czysta,przejzysta....jak z kwaterami,mozna zaufac hotelom?mielismy bardzo ciezki rok,chcem odpoczac i nie myslec o zakupach,gotowaniu itd...jade z synem-13 lat i mezem-wiek pomine hehehe....chetnie bym trafila do milego,spokojnego miejsca bez wielkiego tloku,brrrrr.............wlasnie od tego uciekamy.....prosze poleccie mi cos....czy jak pojade.i gdzie???-w ciemno i zdecydujemy sie na hotel mam mozliwosc znalezienia go?a moze lepiej jakas kwatera i jedzenie na miescie?co wg.was nas taniej wyniesie?jestem tak skolowana ze zaczyna mnie to wszystko przerazac....mam nadzieje ze ktos sie zlituje i pomoze.....serdecznie dziekuje i pozdrawiam.......