Klara32 napisał(a):Dziękuję bardzo
Jeszcze jedno co znaczy to ?
.....a potom u rujnu.... ?
a potem we wrześniu
.png)
Klara32 napisał(a):Dziękuję bardzo
Jeszcze jedno co znaczy to ?
.....a potom u rujnu.... ?
.png)
.png)
Bocian napisał(a):No tak, nie doczytałem
Katarzyno, a co znaczy dokładnie to zdanie?
U isekivanju vasih, primite pregrst suncanih pozdrava
.png)
Bocian napisał(a):Klara32 napisał(a):Pani Kasiu przetłumaczy mi to pani ....
Bas i je drago da ste dobro. Nazalost, apartman u kojem ste bili i u koji bi ste se ponovo vratili je slobodan ood 16 do 26/06 a potom u rujnu, Ove godine su ljudi poceli rano sa rezervacijama. N, ako vas interesiraju druge smjestajne jedinice, vidjet cemo sta mozemo uraditi.
U isekivanju vasih, primite pregrst suncanih pozdrava
Miło nam że u was jest dobrze. Niestety apartman w którym byliście i w którym byście znowu chcieli być jest zajęty od 16 do 26 czerwca. W tym roku ludzie wcześnie zaczęli rezerwować. Jeśli interesują was inne kwatery popatrzymy co możemy zrobić. Przyjmijcie garść słonecznych pozdrowień.

.png)
Klara32 napisał(a):Dziękuję .....teraz rozumiem .
Dostałam jeszcze taki liścik ....
u tom periodu imamo samo dvokrevetne sobe sa kupatlom i upotrebom ljetne kuhinje. Kao sto sam vam vec napisala, mali apartman u kojem ste odsjeli bili, slobodan je od 16/06 do 26/06. Ugodan vikend vam zelim
.png)
Klara32 napisał(a):Dziękuję bardzo .
jeszcze ten krótki teks prosiłabym o tłumaczenie ....
Zasmuciła nas trochę ta wiadomość , że nasz apartament zajęty. My chcemy coś z niezależnym wejściem coś w stylu jak mieliśmy i najlepiej na parterze z tarasem , bierzemy raczej rowery i dlatego taka opcja nas interesuje. Wiem , że trochę póżno się obudziliśmy ale do końca nie znaliśmy terminu .
.png)
Klara32 napisał(a):Zasmuciła nas trochę ta wiadomość , że nasz apartament zajęty. My chcemy coś z niezależnym wejściem coś w stylu jak mieliśmy i najlepiej na parterze z tarasem , bierzemy raczej rowery i dlatego taka opcja nas interesuje. Wiem , że trochę póżno się obudziliśmy ale do końca nie znaliśmy terminu .
.png)
Havana napisał(a):Pani kasiu moglbym poprosic o kontakt na mail ( pw wyslane ) potrzebuje pomocy a nie moge nic znalezc
.png)