Pieniądze za rezerwację (100€) apartamentu 4+2 w terminie 28.06-11.07 wysłałem 16,01,2014 na podany adres. Druga rodzina wysłała 14,01 także 100 €. Proszę napisz mi na jakie nazwisko jest zarezerwowany apartament. Pozdrawiam
.png)
.png)
dzanas7 napisał(a):Witam i proszę o przetłumaczenie.
Pieniądze za rezerwację (100€) apartamentu 4+2 w terminie 28.06-11.07 wysłałem 16,01,2014 na podany adres. Druga rodzina wysłała 14,01 także 100 €. Proszę napisz mi na jakie nazwisko jest zarezerwowany apartament. Pozdrawiam
.png)
.png)
dzanas7 napisał(a):Mirko ratuj ponownie
Droga Milenko
Na kogo z Polski masz zarezerwowany ten górny apartament. Majeczka mówi że nie otrzymałaś pieniędzy i zarezerwowałaś komuś innemu. W apartamencie 4+2 mają być dwie rodziny (Janas i Kulińska) Zaliczki wysłaliśmy listami. Każdy po 100€. Czy rezerwacja na te nazwiska jest aktualna.
.png)
mirko napisał(a):DaJaRa napisał(a):Proszę o przetłumaczenie:
"Czy gdzieś w pobliżu znalazł by się kawałek równego terenu, np. boisko sportowe, łąka, itp., które można by wykorzystać do startów i lądowań paralotni z napędem (PPG)?"
Je li se negdje u blizini može naći malo ravnog terena, np. sportski teren, livada itd., koji bi se mogao iskoristiti za uzletanje i sletanje paraglajdera sa motorom (PPG).
.png)
.png)
dzanas7 napisał(a):Drogi Mirko a teraz proszę o przetłumaczenie w drugą stronę;)
Ja nisam primila novac a rezervirala sam za dvije obitelji neka budubez brige a kad ja primim novac javit ću vam. Budite spokojni i pozdrav. Javim vam se preko skipea. Posaljite mi skipe na mob veceras u 7 sati se cujemo
.png)
.png)
.png)
Dżejan napisał(a):Proszę o przetłumaczenie:
"Poszukuję apartamentu 2+2 (2 dorosłych + 2 dzieci) z klimatyzacją i balkonem (tarasem) w terminie
5 - 17 lipca 2014 (12 noclegów), proszę o przysłanie ceny, i warunków rezerwacji"
nie wiem co tam jeszcze powinno być w takim zapytaniu, do tej pory byłem 2 razy w ciemno...
.png)
goshka napisał(a):Bardzo proszę o tłumaczenie:
"Dobro jutro.dragi gosti zbog posla,nisam se imao vremena javiti.javiću vam najkasnije sutra,mislim da neće biti problema za termin ,za vas ostaće ista cijena kao i prošlo ljeto,
Dobro jutro ,Bog vam dao sreću i zdravlje u novoj 2014godini ,za potvrdu rezervacije čujemo se sutra,mislim da neće biti problema za termin,za vas će cijena biti ista, ako imate kakvih želja i primjedbi molim da mi javite,čujemo se uskoro za detalje,pozdrav iz tople Sime +2:-)"
Z góry pięknie dziękuję
Pozdrawiam