Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Prośba o namiary

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Cinek200100
Autostopowicz
Prośba o namiary

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cinek200100 » 26.04.2010 07:48

Witam Koleżanki i Kolegów
Już kolejny raz planujemy z rodziną wyjazd do Chorwacji.
Byliśmy już 2 razy w Segedzie i bardzo nam się tu podobało.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Bardzo miły gospodarz, wysoki standard, czysto, 50 metrów do plaży.
Tym razem poszukuję sprawdzonego miejsca z dobrym dostępem do morza (jesteśmy z synem i szwagrem zapaleńcami windsurfingu), tak żeby nie biegac ze sprzętem po ulicach :)
Czy możecie mi coś polecić? 4 osoby dorosłe + 2 dzieci, od 4 do 17 lipca
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dzięki i piozdrawiam
Cinek200100
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cinek200100 » 26.04.2010 09:56

Może Ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z
Villa PiM ze strony zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Chodzi mi głównie o komunikację do plaży (transport zestawów windsurfingowych) i standard.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.04.2010 10:14

Cinek200100 napisał(a):Może Ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z
Villa PiM ......

Na dzień dobry poszukaj czy czasami ktoś juz o tym nie pisał: www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=21451&highlight=

Cinek200100 napisał(a):Czy możecie mi coś polecić? 4 osoby dorosłe + 2 dzieci.....

namiary są w dziale FAQ - pogrupowane wg rejonów, polecane, bezpośrednie, przez agencje itp.
Miłej lektury ;-)
Magda333
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Magda333 » 26.04.2010 10:34

Im więcej czytam to forum tym mniej wiem :( Jeszcze nie dawno chciałam jechac na Korculę ale teraz to juz nawet tego nie jestem pewna. Na moich barkach spoczywają szczęsliwe wakacje 9 osób :!: Proszę podajcie jakies sprawdzone miejsce albo z basenem albo nad samym morzem. Wiem, ze niektórzy z Was mają takie super miejsca :D Sama jezdze całe zycie na wakacje do Włoch i takie takowe mam :D W Chorwacji nie bylismy nigdy.
Moj mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
bobemce
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bobemce » 01.05.2010 00:31

Magda333 napisał(a):Im więcej czytam to forum tym mniej wiem :( Jeszcze nie dawno chciałam jechac na Korculę ale teraz to juz nawet tego nie jestem pewna. Na moich barkach spoczywają szczęsliwe wakacje 9 osób :!:

Korcula to dobry wybór. Nie podałaś za to, kiedy chcesz jechać, jakiej miejscowości szukasz i w ogóle i w szczególe. Na stronach pośredników da się znaleźć sporo ofert, pomimo tego, że mamy już maj... Dla chcącego nic trudnego.
Magda333
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Magda333 » 01.05.2010 20:23

bobemce napisał(a):Korcula to dobry wybór. Nie podałaś za to, kiedy chcesz jechać, jakiej miejscowości szukasz i w ogóle i w szczególe. Na stronach pośredników da się znaleźć sporo ofert, pomimo tego, że mamy już maj... Dla chcącego nic trudnego.

Wyjazd planujemy 24 lipca jedziemy tylko na tydzien i tak sobie myslę, ze ta Korcula bardzo daleko. Szukam jakiejs spokojnej miejscowosci a jednoczesnie atrakcyjnej dla czwórki nastolatkow. Przydałoby się troche komfortu, blisko plazy albo basen przy domku. Przewertowałam juz setki ofert i albo nie ma miejsca albo nam nie pasuje. Nie pasuje bo wiadomo jaka moze byc roznica między folderem a rzeczywistoscią. Dlatego poprosiłam o jakies sprawdzone miejsce.
bobemce
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bobemce » 01.05.2010 23:40

Magda333 napisał(a):Wyjazd planujemy 24 lipca jedziemy tylko na tydzien i tak sobie myslę, ze ta Korcula bardzo daleko. Szukam jakiejs spokojnej miejscowosci a jednoczesnie atrakcyjnej dla czwórki nastolatkow.

Ofert z basenem w Chorwacji wielu nie widziałem, ale faktycznie czasami da się takie znaleźć. Ale jak chcesz chatkę z basenem i nie chcesz, żeby było daleko - zawsze masz Niechorze :P A tak na poważnie - jeśli w siedmiodniowy urlop wliczasz też podróż, to na miejscu będziecie mieli pięć noclegów. Wówczas faktycznie warto zastanowić się o czymś bliżej, choć jadąc do Chorwacji zaoszczędzicie maksymalnie około 5-6 godzin.

Na Korculi mogę polecić miejscowość Zavalatica, napisz do Alberta Marelicia (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl), może on Ci pomoże. Jest właścicielem jedynej restauracji w miejscowości. U niego nie stacjonowałem, ale ma dwa całkiem ładnie ulokowane apartamenty przy samym brzegu morza. Do plaży za to jest kawałek :P

Bajdełej - co masz na myśli pisząc atrakcyjnej?:D
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 02.05.2010 08:53

Ostatnie doświadczenia w przeszukiwaniu ofert (Bóg jeden wie ile ich już przejrzałam) mówi mi, że jeżeli w Chorwacji apartament ma basen to zazwyczaj jest dość daleko do plaży. Nie jest to oczywiście reguła.

Atrakcyjna to pewnie znaczy "wesoła" czyli jakieś dyskoteki, kluby itp. Takich niestety nie polecę, nie znam, w ogóle omijam takie miejsca szerokim łukiem :)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone