Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

prośba do Admina

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
baunty
Cromaniak
prośba do Admina

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 30.01.2014 20:24

Czy mogę odpisać romusiowi dlaczego wysłałem do niego JEDNĄ wiadomość PW?
Zresztą po otrzymaniu kilkunastu. od jego znajomych.

Piszę o tym publicznie, ponieważ widzę, że wymieniony wyżej user lubi upubliczniac prywatne rozmowy, a nie chcę mu po raz kolejny tłumaczyć , że się go nie przypierd...lam złośliwie i nie należę do żadnego TWA, oraz tego, że koło dupy mi latają jakieś rozgrywki.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 30.01.2014 20:52

baunty napisał(a):Czy mogę odpisać romusiowi dlaczego wysłałem do niego JEDNĄ wiadomość PW?

Piszę o tym publicznie, ponieważ widzę, że wymieniony wyżej user lubi upubliczniac prywatne rozmowy, a nie chcę mu po raz kolejny tłumaczyć , że się go nie przypierd...lam złośliwie i nie należę do żadnego TWA, oraz tego, że koło dupy mi latają jakieś rozgrywki.

Ja nie jestem adminem, ale odpuść sobie, nie jest wart uwagi ktoś, kto upublicznia korespondencję prywatną.
hrupek666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrupek666 » 30.01.2014 21:11

jara napisał(a):Ja nie jestem adminem

Czemu zablokowali przyczółki :?: :cry:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.01.2014 21:20

baunty napisał(a):Czy mogę odpisać romusiowi dlaczego wysłałem do niego JEDNĄ wiadomość PW?

Tradycyjna metoda witania nowych :)
Świetojebliwość górą, przecież tacy są pomocni dla nowych i zagubionych userów...
Także sie podłączam pod pytanie, z jakiego powodu zamknięto przyczółki?
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 30.01.2014 21:31

Bocian napisał(a):

Czy nie mylisz dwóch spraw czasem??? Jak ktoś jest upierdliwy to i nos z piętą połączy...
Jak do mnie chcesz to pisz.
Moi znajomi nie mają z tym żadnego związku. Przynajmniej ja nic o tym nie wiem.
I jestem ci bardzo wdzięczny że tak pieszczotliwie się do mnie zwracasz.
Ale nie pamiętam czy poznawaliśmy się?
stary admin
Administrator

Nieprzeczytany postnapisał(a) stary admin » 30.01.2014 21:39

To jest naprawdę ostatnie ostrzeżenie, bana dostaną wszyscy, którzy będą uczestniczyli w podobnych pyskówkach.

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone