Kochany Protku, czyż nie należy się słowo przepraszam ... czy też jeszcze zdjęcia wysłać do Szanownego Pana/Pani ...
Sugerować stary komuś kłamstwo to raz ... a sugerować komuś "przechwalanie się", że gdzieś był a nie był .. to jeszcze jedno i to znacznie gorsze ...
szczaw jesteś stary ... mało mądry ... choć czasem niegłupio piszesz
Odnośnie zachwytów pozostałych Cromaniaków ... teraz czytają te posty bardziej rozumiem specyfikę forum cro.pl i niektórych zachwyconych ludzi.
Owszem Primosten jest urokliwy ale jak dla mnie jest (tu napisałem oryginalnie dziurą ... ale odszczekuję Primosten w żadnym razie nie jest dziurą), umiejętnie zrobioną przez tubylców tak by zachwycała ... i pozwalała się np. oddać kontemplacji jak ktoś wyżej napisał.
Nie piszę tego jakoś złośliwie ... ja Chorwację traktuję tak jak inne kraje i nie widzę jej w stosunku do nich specjalnych zalet ...
Primosten: woda nie jest czysta tuż na południe (wróć ... nie chodzi mi o przystań tylko o drugą stronę .. czyli północ - korekta) od półwyspu ma natomiast klimat i urok .. jak dla mnie wystarczy ... jest sporo więcej miast i krajów do zwiedzenia ...

.png)
.png)
.png)