Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

primosten czy omis?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.08.2005 13:14

Kochany Protku, czyż nie należy się słowo przepraszam ... czy też jeszcze zdjęcia wysłać do Szanownego Pana/Pani ...
Sugerować stary komuś kłamstwo to raz ... a sugerować komuś "przechwalanie się", że gdzieś był a nie był .. to jeszcze jedno i to znacznie gorsze ...
szczaw jesteś stary ... mało mądry ... choć czasem niegłupio piszesz

Odnośnie zachwytów pozostałych Cromaniaków ... teraz czytają te posty bardziej rozumiem specyfikę forum cro.pl i niektórych zachwyconych ludzi.
Owszem Primosten jest urokliwy ale jak dla mnie jest (tu napisałem oryginalnie dziurą ... ale odszczekuję Primosten w żadnym razie nie jest dziurą), umiejętnie zrobioną przez tubylców tak by zachwycała ... i pozwalała się np. oddać kontemplacji jak ktoś wyżej napisał.
Nie piszę tego jakoś złośliwie ... ja Chorwację traktuję tak jak inne kraje i nie widzę jej w stosunku do nich specjalnych zalet ...
Primosten: woda nie jest czysta tuż na południe (wróć ... nie chodzi mi o przystań tylko o drugą stronę .. czyli północ - korekta) od półwyspu ma natomiast klimat i urok .. jak dla mnie wystarczy ... jest sporo więcej miast i krajów do zwiedzenia ...
Ostatnio edytowano 19.08.2005 13:31 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 2 razy
szczypas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) szczypas » 19.08.2005 13:19

ja napewno naleze do grupy ludzi którzy szukają cichej miejscowosci do spedzenia wakacji,,,

jezeli chodzi o PRZYGOTOWANIE miejscowosci pod turystów to napewno vodice,,, są duzo bardziej zkurortowane... niz primosten...

chodź tak naprawde w tych obu miejscowosciach pod przykrywka baru i traktów przymorskich jest gdzies zwykła moze i brudna ale napewno rdzenna dalmacja... tak ja uważam..

jestem i tak pod wrazeniem miejscowosci TISNO i ciszy jaka tam jest,,,,

i takie zwykłe życie....jak dla mnei bajka
zyrafka
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zyrafka » 19.08.2005 13:21

"jak cos mam super namiar na kwatere w primostenie... REWELACYJNI LUDZIE..... Ante i Jagoda... "

to ja poprosze o te namiary, napisz tylko cos o lokalizacji
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 19.08.2005 13:23

zyrafka
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zyrafka » 19.08.2005 13:31

a ak swoja droga to rozwineła sie niezła dyskusja
to moze jeszcze napisze czym sie sugerowalismy uwzgledniajac Primosten:
- autostrada do szibenika, a ze względu na to ze jedzie z nami male dziecko chcemy jak najszybciej dotrzec na miejsce
- na riwierze makarskiej juz bylismy i chcielismy cos innego, a zarazem "ciepłego" na wrzesień
- jak juz wczesniej pisalam, zalezy nam i na kanjpkach, i na urokliwych zakątkach

a omis ze wzgledu na niedaleka odleglosc od Slitu czyli tez autostrady, polaczenie gór z morzem i ciepełko:)
zyrafka
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zyrafka » 19.08.2005 13:32

http://www.primosten.hr/

under construction :(
szczypas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) szczypas » 19.08.2005 13:32

telefon
JAGODA

znajdź kieurnek na chorwacje i primosten

tel 1974449

(kierunek to chyba 18 do primostenu a do cro +38 ale sprawdź to)
jak jestes b zainteresowana to Ci mapke narysuje

mam tez foto ów włascicieli np podczas wspolnej kolacji kiedy nagrilowali tyle ryb i przyniesli tyle wina... wspólne śpeiwanie przy gitarce i rozmowy w 3 jezykach do rana.... :P
zyrafka
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zyrafka » 19.08.2005 13:34

szczypas mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.08.2005 13:34

szczypas Ty sobie jaja robisz czy masz dysleksję (bez urazy oczywiście)

pisze się: półka, morze, na pewno a nia pułka, moze i napewno
szczypas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) szczypas » 19.08.2005 13:36

spoko
nie ma urazy ale apropo moża to chodziło mi o MOŻE a nie o MORZE

CHODZIŁO MI O MOŻE!!!!

ale masz racje
powinno się pisac bez błędów!!!!!

dzięki za zwrócenie uwagi

pozdro
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 19.08.2005 13:40

szczypas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) szczypas » 19.08.2005 13:43

zdjęcia mówią same za siebie....

jak by co to służę swoimi... :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.08.2005 13:46

właśnie taki jest Primosten ... komu się podoba .. tankować auto ...

a wiecie, że są całkiem ładne zdjęcia Łodzi (oczywiście bez urazy, jako że robotnicza Łódź też ma całkiem ładne miejsca) ... ?
szczypas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) szczypas » 19.08.2005 13:49

aż mnie Bjur sprowokowałeś do dokładnego i poprawnego pisania nie tylko w imię szybkości odpowiedzi ale i w imię radości dla przyszłego czytelnika :roll:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.08.2005 13:52

no ... :D ... gżegżółka ... :D
... tylko interpunkcja jeszcze ... ale ponieważ to nie taka łatwa sprawa ... to może sobie odpuśćmy ...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

primosten czy omis? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone