Niech każdy jeździ tak jak mu wygodnie
.png)
.png)
jasio napisał(a):Jazda w nocy , lądowanie we mgle = zwiększone ryzyko ...
Człowiek nie nietoperz aktywny jest dzień a w nocy śpi ...
Jeśli nie musisz to nie jedz nocą .
Nie ryzykujcie tym bardziej że jedziecie z dziećmi.
.png)
saintmb napisał(a):Prędkość przelotowa jakieś 120-140 i nie ma problemu. Mój rekord odległości to 1480 km i po zajechaniu zaraz do wody:)
.png)
Może nie mam a może mamnew1984 napisał(a):jasio napisał(a):Jazda w nocy , lądowanie we mgle = zwiększone ryzyko ...
Człowiek nie nietoperz aktywny jest dzień a w nocy śpi ...
Jeśli nie musisz to nie jedz nocą .
Nie ryzykujcie tym bardziej że jedziecie z dziećmi.
jasio, nie do końca masz rację. W nocy jest o wiele mniejszy ruch, a większość trasy jedzie się nie polskimi drogami, gdzie dziura chowa się za dziurą, tylko autostradami. Mając mały ruch i często więcej niż dwa pasy w jedną stronę, jest to bardzo bezpieczne.
A dziecko się wyśpi i o wiele lepiej zniesie podróż, niż siedząc cały dzień i gapiąc się przez okno.
.png)
.png)
anakin napisał(a):spróbuj jechać z małymi dziecmi w dzień.....Sądzę,że szybko sie przekonasz (mimo wszystko ) do nocnej jazdy....![]()
![]()
.png)
.png)
No i jak dzidziuś zadowolony z wyjazduAdrianFire napisał(a):no dokładnie ja tez jeżdże z dzieckiem zawsze w zeszłym roku miał 10 miesiecy i całą noc przespał w tym roku jade tak samo wyjażdżam wieczorem i w nocy spokojnie sobie bede jachał bez słuchania z tyłu płaczu itp....
.png)
.png)
Rufus wyluzuj nie nazwałem Cie ciemniakiem ale nerwusem mógłbym .Forum jest po to aby sobie pomagać , pogadać itp . Przepraszam jak się poczułeś obrażonyrufus71 napisał(a):Jasio może jestem ciemniak ale nie truje na forum swoich mądrości jak kto co gdzie itp.Wiesz powiem tak:zrób tyle do przodu co ja do tyłu to porozmawiamy kto jak ma jechać.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi