Pod Moje miasto ... też nie do końca
P.s. kiedy dmuchano olbrzymi balon w kształcie pucharu, przemknęło mi przez myśl: ciekawe, czy nie ma tu gdzieś w pobliżu weldona?
.png)
.png)
.png)
.png)
Franz napisał(a):weldon napisał(a):Jakieś tanie loty do Warszawy zapowiadają niedługo ...
Samochód jednak wygodniejszy. Co z tego, ze mam szybki przelot między lotniskami, skoro trzeba się jakoś na to lotnisko dostać najpierw, odczekać procedurę przed wylotem i potem się z lotniska dostać do celu.
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)
Arek napisał(a):Żal patrzeć, jak te budynki niszczeją i powoli obracają się w ruinę
marze_na napisał(a):.. sześć godzin na krajowej ósemce ...
Franz napisał(a):Modlin wiosenny.
.png)
weldon napisał(a):Dlatego warto tu cały rok przyjeżdżać, bo dopiero wtedy można ogarnąć, niewielka, bo niewielką, ale jakąś część tego kompleksu, dająca pojęcie o jego ogromie.
.png)
weldon napisał(a):Mi tam nie straszne nawet osiem, żeby pojechać kawałek dalej nawet, niż do Wrocławia
.png)
Franz napisał(a):W Jurze Krakowsko-Częstochowskiej niektóre skały ładnie widać tylko od późnej jesieni do wczesnej wiosny.
marze_na napisał(a):Jak nie ma alternatywy
.png)
weldon napisał(a):Moim niespełnionym - i chyba już go nie spełnię- marzeniem jest podroż szlakiem Orlich Gniazd.
.png)
.png)
piotrf napisał(a):weldon napisał(a):Moim niespełnionym - i chyba już go nie spełnię- marzeniem jest podroż szlakiem Orlich Gniazd.
A to szkoda by wielka była![]()
Moim cichym planem jest powtórzenie tej trasy po . . . wielu latach![]()
.png)
piotrf napisał(a):A to szkoda by wielka była![]()
Roxi napisał(a):Ten w Bobolicach był wtedy świeżo po remoncie, trzeba przyznać, że odwalili kawał dobrej roboty.