Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Po Euro 2012 pozostało ... ? No właśnie, komu, co? :)

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 12.11.2011 19:32

krakuscity napisał(a):A tak poważnie to zastanawiam się czy na czas mistrzostw nie jechać na urlop do Chorwacji . Będziemy dopingować naszą i chorwacka drużynę a potem wspólnie z miejscowymi witać mistrza starego kontynentu - Chorwację. :D

Dla Polaka mistrzem może być tylko Polska. Cała reszta obchodzi nas tyle ile zeszłoroczny śnieg.
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 12.11.2011 19:45

slapol napisał(a):
Jeśli się tak wyrażasz Adasiu o naszym "Szmaciaku", to masz u mnie piwo... :lol: (i to niedługo, bo za tydzień w Krakowie) :!:

Trzymam za piwo. Tfu, tfu, tfu... slowo. :D
raffiu
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) raffiu » 12.11.2011 21:04

wojan napisał(a):
raffiu napisał(a):...czyli kolejny kibic infrastruktury... :lol:

A nie wolałbyś kibicować swojemu ŁKSowi na takim stadionie jaki ma Śląsk :?: :D

Pewnie że bym wolał, choć nie jest to dla mnie aż tak istotne. Dla mnie istotne są emocje jakie niesie za sobą piłkarski mecz. Emocje te wyzwala mecz ŁKS-u (bez względu na poziom sportowy;)), nie wyzwala ich natomiast to coś, co nazywają reprezentacją Polski. Zapewne było by inaczej, gdyby wszyscy piłkarze faktycznie "reprezentowali" Polaków. Gdyby Polakami byli lub przynajmniej się nimi czuli. Gdyby grali z Orłem na piersi. Cóż NIESTETY nie utożsamiam się z tym pzpn-owskim tworem i najwspanialszy na świecie stadion nie jest w stanie tego zmienić.
Tymczasem z wypowiedzi kolegi obecnego na meczu wynikało, że pojechał tam podziwiać stadion. W sumie wcale się nie dziwię, bo cóż innego mogło wyzwolić tam jakiekolwiek emocje? :?
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 12.11.2011 21:52

raffiu napisał(a):Tymczasem z wypowiedzi kolegi obecnego na meczu wynikało, że pojechał tam podziwiać stadion. W sumie wcale się nie dziwię, bo cóż innego mogło wyzwolić tam jakiekolwiek emocje? :?

Oczywiście. Poświęciłem kilka ładnych stówek na bilety, paliwo ect. 400 km i kilka wyciętych (10) godzin z życiorysu, jak to napisałeś na oglądanie stadionu. Czytając takie posty zastanawiam się czy co niektórzy nie mają kłopotów z myśleniem.
EOT z mojej strony.
arkona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkona » 12.11.2011 22:14

Adam,K napisał(a):
raffiu napisał(a):Tymczasem z wypowiedzi kolegi obecnego na meczu wynikało, że pojechał tam podziwiać stadion. W sumie wcale się nie dziwię, bo cóż innego mogło wyzwolić tam jakiekolwiek emocje? :?

Oczywiście. Poświęciłem kilka ładnych stówek na bilety, paliwo ect. 400 km i kilka wyciętych (10) godzin z życiorysu, jak to napisałeś na oglądanie stadionu. Czytając takie posty zastanawiam się czy co niektórzy nie mają kłopotów z myśleniem.
EOT z mojej strony.

Teraz rozumiem skąd brak dopingu. Przyjechali podziwiać stadion rozdziawili usta z wrażenia, aż im mowę odebrało :D .
raffiu
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) raffiu » 13.11.2011 00:37

EOT z mojej strony.

Spokojnie. Ja Cie nie atakuję. Odniosłem się tylko w żartobliwy sposób do tej konkretnej wypowiedzi:

Adam,K napisał(a):Byłem na meczu we Wrocku i nie żałuję, bo mamy kolejny piękny, europejski stadion, na którym z przyjemnością ogląda się mecz.Świetna akustyka, organizacja i cała otoczka.
Na początku roku byłem w Poznaniu na Polska WKS, ale wrocławski stadion jest jak dla mnie o niebo lepszy. Pod każdym względem.

Pozdrawiam wszystkich. Tych kibicujących tak zwanej reprezentacji jak i tych którzy się z nią nie utożsamiają :)
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 13.11.2011 07:16

raffiu napisał(a):[Pozdrawiam wszystkich. Tych kibicujących tak zwanej reprezentacji jak i tych którzy się z nią nie utożsamiają :)

Wobec tego, wszystkiego dobrego na drogę i żegnamy.
raffiu
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) raffiu » 13.11.2011 12:07

realista2 napisał(a):
raffiu napisał(a):[Pozdrawiam wszystkich. Tych kibicujących tak zwanej reprezentacji jak i tych którzy się z nią nie utożsamiają :)

ale ja się nigdzie nie wybieram :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 13.11.2011 12:59

slapol napisał(a):
Adam,K napisał(a):....
Byłem na meczu we Wrocku i nie żałuję, bo mamy kolejny piękny, europejski stadion, na którym z przyjemnością ogląda się mecz.Świetna akustyka, organizacja i cała otoczka.
Na początku roku byłem w Poznaniu na Polska WKS, ale wrocławski stadion jest jak dla mnie o niebo lepszy. Pod każdym względem.

Jeśli się tak wyrażasz Adasiu o naszym "Szmaciaku", to masz u mnie piwo... :lol: (i to niedługo, bo za tydzień w Krakowie) :!:

Padaczka ten stadion. Z góry widać wszystkie niedoróby :):)
[url][URL=http://imageshack.us/photo/my-images/26/zdjcie0293002.jpg/]Obrazek[/url]

Uploaded with ImageShack.us[/url]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.11.2011 22:17

Bocian...więcej po pijaku nie lataj ŚMIGŁEM...no i nie fotografuj :lol:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 13.11.2011 22:38

realista2 napisał(a):Dla Polaka mistrzem może być tylko Polska.
Owszem , też tak bym chciał, ale wprawdzie nie mam takiego nicka jak Ty to myślę realnie.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.11.2011 23:15

raffiu napisał(a):
realista2 napisał(a):

ale ja się nigdzie nie wybieram :lol:

Raffiu, widzę co się dzieje w PZPN-ie, widzę kiszkowate ruchy Laty i kolesi. Oczywiście nie akceptuję tej sytuacji.
Ale....
do Euro 2012 pewnie władze PZPN się nie zmienią, cała reszta - otoczka także.... :cry: ....czy zatem mamy olać naszych chłopaków i kibicować innym :?: ...(w ramach protestu przeciwko Lacie , Smudzie i Orzełkowi (jego braku) :?:
Jasne, że w 100 % nie utożsamiam się z tą reprezentacją poprzez wybryki działaczy :cry: ....ale co :?: W konsekwencji... GWIZDAMY na SWOICH i KLASZCZEMY na np. NIEMCÓW, czy innych CZECHÓW :?:
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 14.11.2011 00:04

Bocian napisał(a):Padaczka ten stadion. Z góry widać wszystkie niedoróby :):)

Wczoraj oglądała go pewna delegacja z północno - wschodniej Polski :wink:
Dużo wokoło do zrobienia ...

slapol napisał(a):Bocian...więcej po pijaku nie lataj ŚMIGŁEM...no i nie fotografuj ...

Potwierdzam: przedwczoraj widziałam ... lecącego, zielonego Bociana 8) :wink:
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 14.11.2011 06:23

A w Doniecku już od 2 lat są zwarci i gotowi...
Donbass Arena

Nam po prostu brakuje takiego polskiego Rinata Achmatowa (iście ukraińskie nazwisko) i hojnych oligarchów.
Ukraińcy mają lepiej, bo u nich nie było żadnych paskudnych lustracji i takich tam zbędnych rozliczeń, nie ma też żadnych głupich przetargów czy innych zbędnych procedur "hamulcowych" (a niesfornych i "przeszkadzających" w świetle "prawa" sadza się do pierdla).
Po prostu kasa po upadku ichniej komuny przeszła w odpowiednie ręce i ot.. mają dziś stadiony, a my nie mamy...
bo nam się wolności i praworządności zachciało.. :(

Vot, Ukraińcy małodcy a Poljaki vot nieudaczniki.. :(

:hut:
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 14.11.2011 06:54

krakuscity napisał(a):............ wprawdzie nie mam takiego nicka jak Ty to myślę realnie.

Skoro myślisz realnie to po co to bajdurzenie o mistrzu Chorwacji ?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Po Euro 2012 pozostało ... ? No właśnie, komu, co? :) - strona 53
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone