Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Po Euro 2012 pozostało ... ? No właśnie, komu, co? :)

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krakuscity
Koneser

Postnapisał(a) krakuscity » 11.11.2011 22:23

Wygląda na to , że już dziś można powiedzieć , że w Euro 2012 zagra Chorwacja. :D
Leon
Cromaniak

Postnapisał(a) Leon » 11.11.2011 22:57

krakuscity dzieki za relacje, choc oglandale

Krzyz sie nie moze zdefraudować
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 11.11.2011 22:58

weldon napisał(a):Z taka grą, to już w ogóle nikt mu tej koszulki nie kupi :D

I bardzo dobrze. Aż się dziwie, że znalazło się tylu naiwnych widzów, żeby zapełnić stadion.

Zasłużone zwycięstwo reprezenatacji narodowej Włoch nad drużyną pzpn-u.

Żenujące puszczanie z taśmy dopingu (w TV).

Za wyjątkiem pary Bośnia - Portugalia reszta baraży rozstrzygnięta. Szkoda Estonii.

PS krzyż już się tak zdefraudował u nas, że szkoda gadać na ten temat,

Naprawdę ? W tvnie podawali ?
Adam,K
Cromaniak

Postnapisał(a) Adam,K » 12.11.2011 08:50

Kiepura napisał(a):]
Aż się dziwie, że znalazło się tylu naiwnych widzów, żeby zapełnić stadion.

Idiotyczne stwierdzenie. Żal Ci było grosza, czy znałeś wynik przed meczem?
Idąc twoin tokiem myślenia, to po grzyba ludzie kupują samochody skoro później w nich giną?
Byłem na meczu we Wrocku i nie żałuję, bo mamy kolejny piękny, europejski stadion, na którym z przyjemnością ogląda się mecz.Świetna akustyka, organizacja i cała otoczka.
Na początku roku byłem w Poznaniu na Polska WKS, ale wrocławski stadion jest jak dla mnie o niebo lepszy. Pod każdym względem.
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 12.11.2011 09:04

Leon, gratki :)

Jakby co, to będzie wiadomo, komu kibicować ;)

Leon napisał(a):Krzyz sie nie moze zdefraudować

Wiesz, ja znajduję, opiekuję się, różnymi, zagubionymi po lasach, po zakazanych miejscach, miejscami pamięci, w których nie tylko krzyże, ale różne inne symbole mają swoje uzasadnione użycie, ale jak widzę zamaskowanego bandytę, z krzyżem w ręku demolującego moje miasto,
to mam prawo sądzić, że ten bydlak nie ma bladego pojęcia o tym, co trzyma w ręku.

Kiepura napisał(a):Naprawdę ? W tvnie podawali ?

To do mnie? Durne pytanie.

Nie każdy musi zaraz być sterowany przez jakąś "jedynie słuszną, trwająca w obronie" stację.
To moje własne przemyślenia. Polecam - to nie boli :D

Pozdrawiam

PS Fakt, że na stadionach budują kaplice, ale może jednak do rzeczy, do rzeczy panowie ;)
Tomasz W
Cromaniak

Postnapisał(a) Tomasz W » 12.11.2011 09:23

Kiepura napisał(a):
PS krzyż już się tak zdefraudował u nas, że szkoda gadać na ten temat,

Naprawdę ? W tvnie podawali ?

Wiesz Kiepura, nie wszystko jest czarno-białe. Jeśli ktoś ma swoje zdanie i nie obawia się zaprezentować swój pogląd to nie znaczy, że należy go zaraz zaszufladkować. Świat nie dzieli się na tych co oglądają TVN i tych co słuchają Radia Maryja, tylko..... na mądrych i głupich.... :wink:
To ostatnie zdanie to nieco sparafrazowany cytat z Pawlaka, ze słów wypowiedzianych do Kargula. Popieram Weldona w tym co napisał.
A tak w ogóle, to nie politykujmy, bo znowu zamkną nam ten wątek... :)
raffiu
Cromaniak

Postnapisał(a) raffiu » 12.11.2011 09:30

Adam,K napisał(a):

Idąc twoin tokiem myślenia, to po grzyba ludzie kupują samochody skoro później w nich giną?
Byłem na meczu we Wrocku i nie żałuję, bo mamy kolejny piękny, europejski stadion, na którym z przyjemnością ogląda się mecz.Świetna akustyka, organizacja i cała otoczka.
Na początku roku byłem w Poznaniu na Polska WKS, ale wrocławski stadion jest jak dla mnie o niebo lepszy. Pod każdym względem.

...czyli kolejny kibic infrastruktury... :lol:
krakuscity
Koneser

Postnapisał(a) krakuscity » 12.11.2011 10:06

Brakło Adamiaka i Adamiakowej :D to błąd Smudy, że nie wstawił ich do składu. :lol:

A tak poważnie to zastanawiam się czy na czas mistrzostw nie jechać na urlop do Chorwacji . Będziemy dopingować naszą i chorwacka drużynę a potem wspólnie z miejscowymi witać mistrza starego kontynentu - Chorwację. :D
Adam,K
Cromaniak

Postnapisał(a) Adam,K » 12.11.2011 10:11

raffiu napisał(a):
...czyli kolejny kibic infrastruktury... :lol:

Skoro tak twierdzisz...
Tomasz W
Cromaniak

Postnapisał(a) Tomasz W » 12.11.2011 10:16

krakuscity napisał(a):Brakło Adamiaka i Adamiakowej :D to błąd Smudy, że nie wstawił ich do składu. :lol:

A tak poważnie to zastanawiam się czy na czas mistrzostw nie jechać na urlop do Chorwacji . Będziemy dopingować naszą i chorwacka drużynę a potem wspólnie z miejscowymi witać mistrza starego kontynentu - Chorwację. :D

Ja też Krakus po odpadnięciu naszych orłów (bez orłów) będę kibicował Chorwatom... :wink:
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 12.11.2011 18:35

weldon napisał(a):Leon, gratki :)

Kiepura napisał(a):Naprawdę ? W tvnie podawali ?

To do mnie? Durne pytanie.

Nie każdy musi zaraz być sterowany przez jakąś "jedynie słuszną, trwająca w obronie" stację.
To moje własne przemyślenia. Polecam - to nie boli :D

Twoje przemyślenia ? To też ?

ale jak widzę zamaskowanego bandytę, z krzyżem w ręku demolującego moje miasto,
to mam prawo sądzić, że ten bydlak nie ma bladego pojęcia o tym, co trzyma w ręku.

OK, Przyjmuje. W takim razie jest odwrotnie, TAM mówią jak Ty przemyśliwujesz. :D

A propos, masz jakieś foto ? To musiał być ciekawy widok :D

Wątku niestety nie rozwinę, bo wiadomo. Trudno.

Dodam, że Leon Ci dobrze odpowiedział.

Tomasz W napisał(a):Wiesz Kiepura, nie wszystko jest czarno-białe.

Tak, to czemu jak włącze telewizor to wszystko mam w jednym kolorze ? :D Z tą nową techniką same problemy, mam nowy telewizor, a odbiera tak samo jednokolorowo jak mój stary radziecki trzydzieści lat temu ? :D

Adam,K napisał(a):

Nie, ale dla mnie nie jest to reprezentacja Polski. I tyle. I nie będe zasilał swoją kasą leśnych dziadków z pzpn. A stadion zwiedzę przy innej okazji. :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.11.2011 19:16

Adam,K napisał(a):....

Jeśli się tak wyrażasz Adasiu o naszym "Szmaciaku", to masz u mnie piwo... :lol: (i to niedługo, bo za tydzień w Krakowie) :!:
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 12.11.2011 19:26

Kiepura napisał(a):[Nie, ale dla mnie nie jest to reprezentacja Polski. I tyle. I nie będe zasilał swoją kasą leśnych dziadków z pzpn. A stadion zwiedzę przy innej okazji. :D

Reprezentacja jaka jest taka jest, ale to jest nasza reprezentacja i naszym psim obowiązkiem jest ją wspierać.
wojan
Koneser

Postnapisał(a) wojan » 12.11.2011 19:27

raffiu napisał(a):...czyli kolejny kibic infrastruktury... :lol:

A nie wolałbyś kibicować swojemu ŁKSowi na takim stadionie jaki ma Śląsk :?: :D
Ostatnio edytowano 12.11.2011 19:29 przez wojan, łącznie edytowano 1 raz
wojan
Koneser

Postnapisał(a) wojan » 12.11.2011 19:28

realista2 napisał(a):
Reprezentacja jaka jest taka jest, ale to jest nasza reprezentacja i naszym psim obowiązkiem jest ją wspierać.

Amen :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Po Euro 2012 pozostało ... ? No właśnie, komu, co? :) - strona 52
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone