.png)
.png)
weldon napisał(a):Z taka grą, to już w ogóle nikt mu tej koszulki nie kupi
PS krzyż już się tak zdefraudował u nas, że szkoda gadać na ten temat,
.png)
Kiepura napisał(a):]
Aż się dziwie, że znalazło się tylu naiwnych widzów, żeby zapełnić stadion.
.png)
Leon napisał(a):Krzyz sie nie moze zdefraudować
Kiepura napisał(a):Naprawdę ? W tvnie podawali ?
.png)
Kiepura napisał(a):PS krzyż już się tak zdefraudował u nas, że szkoda gadać na ten temat,
Naprawdę ? W tvnie podawali ?
.png)
Adam,K napisał(a):Kiepura napisał(a):]
Idiotyczne stwierdzenie. Żal Ci było grosza, czy znałeś wynik przed meczem?
Idąc twoin tokiem myślenia, to po grzyba ludzie kupują samochody skoro później w nich giną?
Byłem na meczu we Wrocku i nie żałuję, bo mamy kolejny piękny, europejski stadion, na którym z przyjemnością ogląda się mecz.Świetna akustyka, organizacja i cała otoczka.
Na początku roku byłem w Poznaniu na Polska WKS, ale wrocławski stadion jest jak dla mnie o niebo lepszy. Pod każdym względem.
.png)
.png)
krakuscity napisał(a):Brakło Adamiaka i Adamiakowejto błąd Smudy, że nie wstawił ich do składu.
![]()
A tak poważnie to zastanawiam się czy na czas mistrzostw nie jechać na urlop do Chorwacji . Będziemy dopingować naszą i chorwacka drużynę a potem wspólnie z miejscowymi witać mistrza starego kontynentu - Chorwację.
.png)
weldon napisał(a):Leon, gratkiKiepura napisał(a):Naprawdę ? W tvnie podawali ?
To do mnie? Durne pytanie.
Nie każdy musi zaraz być sterowany przez jakąś "jedynie słuszną, trwająca w obronie" stację.
To moje własne przemyślenia. Polecam - to nie boli
ale jak widzę zamaskowanego bandytę, z krzyżem w ręku demolującego moje miasto,
to mam prawo sądzić, że ten bydlak nie ma bladego pojęcia o tym, co trzyma w ręku.
Tomasz W napisał(a):Wiesz Kiepura, nie wszystko jest czarno-białe.
Adam,K napisał(a):Kiepura napisał(a):]
Idiotyczne stwierdzenie. Żal Ci było grosza, czy znałeś wynik przed meczem?
Adam,K napisał(a):....
Byłem na meczu we Wrocku i nie żałuję, bo mamy kolejny piękny, europejski stadion, na którym z przyjemnością ogląda się mecz.Świetna akustyka, organizacja i cała otoczka.
Na początku roku byłem w Poznaniu na Polska WKS, ale wrocławski stadion jest jak dla mnie o niebo lepszy. Pod każdym względem.
.png)
Kiepura napisał(a):[Nie, ale dla mnie nie jest to reprezentacja Polski. I tyle. I nie będe zasilał swoją kasą leśnych dziadków z pzpn. A stadion zwiedzę przy innej okazji. :D
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.