.png)
.png)
.png)
Kiepura napisał(a):[Większość narodu Euro olała, ale żeby aż tak otwarcie
.png)
Kiepura napisał(a):Większość narodu Euro olała, ale żeby aż tak otwarcie
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Kiepura napisał(a):Większość narodu Euro olała, ale żeby aż tak otwarcie
Mógłbyś zdefiniować termin "Większość". Wśród moich znajomych są tylko zachwyceni Euro, ewentualnie kilku obojętnych, ale żadnego, który miałby wylane
.png)
auto_gt napisał(a):Myślę ,że zachwyceni są ci co byli blisko imprezy
cytat napisał(a):Fakt, że Polska jest organizatorem Euro cieszy aż 2/3 Polaków. 1/5 nie ma zdania, ale co ósmy jest z tego powodu niezadowolony. Płeć różnicuje satysfakcję. Wśród mężczyzn jest 84% osób zadowolonych, a wśród kobiet tylko 54%. Satysfakcja z faktu, że Polska organizuje Euro rośnie wraz z wykształceniem i maleje wraz z wiekiem - wynika z badania Barometr Ubezpieczeniowy
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):auto_gt napisał(a):Myślę ,że zachwyceni są ci co byli blisko imprezycytat napisał(a):Fakt, że Polska jest organizatorem Euro cieszy aż 2/3 Polaków. 1/5 nie ma zdania, ale co ósmy jest z tego powodu niezadowolony. Płeć różnicuje satysfakcję. Wśród mężczyzn jest 84% osób zadowolonych, a wśród kobiet tylko 54%. Satysfakcja z faktu, że Polska organizuje Euro rośnie wraz z wykształceniem i maleje wraz z wiekiem - wynika z badania Barometr Ubezpieczeniowy
Co ósmy, to nie większość. Badania nie dotyczyły tylko miast organizatorów.
.png)
auto_gt napisał(a):Badania ... wierzysz im ?- kto płaci ten ma wyniki za jakie zapłaci . propaganda i koko spoko .// za stary wróbel jestem na to .
.png)
auto_gt napisał(a):
Co jednak powiesz o Podkarpaciu - Bieszczadach ....
auto_gt napisał(a):Myślę że Kiepura spojrzał szerzej na ten temat , w Polsce jest około 35-37 mln , oglądalność meczu była jak podawali ok 15 mln. - pobili Małysza, to i tak nawet jeszcze nie połowa ...
Punkt widzenia ,zależy od punktu patrzenia . Pozdrav !
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.