weldon napisał(a):brzo1985 napisał(a):Niestety, przyjezdni też nie zachowują się potulnie ...
Masz od tego służby porządkowe.
Nie żartuj sobie! Służby porządkowe?!
.png)
.png)
brzo1985 napisał(a):Niestety, przyjezdni też nie zachowują się potulnie- we Wrocku roiło się od debili z flagami związku radzieckiego, debili w czapach z czerwoną gwiazdą, itp.
.png)
brzo1985 napisał(a):Jedno pytanie do koleżanki- czy czymś Cię zaskoczył Sky Tower w ostatnim czasie?
.png)
brzo1985 napisał(a):Mam się wstydzić?
.png)
.png)
brzo1985 napisał(a):Chyba się nie zrozumieliśmy.
Jest mi wstyd za to co się wczoraj działo, ale winnymi temu są media i służby- wynikiem tego są hordy w kominiarkach.
.png)
brzo1985 napisał(a):Chyba się nie zrozumieliśmy.
Jest mi wstyd za to co się wczoraj działo, ale winnymi temu są media i służby- wynikiem tego są hordy w kominiarkach na ulicach.
Drażni mnie to, że teraz wszyscy na hurra spinają się na warszawskie zamieszki.
.png)
marze_na napisał(a):brzo1985 napisał(a):Chyba się nie zrozumieliśmy.
Jest mi wstyd za to co się wczoraj działo, ale winnymi temu są media i służby- wynikiem tego są hordy w kominiarkach.
Czyli co, te tępe łyse tłuki to ofiary manipulacji mediów?
A może mam czuć wdzięczność i podziw, bo "lepiej" od służb wiedzą jak "skutecznie" zabezpieczać imprezy masowe?
Mnie jest wstyd, że ktoś z orłem na piersi kopie w twarz człowieka. I nie widzę dla tych zachowań żadnego śmiesznego usprawiedliwienia.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):brzo1985 napisał(a):Chyba się nie zrozumieliśmy.
Jest mi wstyd za to co się wczoraj działo, ale winnymi temu są media i służby- wynikiem tego są hordy w kominiarkach na ulicach.
Drażni mnie to, że teraz wszyscy na hurra spinają się na warszawskie zamieszki.
Jeśli twierdzisz, że media i służby wywołaly zamieszki, to fakycznie nie zrozumiemy się
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.